Chomutov – Liberec 1:6 (kon.) | Zlín – Havířov 5:2 (kon.) | Jihlava – Salzburg 4:2 (kon.)
Kladno – Vítkovice 0:0 (odl.) | Mountfield HK – K. Vary 1:2 (1:2 po s.n.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 0:4 (kon.)
Sparta – Olomouc 2:3 (po pr.) | Pardubice – Plzeň 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 1:4 (kon.)
Slavia – Motor ČB 3:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:2 (2:0, 3:1, 0:1)
AZ Havířov
Sobota 30.10.2021, 12:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů • 15. kolo
Partner:
     
    V poslední třetině padla už jenom jedna jediná branka a to za záda Synka. Zasloužil se o ní Oleg Bochorishvili, který tak mohl nakopnout obrat jeho týmu. Výkony hostů po zbytek třetiny nebyli až tak zázračné, aby stačili na vstřelení tří gólů a tak si výhru připisují hráči Zlína. (14:01:05)
     
    Konec zápasu.
     
    58:55
    AZetu zbývá už opravdu pramálo času, na vstřelení tří branek. Ti se tak pomalu ale jistě blíží k pravděpodobné prohře.
     
    57:28
    Tak toto byla velká šance pro Kunsta, který se mohl ještě zapsat mezi střelce. Jeho únik jeden na nikoho ale skončil nepřesným zakončením.
     
    55:58
    Tak přece jenom se ke střele dostal Horváth, který svou jedovkou od modré propálil vše, co mu stalo v cestě. Na konci se ale nacházela gólmanova lapačka.
     
    54:57
    Blíží se poslední minuty základní hrací doby a pro Havíře to vypadá opravdu hodně špatně. Těm totiž chybí vstřelit tři branky, k čemuž podle jejich výkonů mají opravdu hodně daleko.
     
    53:58
    I přestože hrají domácí přesilovku, většina dění se odehrává ve středním pásmu. Hráčům se příliš nedaří si najít prostor na přechod do útoku.
     
    52:15
    Vyloučení v týmu AZ Heimstaden Havířov (Lysoněk – 2 min., vysoká hůl).
     
    51:28
    A je to právě Šimon Frömel, který se po mnoha vteřinách zvedá za asistence lékaře z ledu. Po návratu na střídačku mizí ihned v tunelu a s největší pravděpodobností si už dneska nezahraje.
     
    51:28
    Tak toto byl velice nehezký incident u mantinelu. Po srážce dvou hráčů padá jeden z ševců a nezvedá se. Toto vypadá opravdu hodně špatně.
     
    49:57
    Blíží se nám posledních deset minut základní hrací doby a většina dění se odehrává před svatyní Havířova.
     
    48:57
    I Synek má po delší době nějakou práci. O zábavu se mu postaral Byčkov svou střelou od modré. Zlínský brankář ale zatím neusnul na vavřínech a předvedl jistý zákrok.
     
    47:58
    AZetu se po vyhraném buly podařilo osvobodit. K jejich smůle se ale kotouč doklouzal přes celé hřiště až do zakázaného uvolnění.
     
    46:57
    K zakončení od levého kruhu se dostal Luža, v jeho případě však skončila střela v lapačce soupeřova maskovaného může.
     
    45:58
    Berani si po obdržené brance pravděpodobně uvědomili, že utkání stále není u konce a začínají se ozývat také. Už nějakou tu chvíli se drží v útočném pásmu.
     
    44:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tady nám to začíná zavánět pořádným dramatem. Na rozdíl pouhých tří branek snižuje OLEG BOCHORISHVILI. Asistence: Filip Byčkov a Denis Bárta.
     
    43:06
    Havířov se po skončené početní nevýhodě poměrně vzchopil, jelikož se nyní jen tak nechtějí vzdát útočného pásma.
     
    42:07
    Ani přes velkou snahu a mnoho zakončení to vypadá, že i tato přesilovka zůstane nevyužita.
     
    41:08
    Beranum se podařilo úspěšně se usadit v útočném pásmu. Chybí tomu ale nějaké překvapivé zakončení, kterým by domácí vyzráli na soupeřova brankáře.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 10. Chludil (Riedl, Nábělek), 17. Talafa (Luža, Martinec), 22. Chludil (Frömel, Nábělek), 28. Tomeček (Burian), 30. Masař (Frömel, Chludil) – 33. Kubíček (Fědor), 45. Bochorishvili (Byčkov, Bárta)


    Berani Zlín: Synek (Šarman) – Kunst, Burian, Nábělek, Talafa, Velikovský, Riedl (C), Kráčalík – Tomeček, Handl (A), Martinec, Dědek, Masař, Frömel, Luža (A), Chludil, Čechmánek, Laciga
    AZ Havířov: Nowak (Zlatnický) – Kremnický, Bílek, Kubíček (A), Kyselý, Fědor, Ludvík, Kočí (A) – Bochorishvili, Mastič, Horváth, Pastor, Becher, Byčkov (C), Špaček, Lysoněk, Hledík, Bárta

    Rozhodčí: Škach – Gebauer, Bubela

    Diváci: 69
    thejrc.org