Plzeň – Olomouc 6:1 (kon.) | Motor ČB – Zlín 4:2 (kon.) | Litvínov – Třinec 2:5 (kon.)
Mountfield HK – Kladno 4:3 (po pr.) | Liberec – K. Vary 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 6:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 26.10.2021, 18:00 • Liberec, Home Credit Arena • Tipsport extraliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:23:18)
     
    Dnešní utkání sledovalo 4773 diváků.
     
    Střely na branku: 31 – 25
     
    Je dobojováno. Liberec ve třetí třetině odskočil Energii na dvoubrankový rozdíl, ale hosté v závěru využili přesilovou hru a ještě se vrátili do hry. V závěrečné powerplay pak domácí hráče zatlačili do defenzivy a snažili se vyrovnat, neměli k tomu daleko, ale nakonec se jim to nepovedlo. Liberec tak podruhé za sebou na domácím ledě vítězí a připisuje tři body. Hosté nakonec odjedou s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Puk je v pásmu domácích a hosté doslova svého soupeře ždímají a snaží se vyrovnat, už to ale vypadá, že těsný náskok Liberec uhájí!
     
    59:16
    Klapka netrefil bekhendem prázdnou hostující klec a po něm ani Petr Jelínek.
     
    58:45
    Novotný je z branky venku, Karlovy Vary to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:45
    Hosté si berou oddechový čas.
    58:27 Tomáš RACHŮNEK - 3:2
     
    58:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jsou zpátky ve hře o body a Liberci na kontaktu. Z levé strany poslal pořádnou dělovku TOMÁŠ RACHŮNEK, jenž doslova propálil Petra Kváču i a pomoci hole domácího obránce T.J. Melancona – 3:2. Asistence: Jakub Flek a Michal Plutnar.
     
    58:05
    Petr Jelínek bolestivě zablokoval pokus Jakuba Fleka, následně pak se Liberec osvobozuje vyhozením kotouče až před Filipa Novotného.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:31
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Dávid Gríger – 2 min., sekání).
    57:03 Jaroslav VLACH - 3:1
     
    57:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Petr Jelínek našel od zadního hrazení přihrávkou JAROSLAVA VLACHA, který okamžitě pohotovou střelou uvnitř pravého kruhu propálil vše, co mu stálo v cestě. Liberec tak má už dvoubrankový náskok – 3:1. Asistence: Petr Jelínek a Marek Zachar.
     
    56:33
    Jakub Flek na druhé straně sjel na levý kruh, odkud pak vyslal nebezpečnou střelu, kterou však do lapačky chytá Petr Kváča a raději nechává hru přerušit.
     
    55:36
    Jakub Klepiš se dostal do samostatného úniku před Filipa Novotného. Jeho pohotové zakončení ale končí mimo tři tyče! Puk se odrazil od pravého betonu mimo.
     
    55:21
    Další komerční přestávka.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 28. Birner (Štibingr, Melancon), 44. Derner (Birner, Štibingr), 58. J. Vlach (P. Jelínek, M. Zachar) – 9. O. Beránek, 59. T. Rachůnek (Flek, Plutnar)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Kolmann, M. Rosandić, Melancon, M. Ivan, Štibingr, Derner – Ordoš, Filippi, Birner (A) – Faško-Rudáš, Klepiš, A. Najman – M. Zachar, P. Jelínek (C), J. Vlach – Klapka, J. Šír, A. Dlouhý – Gríger.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Habal) – Martin Rohan, Plutnar, Dlapa, T. Hanousek, T. Havlín, Pulpán (A), Weinhold – O. Beránek, T. Rachůnek (A), Flek – Průžek, Miškář, Hladonik – Koblasa, Jiří Kulich, Kohout – Redlich, Osmík, Vondráček (C).

    Rozhodčí: Jeřábek, Šindler – Kajínek, Axman

    Diváci: 4773
    ocianews.com