Chomutov – Sparta 5:3 (kon.) | Hr. Králové – Pardubice 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Letňany 4:0 (kon.)
Jihlava – Olomouc 3:6 (kon.) | Zlín – Havířov 6:0 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 6:5 (kon.)
Plzeň – K. Vary 5:1 (kon.) | PZ Kladno – HC Kladno 4:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 0:5 (kon.)
Kometa Brno – Třinec 4:1 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 2:4 (kon.) | Písek – Motor ČB 4:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
HC Letci Letňany
Sobota 22.10.2011, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod poráží Letce z Letňan přesvědčivě 4:é a připisuje si velice cenné tři body do extraligové tabulky. Pokud bychom měli vyhlásit nejlepší hráče utkání, jednalo by se zřejmě o oba brankáře. Havlíčkobrodského Daniela Dolejše, jenž vychytal čisté konto, a letňanského Kryštofa Edera, který držel skvělými zákroky svůj tým nad vodou a zabránil vyššímu brankovému rozdílu. To je z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu. (14:02:55)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    A to se jim málem nepovedlo. Úplně sám ujížděl na brankáře Dolejše Uhlíř, jenže maskovaný muž v brankovišti Rebelů Dolejš si už čisté konto uniknout nenechal a skvěle zasáhl v rozkleku svými betony!
     
    59:20
    Duel už se jen dohrává. Rebelové se snaží držet soupeře co nejdále od svého pásma a branky. Chtějí udržet nulu na svém kontě až do závěrečné sirény.
     
    58:45
    Obrana rebelů teď doslova nechala na holičkách svého gólmana Dolejše, který byl vystaven napospas letňanským střelcům. Jejich projektily zblízka však zlikvidoval a zalehl puk.
     
    58:20
    Utkání už se mílovými kroky chýlí ke svému konci. Letňany ještě sympaticky neskládají zbraně a bojují ze všech sil, jenže čas se jim už povážlivě krátí.
     
    57:49
    Nahozený puk havlíčkobrodského hráče ještě tečoval letňanský zadák. Kotouč opustil hrací plochu, čárový sudí nařizuje buly ve středním pásmu.
     
    57:00
    U mantinelu zůstal po tvrdém střetu ležet otřesený útočník Nebeský z řad Letců. Nakonec sám vstává a otřesený míří na střídačku. Vylučovat se nebude.
     
    56:30
    Pražané ještě mají chuť něco s nepříznivým vývojem utkání udělat a snaží se natlačit do Dolejšovy blízkosti, jenže Rebelové se velmi zodpovědně a účinně brání, pravidelně získávají puky a osvobozují se vyhozeními.
     
    55:47
    Rebelové vybojovali v obranném pásmu puk a mohli mířit do přečíslení 2 na 1, jenže oba útočící Rebelové se nedohodli, kdo se ujme puku jako první, a hrát tak mohou hosté.
     
    55:11
    Gólman Dolejš předvedl sérii skvělých zákroků, když ho střelci Letňan důkladně prověřili z několika míst útočného pásma. Po přerušení se vhazuje v pásmu Rebelů.
     
    54:54
    Hosté mají možnost ještě vstřelit čestnou branku a alespoň zmírnit svou porážku. Na 2 minuty usedá na lavici hanby Dundáček (HBR) za podražení.
     
    54:20
    Rebelové už si utkání vyloženě užívají snaží se ještě završit potupného "bůra". Od modré čáry vypálil v pádu obránce Křípal, jehož nepříjemný pokus vyrazil gólman Eder vyrážečkou do bezpečí.
     
    53:47
    Hosté z Letňan už zřejmě rezignovali. Po zisku puku jen vyhodili z Ederovy blízkosti přes všechny čáry na odpískané zakázané uvolnění. Buly v jejich pásmu.
     
    52:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Mladí bojovníci z kotliny nakonec využívají svou přesilovou hru a vedou už 4:0! Na vrcholu kruhů se opřel do puku TOMÁŠ DVOŘÁK a zavěsil puk pod horní tyčku bezmocného gólmana Edera! Bez asistence.
     
    52:15
    Rebelové se usadili v útočném pásmu, kde s problémy udrželi puk a nebezpečně zahrozili prostřednictvím Dvořákovy rány od modré čáry, jíž ještě zkoušel tečovat mezi kruhy Nováček. Brankář Eder zasáhl svou lapačkou.
     
    51:47
    Havlíčkův Brod má k dispozici přesilovou hru, na lavici hanby usedá za podražení proti rozjíždějícímu se protihráčovi Minář (LET).
     
    51:21
    Rebelové již v plném počtu vyhodili na zakázané uvolnění. Sluší se podotknout, že oslabení jim vyšlo na výbornou. Buly před brankářem Dolejšem.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Kuchta, 18. Dundáček (Němec), 42. Hlídek (Němec), 53. Dvořák


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Krásný) -Dvořák (A), Bláha, Křípal, Meloun, Krajcigr, Dundáček, Vala - Kuchta (C), Osmík, Hlídek, Nováček, Brebera, Mozr, Ludvík, Voplakal, Krajhanzl, Němec (A).
    HC Letci Letňany: Eder (Švihálek) - Šír, Hes, Minář, Kraus (A), Rulf, Vacek - Uhlíř, Nebeský, Kaplan (C), Chvátal (A), Jenček, Arnošt, Homolka, Plachý, Litera, Neuman.

    Rozhodčí: Jan Doležal - Jan Jeletz, Ondřej Polák.
    bahis siteleri