Přerov – Frýdek-M. 3:0 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Litoměřice – Poruba 2011 3:0 (kon.)
Havířov – Jihlava 3:2 (kon.) | Vsetín – Třebíč 3:0 (kon.) | Kolín – Slavia 2:5 (kon.)
Kladno – Prostějov 4:2 (kon.) | Šumperk – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Sokolov – Kadaň 10:0 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 17.02.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek večera. (19:07:10)
     
    Dnešní utkání je u konce. I přes statečný výkon Poruby si domácí Stadion dokráčel k celkem jednoznačnému vítězství 3:0 a připisuje si tak už šestou výhru v řadě. Dnes navíc okořeněnou čistým kontem.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Vysokou střelu do plexiskla vyslal Martin Procházka.
     
    59:32
    Souhra Poruby nedopadla příliš úspěšně, naopak, puk se doklouzal až na zakázané uvolnění.
    58:51 Martin KADLEC - 3:0
     
    58:51
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Prázdná branka Poruby dobyta! Od modré čáry našel volnou přímku mezi tři tyče MARTIN KADLEC, díky čemuž pojistil vedení svého týmu. Asistence: Lukáš Válek a Jan Holý.
     
    58:12
    Lukáš Válek dokázal obrat o puk Markuse Korkiakoskiho. I tak je ale Poruba aktivnější a snaží se v útočném pásmu vytěžit maximum.
     
    57:51
    Matěj Beran se vyhozením kotouče ze středního pásma pokusil využít prázdné branky soupeře. Puk ale nasměroval těsně vedle pravé tyče.
     
    57:49
    Poruba pokračuje bez gólmana!
     
    57:49
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:11
    Lukáš Endál po pravé straně prokličkoval mezi dvěma hráči domácího týmu a z těsné blízkosti se pokusil překonat Krále. Gólman Litoměřic ale prostor u své levé tyče uzamkl a nic nepropustil.
     
    56:14
    Poruba ve třech vyjíždí proti celé pětici Litoměřických. Celkem zákonitě se k zakončení nedostala a naopak Matěj Beran vyjel do brejku.
     
    55:54
    Zprvu lehký souboj o puk mezi Holým a Korkiakoskim nakonec zaměstnal velké množství hráčů obou barev i rozhodčí. Ti museli hru přerušit, kvůli čemuž se vhazuje po Králově levici.
     
    54:29
    David Jindra nezvládl souboj s Jiřím Brodkem. Do akce se tak mohl dostat Michal Hotěk, ani on ale nepřešel od mantinelu a puku se chopili domácí.
     
    53:43
    Urbancovu střelu od modré zvládl zblokovat už první domácí hráč. Díky tomu se před Litoměřickými otevřela ulička pro postupný přesun k brance Poruby.
     
    52:28
    Tomáš Svoboda zvládl vyzrát na bránícího hráče v dresu Poruby, který stál těsně před ním a vypálil na Foltána. Svou střelu ale namířil příliš vysoko, puk se tak jen odrazil o plexisklo nad porubským gólmanem.
     
    51:28
    Volného puku po chybné porubské rozehrávce si všiml Ondřej Baláž a snažil se s ním vyjet ven. Hosté se ovšem také dostali do útočného pásma a blokovali jakoukoliv snahu Stadionu o rozehrávku.
     
    51:02
    Po rychlém brejku Poruby vypálil od modré Dušan Žovinec. Jeho střelu ale Král zvládl vyrazit. Kotouč se do branky ještě pokusil dorazit Markus Korkiakoski, jehož ovšem zvládli od puku odstavit obránci domácího týmu.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 27. P. Svoboda (Konečný, Berka), 42. Procházka (Miškář, M. Beran), 59. M. Kadlec (Válek, J. Holý)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Kremláček, Jebavý (A), Háva – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Procházka, Válek, M. Kadlec – Konečný, Urban, Jánský – Jindra, Berka, P. Svoboda.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Muštukovs) – T. Voráček, Žovinec, Szathmáry, Kozák (A), Urbanec, Pastor – Sikora (C), Hudeček, Pořízek – Korkiakoski, T. Jáchym, Stloukal – Klíma, Raška, Endál – Hotěk, Toman, Brodek – Häring.

    Rozhodčí: Souček, Čáp – Štofa, Beneš
    thejrc.org