Kobra – HK MD Šumperk 1:3 (kon.) | Chrudim – Technika Brno 1:6 (kon.) | Ústí n/L – Přerov 2:5 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Poruba 2011 1:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vsetín 6:2 (kon.) | Písek – Warriors Brno 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:2 (2:0, 3:1, 1:1)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 13.02.2022, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 37. kolo
Partner:
     
    Je konec! Havlíčkův Brod dokázal splnit ošemetnou roli papírového favorita a připsal si už šestou tříbodovou výhru v řadě! Ve 48. minutě sice snížil vsetínský kapitán David Bednařík, ale na konečných 6:2 pro Bruslaře uzavřel Miroslav Sedláček. Ode mě je to pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek večera! Na shledanou! (20:01:08)
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Bachánek si po levém křídle najel až za bránu a hledal spoluhráče před bránou. Puk však zachytil obětavý hráč Bruslařů a ze šance tak nebylo znovu nic.
     
    58:54
    Valaši až teď mohou trochu uklidnit situaci ve svém pásmu. Soupeře obrali o puk a mohou v klidu rozehrát.
     
    58:34
    Utkání už se v podstatě jenom dohrává. Havlíčkův Brod stále tahá za delší konec pomyslného provazu a gólman Hořejší se mám ve svém brankovišti co ohánět.
     
    57:50
    Za obranu soupeře se z pravého křídla dobře natlačil Bulík, ale byl protihráčem vytlačen za bránu. Snažil se ještě najít někoho ze spoluhráčů před brankovištěm, ale tam byli jen hráči Vsetína.
     
    55:37
    Havlíčkův Brod stále hraje to, co mu plně vyhovuje. Drží hru daleko od brány a navíc při každé příležitosti zaměstnává brankáře Hořejšího, který si nemůže ani na chvíli odpočinout.
     
    54:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři dál pokračují ve své dominanci a z útočné aktivity vytěžili už šestou branku! V útočném pásmu předvedli krásnou kombinaci, po nahrávce Michala Janka zpoza brány se dostal k puku MIROSLAV SEDLÁČEK a zblízka pohotově zametl kotouč za rozhozeného brankář Hořejšího! Asistence: Michal Janko, David Krejčí.
     
    54:00
    Gólman Hořejší se nenechal zaskočit skrytým nahozením z levého kruhu a přerušil hru.
     
    53:35
    Vsetín je stále při oslabení schoulen do obranné ulity, ale Havlíčkův Brod ne a ne procpat puk na bránu.
     
    53:10
    Havlíčkův Brod je nastěhován na dostřel brankáře Hořejšího, Valaši však dobře přistupují k protihráčům a Bruslaři nemají čas na zakončení.
     
    52:40
    Vsetín získal puk a osvobodil se dlouhým vyhozením.
     
    52:22
    Broďáci vyhráli buly v útočném pásmu a kombinují.
     
    52:17
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Fojtík – 2 min., faul kolenem).
     
    52:01
    Dymák hezkou zadovkou do tandemu přenechal puk za sebe mezi kruhy Bulíkovi, jehož ránu vyrazil připravený brankář Hořejší.
     
    51:04
    Havlíčkův Brod nedopouští žádné drama a stále třímá otěže zápasu pevně ve svých rukách. Moravané se horko těžko probíjejí do Puldovy blízkosti, natož do zakončení.
     
    50:21
    Valaši prošli jako nůž máslem přes střední pásmo, ale na modré čáře byli důraznější Bruslaři a odrazili vsetínský útok.
     
    50:08
    Bruslaři se usadili v útočném pásmu a z pravé strany vypálil zápěstím útočník Bulík. Brankář Hořejší měl však dobrý výhled na letící puk a kotouč ukryl v náruči.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 10. Fiala (Prášek), 19. Krejčí (Sedláček), 21. Pártl (Fiala), 31. Fiala (Kravec, Besmák), 33. Hrdlička (Dymák, Vaněček), 55. Sedláček (Janko, Krejčí) – 32. Veselý (Broža, Čapka), 48. Bednařík (Ramert, Bachánek)


    BK Havlíčkův Brod: Pulda (Kukeně) – Besmák, Vaněček, Hrbek, Kravec, Mlejnek (A) – Pártl (C), Prášek, Fiala (A) – Bulík, Dymák, Hrdlička – Janko, Krejčí, Sedláček
    Trenér: Václav Adam

    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (33. Hořejší) – Čapka, Fojtík, Prčík, Liss, Sýkora, Machů, Sviták (A), Mojžíš – Bednařík (C), Maštalíř, Janíček, Koláček, Juráň, Veselý, Bachánek (A), Ramert, Broža
    Trenér: Aleš Bachánek

    Rozhodčí: Jan Grygera – Marek Tichý, Patrik Augusta
    thejrc.org