Ústí n/L – Vrchlabí 3:0 (kon.) | Benátky n/J – Kladno 3:6 (kon.) | Havířov – Poruba 2011 2:1 (po pr.)
Třebíč – Šumperk 5:1 (kon.) | Sokolov – Kolín 4:1 (kon.) | Prostějov – Přerov 3:5 (kon.)
Frýdek-M. – Vsetín 3:2 (kon.) | Jihlava – Litoměřice 6:0 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 20.02.2021, 17:00Chance liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To bylo něco! Sledovali jsme fantastický zápas nahoru dolů se šancemi na obou stranách. Jediné, co tomu dnes chybělo, byla bouřlivá divácká kulisa. Hráči létali po ledě jako stíhačky a brankáři měli spoustu práce, aby zlikvidovali nebezpečné pokusy střelců.

    Položky na gólovém účtu začal tvořit vsetínský Vlach, který ujel frýdecké obraně a nadvakrát překonal Gábu. Ve 12. minutě vyrovnal v přesilové hře jeden z tria Kindl, Šedivý, Martynek, ale v zápisu je uveden Peterek.

    Druhá třetina nabídla pouze jednu trefu. V samém závěru se o ní postaral Hryciow, který si srazil do vlastní brány přihrávku Kindla.

    V poslední části Vsetínští toužili po vyrovnání, bušili na Suchánkovu branku a ve 48. minutě se radovali po trefě Bednáře. V téže minutě se radovali i domácí, Macháček rozhodl o vítězství Slezanů 3:2.

    Valaši si tak ve Frýdku-Místku prodloužili sérii zápasů bez vítězství. Poslední úspěch zaznamenali v Polárce v roce 2016. (19:22:17)
     
    Dramatický závěr nakonec gól nenabídl a hráči Frýdku-Místku se radují z vítězství 3:2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Prudká střela Bartka od modré čáry, Vítek clonil před brankářem Suchánkem, ale domácí gólman puk vyrazil vedle branky.
     
    58:43
    Střela Bartka od modré čáry končí v Suchánkově výstroji.
     
    58:27
    Kindl vyhrál buly a domácí trochu s problémy poslali puk do středního pásma.
     
    58:16
    Gába zůstává na střídačce. Hosté na buly v šesti hráčích do pole.
     
    58:16
    Trenér Stantien si vzal oddechový čas. Uvidíme, zda odvolá brankáře Gábu a pošle tým na buly s šesti hráči.
     
    58:16
    Zemanovo nahození od levého mantinelu dobře pokryl Suchánek ve spolupráci se svými obránci, kteří nepustili protihráče před branku.
     
    57:20
    Frýdečtí potřebovali střídat a vyhodili puk tak dobře, že rozhodčí nemuseli pískat zakázané uvolnění.
     
    56:31
    Pechanec si najel z levé strany před branku, a poté vypustil zpětnou přihrávku na přední tyč. Vystrašený domácí bek nadvakrát odpálil puk z předbrankového prostoru do rohu hřiště.
     
    55:44
    Mikulík našel z pravého rohu na vrcholu pravého kruhu Šedivého, který vypálil z první k bližší tyči, kam vystavil tělo gólman Gába a puk vyrazil.
     
    54:29
    Nahození Bartka po buly prolétlo vedle frýdecko-místecké brány.
     
    54:02
    Hamanovo nahození se odrazilo ke Klimšovi, jenže ten nedokázal vystřelit na vsetínskou branku. Hosté proto rozjeli protiútok, ovšem ten úspěch neměl.
     
    53:20
    Suchánek se znovu vyznamenal, když zneškodnil Gorčíkovu střelu i Kudělkovu dorážku, který si najel před bránu z druhé vlny.
     
    52:38
    Hryciow přišel na modré o puk, Peterek zavezl kotouč k mantinelu, jenže neměl komu přihrát.
     
    51:14
    Mikulík si vybruslil za soupeřova obránce, najel si z levé strany před Gábu a chtěl puk zasunout do prázdné branky, jenže vsetínský gólman vytáhl ze svého repertoáru Haškovský zákrok a puk holí Mikulíkovi vypíchl!
     
    49:29
    Lukáš Bednář mohl být znovu autorem vyrovnávací branky! Bednář se dostal do úniku, zamíchal s pukem před Suchánkem, ale po kličce do forhandu nedokázal přehodit Suchánkův beton!
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 12. Šedivý (D. Kindl), 40. D. Kindl (Repe, Martynek), 48. Macháček (Haman, Peterek) – 6. R. Vlach (Babka, Ondračka), 48. L. Bednář (R. Vlach, Půček)


    HC Frýdek-Místek: Suchánek (L. Daneček) – Haman, Hrachovský, Husák, J. Adámek, Z. Malík, Repe, J. Michálek – R. Veselý, Mikulík (C), Šedivý – Martynek (A), D. Kindl, Klimša (A) – Macháček, Peterek, Tomi – Stuchlík, Przybyla, Ramik.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Málek) – Ondračka, Smetana, Hryciow, Bartko, Kudělka (C), Štach (A), J. Jenáček – Březina, Pechanec, Gorčík – Babka, R. Vlach, Klímek – Půček, Šilhavý, Vítek – L. Bednář, A. Zeman, Berger.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Bartek, Hranoš.
    thejrc.org