Plzeň – Olomouc 2:1 (kon.) | Motor ČB – Zlín 3:2 (2:1 po s.n.) | Litvínov – Třinec 2:6 (kon.)
Mountfield HK – Kladno 3:4 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 5:4 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:6 (1:1, 1:2, 0:3)
HC Oceláři Třinec
Úterý 01.02.2022, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:57:01)
     
    Dnešní utkání sledovalo 1000 diváků.
     
    Střely na branku: 39 – 27
     
    Je dobojováno. Třetí třetina už byla pouze v režii hostů, kteří konto soupeře zatížili dalšími třemi přesnými trefami a Oceláři tak na ledě litvínovské Vervy získali tři body. Domácí naopak opět zůstávají bez bodů a nemohou se tak odlepit ze třinácté pozice. Kladno začíná Vervu silně dotahovat a ještě to bude hodně zajímavé okolo barážové pozice.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Jan Strejček dostal pas od Patrika Demela, poté stahovačkou mířil na branku hostů, kde ale byla připravena obrana, která zakročila a dostala touš do bezpečí.
     
    58:59
    Martin Havelka z prostoru mezi kruhy z otočky minul hostující branku. Hned na to pak míří na opačnou stranu zase třinečtí Oceláři.
     
    58:22
    Andrej Nestrašil vyzkoušel pozornost domácí obrany, ta uspěla, má puk a otáčí hru na opačnou stranu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    56:49 Roman SZTURC - 2:6
     
    56:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak tohle už byla poslední kapka pro domácí. Pěkně zahrál akci David Kofroň, po jeho střele se puk dostal k Vladimíru Draveckému a ten ho poslal před branku Zajíčka, kde ho za jeho záda usměrnil ROMAN SZTURC – 2:6. Asistence: Vladimír Dravecký a David Kofroň.
     
    56:07
    Já na bráchu, brácha na mě. Ondřej Kovařčík posunul puk na svého bratra Michala, ale druhý jmenovaný pak pouze promáchl.
     
    55:22
    Hosté nikam nespěchají a nyní spíše vyhazovali puky ven. Domácím začíná rychle ubíhat čas, tříbrankovou ztrátu jen těžko doženou.
    54:07 David KOFROŇ - 2:5
     
    54:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté udělali další krok k tomu, aby v Litvínově získali tři body. DAVID KOFROŇ se dobře postavil před brankovištěm, kde se pak od jeho brusle puk odrazil a skončil za Zajíčkem. Následovala jen rychlá kontrola u videa, která neodhalila přikopnutí a gól byl bez větších průtahů uznán – 2:5. Asistence: Roman Szturc.
     
    53:39
    Domácí se dostávali do další útočné akce, ale sami se vykázali z pásma a museli spěchat zpět před branku Šimona Zajíčka.
    52:45 Aron CHMIELEWSKI - 2:4
     
    52:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krásná akce hostů a ti vedou o dva góly. V tandemu dva na jednoho poslal Vladimír Svačina puk na ARONA CHMIELEWSKÉHO, která z nápřahu vymetl dělovkou všechny pavučiny v síti litvínovského celku – 2:4. Asistence: Vladimír Svačina.
     
    52:30
    Kotouč přeletěl plexisklo a zmizel z dohledu sudích. Je tedy hra přerušena, buly před Markem Mazancem.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 14. Estephan, 29. Irving (Sukeľ, Jarůšek) – 19. Svačina (M. Doudera), 26. P. Vrána (M. Adámek), 39. Hrehorčák (P. Vrána, M. Adámek), 53. Chmielewski (Svačina), 55. Kofroň (R. Szturc), 57. R. Szturc (Dravecký, Kofroň)


    HC VERVA Litvínov: Godla (41. Zajíček) – Irving, D. Kolář, Strejček, Demel, O. Baláž, Hrbas, Stříteský – P. Zdráhal (A), Estephan, P. Straka (A) – Jarůšek, Sukeľ, Kudrna – Fronk, V. Hübl (C), Zygmunt – P. Svoboda, Gerhát, M. Havelka.
    Trenér: Vladimír Růžička

    HC Oceláři Třinec: Marek Mazanec (Kacetl) – M. Doudera, M. Adámek, Jaroměřský, Zahradníček, D. Krenželok, Teper – Chmielewski, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Kurovský, Marcinko, Svačina – Hrehorčák, R. Szturc, Dravecký (A) – Kofroň.
    Trenér: Václav Varaďa

    Rozhodčí: Hejduk, Ondráček – Rampír, Bohuněk

    Diváci: 1000
    thejrc.org