SOHO Olomouc – Karlovy Vary 1:3 (kon.) | Zlín sledge – Havířov 3:4 (kon.) | SHK Mustangové – HC Sparta Praha Sledge 5:0 (kon.)
konec
SOHO Olomoučtí Kohouti
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
SKV Sharks Karlovy Vary
Sobota 23.10.2021, 15:30 • Zimní stadion Olomouc • Česká para hokejová liga • 5. kolo
Partner:
     
    Z tohoto utkání je to vše. Z olomouckého zimního stadionu se s vámi loučí Jakub Hladký, z domu od klávesnice pak Igor Mainka. Přejeme vám krásný zbytek víkendu. (18:25:08)
     
    Dnešní utkání je minulostí. První třetina ním sice gól neukázala, ale o zajímavé šance na obou stranách nouze rozhodně nebyla. Skóre utkání v úvodu druhé třetiny otevřel jeden z nejlepších hráčů zápasu Michal Geier. O pár minut později navýšil náskok hostů Filip Veselý. Po druhém gólu Olomouc do konce třetiny vypadla z tempa. Naděje na možný obrat nastal v polovině poslední patnáctiminutovky, kdy se o první gól Hanáků postaral Radim Mikuš. Možné pomyšlení na srovnání překazil dvě minuty před koncem svou druhou brankou Michal Geier, který definitivně rozhodl o vítězství Západočechů.
     
    Konec zápasu.
     
    44:59
    V poslední vteřině za doprovodu sirény Filip Veselý u pravé tyče soupeřovy brány zvedl kotouč tak, že jej dokázal dostat za Černochova záda. Gól nakonec padl po skončení třetí třetiny a nebyl uznán.
     
    43:01
    Žraloci právě vstřelili branku!
    MICHAL GEIER si po buly najel k pravému kruhu, kde se k němu za pár okamžiků dostal odražený kotouč a úplně osamocený kapitán bez problémů umístil puk do domácí brány! Asistence: Radek Zelinka, Jiří Berger – 1:3.
     
    41:41
    Dorážející Zelinka odstartoval menší potyčku v olomouckém brankovišti. Celá situace nakonec vyvrcholila bitkou mezi Radkem Jedličkou a Karlem Wágnerem. Bude se hrát v rovnovážném stavu, protože oba kohouti byli vyloučeni na 2+2 minuty za hrubost a navíc dvouminutové tresty za hrubost obdrželi také domácí Radim Mikuš a karlovarský Filip Veselý.
     
    41:15
    Nepříjemná střela Geiera prověřila po delší době brankáře Černocha.
     
    40:38
    Jedlička ukázkově odstavil od puku kapitána Geiera.
     
    38:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    RADIM MIKUŠ z kruhu zavěsil puk do pravého horního rohu, poté co se k němu dostal odražený kotouč. Mach se po puku marně natahoval svou vyrážečkou! Asistence: Martin Novák, Radek Jedlička – 1:2.
     
    37:44
    Geier s klidnou hlavou vyvezl puk z obranného pásma.
     
    36:34
    S pokusem Sedláčka si olomoucký brankář poradil.
     
    35:15
    Večerek umožnil svému týmu chvíli na odpočinek vyhozením puku na zakázané uvolnění.
     
    34:08
    Veselý hledal svého spoluhráče na druhé straně, brankář Černoch přihrávku skvěle přečetl a zmařil soupeři šanci.
     
    33:15
    Žraloci jsou zatím úspěšnější na buly.
     
    32:15
    Berger vypálil od modré, jeho střela byla zablokována.
     
    30:59
    Samostatný průnik Jedličky vzápětí vystřídal brejk Geiera. Ani jeden ale šanci nedokázal proměnit.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Jestliže budou chtít Kohouti se stavem zápasu ještě něco udělat, tak budou muset opravdu zabrat. Navzdory tomu, že je utkání vyrovnané, tak si soupeř ve druhé části dokázal vytvořit mnohem více šancí, čemuž odpovídá i aktuální skóre. Poslední třetina začne už za pár okamžiků.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.

    Igor Mainka

    Jakub Hladký

    Branky a nahrávky: 39. Radim Mikuš (Novák, Jedlička) – 17. Geier (Wágner), 20. Veselý (Zelinka), 44. Geier (Zelinka, Berger)


    SOHO Olomoučtí Kohouti: Černoch – Jedlička (C), Kardoš – Fojtík, Hlinka, Strašák, Zajan, Novák (A), Rozkopal, Radek Mikuš, Buriánek, Klima, Večerek, Radim Mikuš, Rumplík.
    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach (Korec) – Zelinka, Nejedlý, Haas, Wagner (A) – Berger, Veselý, Kovařík, Geier (C), Sedláček, Karafiát (A).

    Rozhodčí: Holub, Volf.
    thejrc.org