Havířov – Třebíč 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:4 (kon.) | Jihlava – Vsetín 6:4 (kon.)
Ústí n/L – Sokolov 2:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Slavia 3:1 (kon.) | Kolín – Vrchlabí 5:4 (kon.)
Kadaň – Poruba 2011 0:5 (kont.) | Šumperk – Přerov 2:1 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
2:1 (2:0, 0:0, 0:1)
HC ZUBR Přerov
Středa 12.01.2022, 18:07 • ŠKODA aréna, Šumperk • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše. Děkuji vám za pozornost, přeji pěkný zbytek dne a někdy příště se budu opět těšit. Na počtenou. (20:33:46)
     
    Dnešní utkání sleduje 1000 diváků.
     
    Střely na bránu za celý zápas

    DRACI PARS ŠUMPERK – 30
    HC ZUBR Přerov – 26
     
    Zápas Šumperka s Přerovem tak končí těsnou výhrou Draků 2:1. Hráči z Jeseníků si přinesli do třetí části hry dvoubrankový náskok, který v 47. minutě vydělil dvěma Tomáš Doležal, jenž tak zároveň stanovil konečné skóre duelu. Domácí následně vše vsadili na jednoduchost a svůj těsný náskok zodpovědným výkonem udrželi až do závěrečného hvizdu.

    Šumperk se tak posouvá před Přerov na 11. příčku tabulky Chance ligy, zatímco Zubři jsou na 12. místě. Draci mají navíc stejný bodový zisk jako 10. Poruba a mohou pomýšlet i na účast v play-off. Mezi 10. a 14. pozicí je však pouze jednobodový rozdíl
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Odražený kotouč po střele od modré skončil asi někde mimo dohled sudích, kteří ještě jednou přerušují hru.
     
    59:50
    Všichni aktéři cítí důležitost momentu, zatímco celý zápas dnes uháněl neskutečně divokým tempem, nyní se hodně zdržuje. Další důležité buly před Mokrym vyhráli hokejisté Šumperka, kteří posílají kotouč přes útočnou modrou.
     
    59:40
    Důležité buly před Mokrym vyhráli hokejisté Přerova, z pravé strany pálil od modré čáry Tomáš Kudělka, Vojtěch Mokry jeho ránu vyráží a Vachutka ranou přes celé hřiště posílá puk na zakázané uvolnění.
     
    59:26
    Šumperk vyhodil kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Robert Svoboda si bere oddechový čas. Michael Petrásek zůstává na střídačce, Zubři to zkusí se šesti hráči v poli.
     
    59:05
    Draci se nyní na chvilku vymanili z tlaku Zubrů a vyhodili kotouč alespoň do středu hrací plochy, což je pro ně ideální, protože čas běží rychle dál.
     
    58:38
    Kotouč natlačili hokejisté Přerova do rohu hrací plochy za klec Šumperka. Tam však nedokázali černou pryž dostat pod kontrolu.
     
    58:05
    Zubři už se hrnou s veškerou svou silou do útočného pásma. Michael Petrásek se začíná dívat na střídačku, zda nemá pustit do hry šestého hráče.
     
    57:32
    Lukáš Žálčík dostal kotouč na pravou stranu po křižném pasu a pálil do protipohybu Petráska, jenž ale zasahovat nemusel, rána nebyla přesná.
     
    57:05
    Přerov vyhazuje kotouč přes všechny čáry, Tomáš Kudělka už postává ve dveřích na trestné lavici a vrací se na ledovou plochu.
     
    56:48
    Draci postavili přesilovkovou formaci. Denis Kindl se nyní dostal k ráně z levého kruhu, jenže Michael Petrásek předvedl parádní zákrok lapačkou!
     
    56:05
    Tomáš Drtil vypálil od modré čáry tvrdou bombu, kterou Michael Petrásek vytěsnil maskou. Drží tak svůj tým stále ve hře.
     
    55:27
    Draci se zatím nedokázali udržet před Petráskem, jdou však znovu rychle kupředu, Aleš Furch má puk na pravém hrazení.
     
    55:11
    Tomáš Kudělka jde podruhé na trestnou lavici v tomto utkání. Tentokrát fasuje dvě trestné minuty za podrážení.
     
    54:58
    Přerov se žene po pravé straně kupředu, Jakub Svoboda hledal Jakuba Hermana přihrávkou do mezikruží. Jeho parťák ale pas nedokázal zpracovat.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 16. Spratek (Vachutka, Macuh), 20. D. Kindl (Žálčík, Vildumetz) – 47. T. Doležal (Matěj Svoboda, T. Šoustal)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Mokry (Křupka) – Pěnčík, Drtil (A), L. Rutar, Hrachovský, Řezáč, Březák, Dudycha – P. Kratochvíl, D. Kindl (C), Žálčík (A) – Vachutka, Vildumetz, Kohút – A. Furch, Macuh, Spratek – Antoníček, Šilhavý, Scheuter.
    Trenér: Martin Janeček.

    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – Kubeš, Kudělka, R. Černý, Hrdinka, Ševčík (C), Krisl, Dluhoš – Jan Svoboda, Herman (A), Jakub Svoboda – T. Doležal (A), T. Šoustal, Süss – M. Sloboda, F. Dvořák, Goiš – Matěj Svoboda, Tadeáš Král, Matěj Novák.
    Trenér: Robert Svoboda.

    Rozhodčí: Hucl, Micka – Štofa, Beneš.

    Diváci: 1000.
    thejrc.org