Jablonec – Č. Budějovice 2:2 (kon.) | Ostrava – Slovácko 1:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Bohemians 1905 4:1 (kon.)
Slavia – Liberec 3:1 (kon.)
konec
FK Jablonec
2:2 (1:2)
SK Dynamo Č. Budějovice
Sobota 16.10.2021, 16:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • FORTUNA:LIGA • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Děkuji za pozornost a přeji hezký víkend. (17:59:29)
     
    Je dobojováno, Jablonec se s Dynamem nakonec rozchází smírně. Hosté už ve druhém poločasu vrhli většinu sil do defenzivy a Severočeši dlouho marně dobývali pokutové území. Nesmírně důležitým se ukázal být sběh událostí na začátku závěrečné čtvrthodiny. Bassey v obrovské šanci nepřekonal debutujícího Vajnera v jablonecké brance a nepotvrdil výhru svého týmu. Trest přišel hned vzápětí, když se ze standardky znovu prosadil Martin Doležal.

    V posledních minutách měl ke třem bodům vzhledem k hernímu projevu o něco blíže Jablonec, remíza je ale dnes určitě spravedlivá.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Tomáš Malínský se ještě zajímavě uvolnil u levé postranní čáry. Následný centr ale zamířil mimo dosah všech a utkání končí.
     
    90+3
    Centr Jana Kroba hosté ustáli. Jaroslav Zelený chtěl míč ještě hlavou rychle vracet do ohně, ale vše končí jen útočným faulem jednoho z Jabloneckých. Do konce duelu už zbývají jen desítky vteřin.
     
    90+2
    Pavel Novák z levé strany centroval před jabloneckou branku, kde si obranné povinnosti dobře splnil Jaroslav Zelený.
     
    90+1
    Martin Doležal se jako lev rval se třemi protihráči na hraně pokutového území. České Budějovice nakonec odkoply míč do bezpečí.
     
    90
    Na devadesátou minutu si Jablonečtí nechali patnáctý rohový kop. Znovu ho rozehrával Vaníček, nicméně Dynamo si poradilo. Zároveň je ohlášeno čtyřminutové nastavení!
     
    89
    Další roh Jablonce rozehrával Antonín Vaníček. Vojtěch Vorel centr vyboxoval, Tomáš Malínský se následně položil do těžkého voleje, ale netrefil míč, jak by bylo – z pohledu Severočechů – třeba.
     
    88
    Martin Sladký odkopl míč jen do autu. Jablonec vhazuje na útočné polovině, momentálně jsou to právě domácí fotbalisté, kteří se víc ženou za třemi body.
     
    87
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Václav Pilař, přichází Tomáš Malínský.
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Fortune Bassey, přichází Michal Škoda.
     
    86
    Mick Van Buren zůstal chvíli ležet na zemi, ale už je zpátky na nohou. Do konce zápasu zbývá i s nastavením zřejmě jen necelých deset minut!
     
    85
    Tomáš Čvančara jen těsně nedoskočil na centr, Vojtěch Vorel si pak dává s výkopem pořádně na čas.
     
    84
    Vojtěch Vorel si teď plnými hrstmi vybral pořádnou porci štěstí. Odkop od vlastní branky mu vůbec nesedl, míč poté projel po zemi mimo dosah všech jabloneckých hráčů.
     
    83
    Diváci vybízeli ke střele z dálky Vojtěcha Kubistu. Jablonecký stoper se jim pokusil udělat radost, dělovka nicméně byla znovu zblokována.
     
    82
    Jablonec si dával hodně na čas s rozehrávkou standardní situace. Nakonec z toho byl zajímavý signál. Miloš Kratochvíl se otočil ve vápně a trefil jen blok.
     
    80
    Domácí jsou rázem jako polití živou vodou a snaží se o obrat. Dynamo bude hodně mrzet obrovská šance Basseyho těsně před vyrovnávacím gólem.
    78. Martin DOLEŽAL - 2:2
     
    78
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Domácí se ze třináctého rohu konečně prosazují a je vyrovnáno. Antonín Vaníček svůj centr od rohového praporku přetáhl na Vojtěcha Kubistu, který míč sklepl hlavou na malé vápno. Tam ho přizvedl MARTIN DOLEŽAL, jehož hlavička se po odrazu o břevno snesla do brány!

    Ondřej Belák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 15. Doležal (Krob), 78. Doležal (V. Kubista) – 20. Mršić (Mihálik), 23. Mihálik

    Karty:   60. Čvančara (JAB) – 13. Talovierov (CEB), 38. Králik (CEB)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 15:0. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:13.
    FK Jablonec: Vajner – Libor Holík, V. Kubista, Zelený, Krob – Považanec – Pleštil (71. Vaníček), Houska (46. Čvančara), Kratochvíl, Pilař (87. Malínský) – Doležal (C).
    Náhradníci: Ježek – Vaníček, Hübschman, Surzyn, Nešpor, Čvančara, Malínský.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Vorel – Sladký, Králik (C), Talovierov, P. Novák – Hora, Hellebrand (58. Čavoš) – Van Buren, Mršić, Mihálik (72. Javorek) – Bassey (87. Michal Škoda).
    Náhradníci: Šípoš – Čolić, L. Havel, Brandner, Čavoš, Javorek, Michal Škoda.

    Rozhodčí: Zelinka – Kubr, Leška

    Diváci: 2 424
    thejrc.org