Vsetín – Kadaň 7:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:3 (2:0, 3:1, 2:2)
SK Trhači Kadaň
Neděle 19.09.2021, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec, Vsetín slaví první vítězství v letošní sezoně, když zcela ovládl zápas s Kadaní a nebýt zbytečné laxnosti v závěru třetí třetiny, byl by výsledek ještě jednoznačnější. Nicméně Vsetínu to bohatě stačí. Naopak Trhači z víkendu na Moravě odjíždějí s prázdnou a to zcela zaslouženě, na Valašsku nic moc nepředvedli, výjimkou je výkon čerstvé posily z Ruska, brankář Trifonov byl po zásluze vyhlášen nejlepším hráčem týmu Kadaně, jen díky němu neodjela Kadaň ze Vsetína s dvouciferným výpraskem. Já se s vámi pro dnešek loučím a přeji příjemný zbytek nedělního večera.

    Nejlepšími hráči byli vyhlášeni:

    Aleksej Trifonov (KAD)

    Lubomír Štach (VSE) (19:17:31)
     
    Konec zápasu.
    59:27 Lubomír ŠTACH - 7:3
     
    59:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A do chorálu vsetínských fanoušků přispěl svou trochou do mlýna i vsetínský odchovanec LUBOMÍR ŠTACH, jenž dopravil za Trifonovova záda již sedmou branku domácích. Asistence: Luboš Rob, Roman Vlach.
     
    58:52
    A po těžkých obdobích spojených s covidem vám mohu konstatovat, že vsetínským Lapačem se nese vysoký jalovec, typický chorál domácích fanoušků pro oslavy vítězství.
     
    58:23
    Říha se za pomoci svých spoluhráčů zvedá a při potlesku publika putuje na střídačku.
     
    58:23
    Na ledě nyní zůstává ležet otřesený domácí obránce Říha, to se pochopitelně nelíbí domácím příznivcům, k Říhovi okamžitě spěchají zdravotníci.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:52
    Vsetínu se nyní nepovedlo ideálně rozehrát a píská se zakázané uvolnění.
     
    57:21
    Kadaň se ještě snaží upravit skóre, ovšem vsetínská obrana je teď po dvou školeních v pozoru a nechce už připustit další překvapení v Málkově síti.
     
    56:32
    Půček našel od mantinelu zcela volného Kucharczyka, ten už mohl zakončovat, ale chtěl akci vyšperkovat pro Klímka, to bylo už moc i od vsetínského matadora, protože obrana Kadaně stačila reagovat a puk dostal pod kontrolu brankář Trifonov.
     
    56:22
    Trifonovovi se připomněl prudkou střelou Kucharczyk, ruský brankář reagoval pohotovou lapačkou.
    55:20 Shane HEFFERNAN - 6:3
     
    55:20
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhači bleskově udeřili podruhé a korigují skóre na rozdíl tří branek. Znovu u toho byli kanadští bratři Heffernanové, když SHANE HEFFERNAN dovedl kombinaci svého týmu k dokonalosti. Asistence: Kyle Heffernan, Ondřej Havlín.
    55:04 Pavel KORDULE - 6:2
     
    55:04
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Jak jsem říkal, Vsetín začal být trochu laxní a to se teď zelenožlutým vymstilo, když v obranném pásmu dovolili kombinaci Berčíkovi, jenž našel PAVLA KORDULEHO a ten povedenou kličkou do bekhendu překonal Málka. Asitence: Martin Berčík, David Routa.
     
    53:35
    Berger se řítil zcela osamocen na branku Kadaně, ale Trifonov si znovu pohlídal prostor mezi betony.
     
    53:02
    Ukojení Valaši si ze hry už trochu dělají dobrý den, ovšem to by se jim ještě mohlo vymstít.
     
    51:54
    Vsetínská obrana nyní trochu zapomněla na Zabloudila, který se řítil osamocen na Málka, ovšem rychlý návrat předvedl obránce Štach a čistým způsobem znemožnil hostujícímu útočníkovi zakončení.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 12. Rob (Štach, M. Indrák), 20. Buchta (D. Březina), 29. Štach (Klímek, Kucharczyk), 35. Klímek (R. Půček, Štach), 36. Majdan (D. Březina), 45. Smetana, 60. Štach (Rob, R. Vlach) – 25. K. Heffernan (S. Heffernan), 56. Kordule (Berčík, Routa), 56. S. Heffernan (K. Heffernan, O. Havlín)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Sachr) – Ondračka, J. Říha, Smetana, Štach (A), Š. Jenáček, Hryciow, Buchta – Jonák (C), M. Indrák, Rob – Berger, R. Vlach, A. Zeman – R. Půček, Kucharczyk (A), Klímek – Vítek, D. Březina, Majdan.
    SK Trhači Kadaň: Trifonov (R. Běhula) – M. Jáchym (C), Steinocher (A), Zorko (A), O. Havlín, Kuboš, T. Běhula, Ferbas – Kordule, Mežnar, Routa – Bernat, Berčík, M. Zabloudil – K. Heffernan, S. Heffernan, Z. Zabloudil – Konášek, D. Čech, L. Koblížek.

    Rozhodčí: Cabák, Marek – Měkýš, Komínek

    Diváci: 2250
    thejrc.org