Havířov – Prostějov 3:4 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 2:3 (kon.) | Jihlava – Přerov 3:1 (kon.)
Vsetín – Poruba 2011 6:0 (kon.) | Frýdek-M. – Sokolov 1:4 (kon.) | Kolín – Slavia 4:3 (kon.)
Šumperk – Litoměřice 4:3 (po pr.) | Kadaň – Vrchlabí 2:4 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
1:4 (0:1, 0:3, 1:0)
HC Baník Sokolov
Středa 22.09.2021, 18:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z vychlazeného Frýdku-Místku je to pro dnešní den vše. Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek dnes. Další zápas se v hale Polárka uskuteční přesně za týden, kdy domácí hostí Ústí nad Labem. (20:12:12)
     
    Slezané nebodovali ani ve svém druhém domácím zápase, když nestačili na Sokolov a prohráli 1:4. Vítězství Západočechů se zrodilo v prvních dvou třetinách, kdy si vytvořili čtyřgólový náskok. V samém závěru výsledek kosmeticky upravil z přesilové hry Szturc.

    Co to znamená při pohledu na tabulku? Frýdek-Místek se propadl na sestupové patnácté místo, Sokolov naopak poskočil na šestou příčku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Šedivý po přihrávce z pravé strany střílel z mezikruží, ale jeho ránu gólman Cichoň vyrazil.
     
    59:36
    Hostům se po soubojích u mantinelu podařilo vyhodit puk do středního pásma.
     
    59:16
    Ještě jedna přesilovka pro domácí v závěru zápasu. Za podražení frýdeckého hráče na modré čáře byl vyloučen sokolovský Petr Hašek.
    57:35 Roman SZTURC - 1:4
     
    57:35
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Cichoň se nuly nedočká! Přesilovku využil ROMAN SZTURC, který dostal zpětnou přihrávku od pravé tyče a prudkou střelou propálil sokolovského gólmana! Asistence: David Bartoš, Vít Christov – 1:4.
     
    57:08
    Matyáš zahodil obrovskou šanci, když měl před sebou pouze ležící hráče, ale z mezikruží trefil lapačku brankáře Cichoně! Fantastický zákrok sokolovského gólmana.
     
    56:42
    První přesilovka pro domácí celek. Na dvě minuty za držení byl vyloučen Tomáš Rohan.
     
    56:34
    Peterek si chtěl narazit na pravé straně s Martynkem, místo toho přišla přihrávka do sokolovské brusle, od které se puk odrazil na modrou čáru. Matyášův pokus následně zneškodnil gólman Cichoň.
     
    55:55
    Frýdečtí mají problém dostat se s pukem do útočného pásma, Sokolovští kontrolují hru.
     
    54:13
    Kadeřávkovu střelu od pravého mantinelu, od modré čáry vyrazil brankář Šimonů před sebe, následně domácí obránci soupeře nepustili k dorážce.
     
    53:46
    Hra se nám kouskuje. Po frýdeckém ofsajdu hosté vyhodili puk mezi diváky.
     
    52:40
    Tvrdou střelu Lyszczarczyka od pravého mantinelu odrazil vyrážečkou gólman Cichoň, domácí pokračovali v útočné akci, tentokrát střílející hráč se proměnil v roli nahrávače a ke střele vybídl Tepera. Ránu domácího obránce vyrazil sokolovský gólman nad bránu.
     
    52:35
    Vyhození Pořízka skončilo icingem.
     
    52:20
    Hosté se řítili do přečíslení dva na jednoho, ale čárový rozhodčí přerušil jejich akci pro přihrávku rukou.
     
    52:02
    Tvrdá střela Šedivého z pravého kruhu prolétla kolem brány až mimo hřiště.
     
    51:22
    Zbořil si sjel z levého kruhu k bližší tyči a jen tak zkusil nahodit puk na brankáře Cichoně, ten si pokryl prostor u tyče a kotouč za svá záda nepustil.
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 58. R. Szturc (David Bartoš, Christov) – 19. Jiskra (Klejna, Tomi), 24. Šik (Klikorka), 35. M. Sloboda (Klejna), 36. Pořízek (Vracovský, Jiskra)


    HC Frýdek-Místek: Foltán (36. Šimonů) – Zbořil, J. Michálek, Ciura, Teper, D. Krenželok, Matyáš – R. Szturc, David Bartoš, Šedivý (A) – Lyszczarczyk, Peterek, Christov (C) – Klimša, Komorski, Martynek – Ján Blaško, Čmiel, Matiaško – Ramik.
    HC Baník Sokolov: Cichoň (A. Beran) – A. Rulík, J. Novák, Vodička, Strejček, Kadeřávek, Klikorka, Klejna – Vracovský, Kverka (A), Pořízek – Jurčík (A), Jiskra, Tomi – Šik, T. Rohan (C), M. Sloboda – T. Jandus, Hašek, Šmerha.

    Rozhodčí: L. Bejček, F. Vrba – R. Komínek, M. Hranoš

    Diváci: 701
    ocianews.com