Jihlava – Benátky n/J 7:4 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 3:0 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 4:2 (kon.)
Litoměřice – Sokolov 6:4 (kon.) | Kadaň – Kolín 0:5 (kont.) | Přerov – Ústí n/L 5:2 (kon.)
Vrchlabí – Prostějov 4:2 (kon.) | Slavia – Třebíč 2:0 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:2 (1:0, 1:1, 3:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 23.02.2022, 18:00Chance liga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Přerov se po siréně vrátil zpátky na koně a dnes zaslouženě vítězí, jelikož až na drobný párminutový výpadek byl lepším celkem. Ústecká obrana chybovala, Süss zavezl kotouč, vyslal střelu a důrazný Jiří Goiš zasouval puk do odkryté klece. Ústí pod tlakem znovu nebránilo, jak by mělo a Jan Süss to zkusil podruhé. Tentokráte však Hamalčík na jeho ránu nevyzrál a bylo to už 4:1. Zubři byli v laufu a pokračovali v jízdě za třemi body. V 53. minutě si Pechancovu přihrávku našla přesně nastavená hokejka Jakuba Kubeše a na opačné straně už pouze zmírnila ústeckou prohru trefa Michala Trávníčka. Já se s vámi z přerovské MEO Arény loučím a v pondělí se u 50. kola budu těšit! Na počtenou! (20:17:12)
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Jakub Svoboda si v samostatném úniku nepřišel při bekhendové kličce na Hamalčíka! Příliš ho to už však mrzet nemusí.
     
    58:51
    Domácí fanoušci již oslavují další vítězství, v MEO Aréně je prakticky rozhodnuto. Blíží se poslední minuta.
     
    57:56
    Ondřej Bláha se po domácím zaváhání na útočné modré řídil do nájezdu, soupeřova obrana jej ale dostihla, a tak Bláha vůbec nezakončil.
     
    57:25
    Posledních několik minut se hraje hlavně v pásmu Zubrů, nejde ale rozhodně o žádný válec ze strany ústeckého Slovanu.
    56:56 Michal TRÁVNÍČEK - 5:2
     
    56:56
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A hostům se také snížení daří. MICHAL TRÁVNÍČEK dostal díky mírně laxnímu přístupu domácí defenzivy dostatek prostoru a jemným zakončením přehodil Klimeše. Asistence: Daniel Vrdlovec.
     
    56:37
    Další vhazování před Klimešem. Ústí se snaží ještě nějakým způsobem zkorigovat přísný výsledek, zatímco Zubři už se nikam nehrnou.
     
    56:13
    Nadále sledujeme utkání velmi sporé na tresty, klasickou přesilovku měli k dispozici pouze jedinkrát Přerovští, kteří v 11. minutě uspěli.
     
    55:31
    Puk v ní vydolovali Zubři, Hrdinkova střela nebyla pro Hamalčíka problém.
     
    55:06
    Na mantinelu v pásmu hostů probíhá dlouhá přetlačovaná o puk, sudí ale zatím hru nepřerušili.
     
    54:28
    Milfait zkoušel z ostrého úhlu nahodit puk do skrumáže před Klimešem, skončil však za přispění domácí obrany pouze na boční síti.
     
    53:28
    Vrdlovec poslal puk letmým kotoučem do Klimešovy lapačky a vybojoval tak pro své spoluhráče alespoň vhazování v útočném pásmu.
    52:23 Jakub KUBEŠ - 5:1
     
    52:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už o čtyři branky a sedm a půl minuty před koncem je velmi pravděpodobně rozhodnuto o vítězi dnešního duelu! Antonín Pechanec našel od levého mantinelu JAKUBA KUBEŠE, který do prudké přihrávky vložil hůl pod správným úhlem. Díky tomu puk zamířil nechytatelně pod horní tyč. Asistence: Antonín Pechanec.
     
    51:33
    Snahy Martina Tůmy o vyslání přihrávky zpoza branky maří Ševčík, Ústecká akce však byla sehrána poměrně slušně. Jen tedy chyběl onen finální pas.
     
    50:12
    Havránek si nerozuměl s Trávníčkem a Ústí přichází o vybojované postavení v útočné třetině.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 11. Pechanec (T. Šoustal, Kudělka), 24. T. Šoustal, 41. Goiš (Süss), 44. Süss, 53. Kubeš (Pechanec) – 33. Š. Havránek, 57. Trávníček (Vrdlovec)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Petrásek) – Kubeš, Kudělka, R. Černý, Hrdinka, Ševčík, Krisl (C), Dluhoš – Jakub Svoboda, M. Kratochvil, Jan Svoboda – T. Šoustal, Süss, Goiš – Matěj Svoboda, Pechanec, T. Doležal (A) – Sebera, F. Dvořák, D. Indrák.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Hamalčík (L. Cikánek) – J. Drtina (A), Kottek, Vladimír Brož (A), Š. Havránek, Trefný, E. Mareš, Jasečko – Trávníček (C), Vrdlovec, Severa – O. Bláha, T. Urban, D. Tůma – M. Tůma, Milfait, Bernat – Jouza, T. Čermák, M. Simon.

    Rozhodčí: Ondráček, Vrba – Kleprlík, Kučera
    thejrc.org