Kroměříž – Ostrava 0:3 (kon.)
konec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
0:3 (0:3)
FC Baník Ostrava
Středa 02.09.2020, 17:00 • Stadion Kroměříž • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    To je tedy ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a Kroměříže přeji příjemný zbytek dne. (18:48:17)
     
    Ani ve druhé půli se nenastavuje a dnešní utkání je tedy u konce a končí jednoznačnou výhrou Baníku, který si ji zajistil hned v prvním poločase. V tom druhém už jsme toho moc neviděli. Hra se však dost vyrovnala a oba celky sváděly vyrovnané klání, ale nikdo už nemohl slavit vstřelenou branku.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Kovář v souboji se Stronatim moc šancí na úspěch neměl, Ostrava tak bude nejspíš naposledy vhazovat.
     
    89
    Smola se pořád velmi aktivně zkouší zapsat mezi střelce, přihrávku však dostal až moc před sebe, kvůli čemuž musel jít do skluzu, po kterém končí míč na odkopu.
     
    88
    Domácí gólman ještě jednou nakopává až na polovinu hřiště, ale tam nachází jenom Buchtu, který tak se svými spoluhráči zakládá další útočnou akci.
     
    87
    Štěpánek sice směřoval do úniku, ale rychle se před něj dostali Stronati se Svozilem, kteří mu nedali prostor k zakončení. Domácí forvard tak nakonec získal jen roh.
     
    86
    Kroměříž ještě sklízí jeden ze svých posledních potlesků za úspěšnou obranu. Kofroň tak bude ještě odkopávat.
     
    85
    Ostrava už s rozehrávkou vůbec nikam nespěchá. Konec zápasu je blízko, takže už to chce spíše jenom dohrát.
     
    83
    Kovář díky své bojovnosti vybojoval rohový kop, ze kterého cpe míč do malého vápna. Tam ale nachází jen protihráče, který balón odkopává mimo šestnáctku.
     
    82
    Po dalším centru to sice Baník docela pěkně vykombinoval, ale Kaloč tuto dobrou akci zahodil dost špatným volejem, který skončil jen vedle brány.
     
    81
    Smola dost zbytečně poslal k zemi Mustafiče, který byl už daleko před ním. V klasickém ligovém zápase by to byl určitě zákrok na kartu.
     
    80
    Hanáci měli snad poprvé v zápase možnost standardní situace, ze které samozřejmě přišel centr, ale ten jen lehce lapil Murín, který si chce rozhodně udržet čisté konto jako v první půli jeho brankářský kolega.
     
    79
    Smola si naskakoval na další centrovaný balón, ale ten byl moc vysoký, takže proletěl pokutovým územím bez jediné teče.
     
    78
    Houser se dobře uvolnil na pravé straně, míč si následně navedl na střed hřiště, kde ale neměl komu přihrát, kvůli čemuž poslal míč jen do volného prostoru, kde byli první bránící hráči.
     
    77
    Kovář sice docela nápaditě zasekl, ale k ničemu mu to nebylo, protože protihráč to odhadl a bez problémů o obral o balón.
     
    76
    Baník si sice připisuje čtvrtou trefu, ale zase to je jenom postavení mimo hru, po kterém následně Kroměříž rychle spěchá do protiútoku, který však chyceným nákopem zastavuje Murín.
     
    75
    Smola sice dostal dobrý míč za obranu, ale byl v tom háček, protože ho přebíral jen v ofsajdu. Kofroň však rozehrává opravdu špatně, takže pořád musí zůstat pozorný.

    Lukáš Mihal

    Branky: 5. Tetour, 11. Tetour, 20. Tetour


    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Dostál (46. Kofroň) – Sklenář, Sedlák, Cupák, Vyhlíd, Vasiljev, Zavadil, Votava, Žiška, Mlčoch, Kovář.
    Náhradníci: Kofroň – Tiahlo, Štěpánek, Machálek, Mustafič, Sigmund, Houser, Plecitý.

    FC Baník Ostrava: 1. poločas: Laštůvka – Fillo, Pokorný, Azackij, Fleišman – Jánoš, Tetour – Reiter, Chvěja, Potočný – Tijani.
    2. poločas: Murín – Lalkovič, Buchta, Smola, Kuzmanovič, Holzer, Kaloč, Jirásek, Juroška, Svozil, Stronati.

    Diváci: 724
    bahis siteleri