Sparta – K. Vary 8:4 (kon.) | Plzeň – Zlín 4:1 (kon.) | Motor ČB – Vítkovice 1:2 (po pr.)
Mladá Boleslav – Kladno 3:0 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 3:4 (kon.) | Pardubice – Olomouc 0:1 (po pr.)
konec
HC Sparta Praha
8:4 (2:0, 4:2, 2:2)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 10.10.2021, 16:00 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Na počtenou! (18:22:19)
     
    Utkání je úspěšně za námi! Sparťané se ve třetí třetině i navzdory dvěma inkasovaným gólům dvakrát prosadili, když mířil do černého Michal Řepík a Ladislav Zikmund. Sparťané vítězí vysoko 8:4 a připíšou si do tabulky další cenné tři body. Karlovarští cestují domů bez bodového zisku.
     
    Konec zápasu.
    59:05 Ladislav ZIKMUND - 8:4
     
    59:05
    Sparta právě vstřelila branku!
    V poslední minutě třetí třetiny se diváci v O2 areně dočkali osmého vstřeleného gólu! Konečný přihrával před branku LADISLAVU ZIKMUNDOVI a druhý jmenovaný se již nemýlil. Asistence: Jakub Konečný.
     
    58:45
    Těsně před návratem vyloučeného Kulicha na ledovou plochu chtěl ještě přihrávat svému spoluhráči Řepík, ale jeden z protihráčů přihrávku zablokoval.
     
    57:31
    Hosté se zatím brání úspěšně a Vondráček ujel do samostatného nájezdu! Karlovarský útočník však nepřehodil brankáře Saláka, skóre se neměnní.
     
    56:40
    V závěrečných minutách hry budou hrát sparťané další přesilovou hru. Za držení putuje na trestnou lavici Jiří Kulich (KVA). Utkání sleduje v O2 areně 6 134 diváků!
     
    56:28
    David Kaše spěchal za kotoučem do útočného pásma, ale v osobním souboji ho odstavil od puku vracející se obránce Dlapa. Hra pokračuje dál.
     
    55:40
    Tomáš Vondráček si proklestil cestu až před Alexandera Saláka! Sparťanský brankář se ovšem natáhl a udržel puk před brankovou čárou.
     
    55:08
    Karlovarští hokejisté mají na jakékoliv zdramatizování duelu necelých pět minut. U kotouče jsou sparťané, kteří našetřili v útočném pásmu cenné vteřinky.
     
    54:50
    Hra je znovu přerušena, následuje další komerční přestávka. Po ní budeme pokračovat vhazováním ve středním pásmu, konkrétně blíže k brance Varů.
     
    54:44
    Střela Tomáše Rachůnka byla hodně nebezpečná a brankář Salák vyrazil kotouč zřejmě hranou své lapačky. Důležitý zákrok sparťanského brankáře.
     
    53:39
    Sparťané jsou i nadále nastěhovaní v útočném pásmu, ale Karlovarští nedovolují svému soupeři se usadit na delší dobu. Habal zatím nemusel zasahovat.
     
    52:59
    Roman Horák obdržel těžkou přihrávku na pravý kruh a sparťanský útočník v obtížné pozici nezakončil. Sparťané ovšem stále vedou o tři branky.
     
    52:11
    Obránce Michal Moravčík si udělal menší výlet do útočného pásma, ale jeden z karlovarských obránců mu nedovolil zakončit. Sparta stále útočí.
     
    51:24
    V útočném pásmu hostí dojížděl kotouč u mantinelu útočník Tomáš Vondráček, ale karlovarského útočníka zastavil vracející se hráč domácích.
    50:38 Michal ŘEPÍK - 7:4
     
    50:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané nechtějí zůstat pozadu a střílí již sedmou branku! Horák přihrál od mantinelu přesně na hokejku MICHALA ŘEPÍKA a sparťanský kapitán ze svého oblíbeného místa prostřelil Habala. Asistence: Roman Horák, David Kaše.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 9. Buchtele (Z. Doležal), 10. F. Chlapík (E. Thorell), 22. Z. Doležal (Tomov, Buchtele), 32. Zikmund (E. Thorell, A. Polášek), 33. J. Konečný (Z. Doležal, Tomáš Dvořák), 34. A. Polášek (E. Thorell), 51. M. Řepík (R. Horák, D. Kaše), 60. Zikmund (J. Konečný) – 25. Vondráček (Parkkonen), 28. Hladonik (Flek), 41. Flek (Pulpán), 50. T. Rachůnek (Kohout)


    HC Sparta Praha: Salák (Neužil) – Mikliš, Moravčík, A. Polášek, T. Pavelka, Tomáš Dvořák, M. Jandus, Tomov – D. Kaše, R. Horák, M. Řepík – E. Thorell, Sobotka, F. Chlapík – Buchtele, Zikmund, Z. Doležal – Prymula, Vitouch, J. Konečný.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (22. Habal) – Parkkonen, Plutnar, Dlapa, Pulpán, T. Havlín, T. Hanousek, Martin Rohan – T. Rachůnek, Hladonik, Flek – Průžek, Jiří Kulich, O. Beránek – Koblasa, Kracík, Kohout – Redlich, Osmík, Vondráček.

    Rozhodčí: Horák, Hejduk – Gerát, Hynek

    Diváci: 6 134
    thejrc.org