Mladá Boleslav – Liberec 3:3 (kon.) | Teplice – Karviná 1:0 (kon.) | Slavia – Bohemians 1905 1:0 (kon.)
konec
FK Teplice
1:0 (1:0)
MFK Karviná
Neděle 20.02.2022, 15:00 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • FORTUNA:LIGA • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek dne, někdy příště na počtenou. (16:59:11)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:0. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 15:15.
     
    Utkání Teplic s Karvinou tak končí vítězstvím Sklářů 1:0! Postaral se o něj velice kuriózní trefou již v první pětačtyřicítce Jan Fortelný, jenž zahrál standardní situaci od levé krajní čáry tak dokonale, že míč skončil v Bajzově síti. Severočeši tak předávají předposlední místo v tabulce Pardubicím a bude se jim dýchat lépe. Karviná se propadá do ještě hlubší krize a vidina přímého sestupu je zase o něco blíž.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Davit Kobouri spěchá, aby ještě vhodil míč zpět na hrací plochu. Nyní se ale píská faul, Hyčku nedovoleně atakoval Michal Papadopulos.
     
    90+4
    Jan Shejbal rozehrává do levého křídla na Jakuba Mareše, který se ale s balonem nedostal ani přes půlící čáru, přesto jsou domácí stále u balonu.
     
    90+3
    Tomáš Grigar posílá balon na tu polovinu hrací plochy, kde mají bránu hráči Karviné. Lukáš Bartošák však ztrácí míč, vhazovat bude Alois Hyčka.
     
    90+2
    Sudí Zelinka chtěl původně nastavit čtyři minuty, jenže Teplice ještě střídaly. Přidají se tak ještě nějaké další vteřiny. Mareček na pravé straně nezvládl rozehrát, Bajza spěchá s výkopem, ale raději rozehrává jen na krátko k Vasiliji Siňavskému.
     
    90+2
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Filip Žák, přichází Jakub Mareš.
     
    90+1
    Jan Shejbal ale kartu nedostane, protože udělal pravý opak, nechal se faulovat tak, že kartonek uvidí soupeř, konkrétně Lukáš Holík, který jej u krajní lajny poslal na zem.
     
    90
    Vypadá to, že sudí Zelinka chce dát kartu všem bývalým hráčům Hradce Králové. Nyní ji za souboj ve středu trávníku vidí Robert Jukl. Ještě zbývá Jan Shejbal.
     
    89
    Jan Shejbal vhodil balon do hry na levé straně. Karviná balon rychle získala a ještě bleskověji jej zase ztratila, hraje se nyní v hodně zahuštěném prostoru na středu trávníku.
     
    88
    Tomáš Grigar vykopává od své klece na středový kruh, tam se Filip Žák kácí na zem. Pravdou je, že ho však skolila hlavně únava, je zřejmé, že útočník Teplic už nemá v sobě ani špetku energie.
     
    87
    Rafiu Adekunle Durosinmi hází dlouhý aut do vápna Sklářů, Filip Žák už je ale také ve vlastní šestnáctce a uklízí balon do prostoru, který není nebezpečný pro jeho klec.
    86. Filip Žák mohl navýšit vedení!
     
    86
    Alois Hyčka nyní parádně nacentroval z pravé strany na zadní tyč. Tam se zjevil Filip Žák, jenž však v obrovské šanci neprocedil Pavola Bajzu, jenž si připsal důležitý zákrok a udržel svůj celek na dostřel.
     
    85
    Rafiu Adekunle Durosinmi přihrává doprava, kde je Lukáš Holík, jenž předává na Vasilije Siňavského. Jeho centr přes Shejbala končí v rukavicích Grigara.
     
    84
    Robert Jukl neuspěl v osobním souboji s Marcem Túliem, kterého alespoň donutil k tomu, aby balon jen nazdařbůh nakopl kupředu.

    Petr Šatalík

    Branky: 22. Fortelný

    Karty:   52. Trubač (TEP), 90. Jukl (TEP) – 69. Zorvan (KAR), 90+1. Lukáš Holík (KAR)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:0. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 15:15.
    FK Teplice: Grigar (C) – Vondrášek, Mohamed Tijani, Kučera – D. Boljevič (82. Shejbal), Trubač, Mareček, Hyčka – Fortelný (82. Knapík) – Žák (90+2. J. Mareš), Sejk (63. Jukl).
    Náhradníci: Mucha – Knapík, Shejbal, Jukl, Prošek, J. Mareš, Ledecký.

    Trenér: Jiří Jarošík.

    MFK Karviná: Bajza – S. Dramé (77. Papadopulos), P. Buchta, Kobouri – Šehić, Jánoš, Qose (61. Túlio), Látal (61. Siňavskij) – Bartošák (C), Zorvan (70. Lukáš Holík) – Durosinmi.
    Náhradníci: Ciupa – Túlio, Lukáš Holík, Svoboda, Papadopulos, Chvěja, Siňavskij.

    Trenér: Bohumil Páník.

    Rozhodčí: M. Zelinka – K. Hájek, M. Leška.

    Diváci: 2300.
    bahis siteleri