Boston – NY Islanders 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:5 (2:2, 1:2, 0:1)
Piráti Chomutov
Sobota 03.03.2012, 17:00 • Kotlina • Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Chomutov ještě navýšil v poslední třetině své vedení a ve vyostřené atmosféře, na níž doplatili spoustou trestů především domácí Rebelové, si poměrně v klidu došli pro cenné vítězství. V sérii tak vedou 3:1 na zápasy a nyní budou mít výhodu vlastního kluziště, kde už mohou rozhodnout o svém postupu do další fáze vyřazovacích bojů.

    Pokud bychom měli vybrat nejlepší hráče dnešního zápasu, na straně Rebelů by se jednalo o Petra Polodnu, který se blýskl dvěma asistencemi. Z Pirátů zaslouží největší pochvalu David Hruška, který dvakrát mířil do černého.

    To je pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost, přeji vám příjemný zbytek víkendu a zase někdy se na vás těším u dalšího on-line přenosu. (19:52:08)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Rebelové mají puk ve své moci, ale kvůli velké nedisciplinovanosti nemohou podniknout větší útočný výpad. Fanoušci však i přes prakticky beznadějný stav sympaticky oceňují snahu Rebelů bouřlivým potleskem.
     
    59:13
    Pokud je na ledě někdo v neustálém zápřahu,m je to havlíčkobrodský brankář Suchan. Ten likviduje jednu nepříjemnou ránu za druhou. Tentokrát schoval do lapačky Pulpánův projektil od modré čáry.
     
    58:50
    Utkání už se v podstatě jen dohrává, branka v síti gólmana Řehoře by teď byla doslova senzací. trestná lavice domácích je tak přeplněná, že někteří hráči si už ani nemohou sednout a musí stát.
     
    58:15
    Macháček se opřel po kombinaci Pirátů na modré čáře do puku a jeho projektil proplachtil mezikružím až do připravené lapačky gólmana Suchana.
     
    57:54
    Brodská trestná lavice se proměnila v druhou hráčskou lavici. Na led létají z nespokojeného publika různé předměty, hlavně kelímky od piva. Ostrčil (HBR) vyloučen za sekání.
     
    57:10
    Hromas pálil úplně sám z prostoru mezi kruhy, ale našel tvrdou ranou jen lapačku gólmana Suchana, který rychle přerušil hru.
     
    56:49
    Dvouminutový trest obdržel také M. Blažek (HBR). Na stadionu je velký hluk a zmatek, hlasatele je velmi špatně slyšet.a led navíc létaly i plastové lahve. Důvod přineseme později. Děkujeme za pochopení.
     
    56:32
    Rebelové mají nervy na pochodu a zbytečně si dělají větší a větší problémy. Na lavici hanby usedají Semorád (HBR) na 2 minuty za hrubost a Rytnauer dostal trest do konce utkání.
     
    56:00
    Chomutov svírá v závěru přesilovky Rebely v hloubi jejich obranného pásma, ale ke střele se mu vůbec nedaří zakončit. Havlíčkův Brod velmi dobře brání.
     
    55:20
    Brankář Řehoř musel ven ze svého brankoviště a odpálil nahozený puk před Kostourkem. Dostal se tak až k modré čáře, ale Zábranský nedokázal ve středu pole rychleji vystřelit!
     
    54:30
    Severočeši drží hru v útočném pásmu, ale puk zdaleka nemají pod kontrolou. Naopak stále o něj svádějí četné souboje u hrazení ze svým protivníkem.
     
    54:08
    Havlíčkův Brod si vlastní nedisciplinovaností zcela zbytečně komplikuje situaci a vyhlídky na vyrovnání. V nic neřešícím souboji u hrazení sestřelil Gajovského útočník Meidl (HBR) a po právu dostal 2 plus OT na 10 minut za vražení zezadu. Menší trest odpykává Stehlík (HBR).
     
    53:25
    Dnes velmi aktivní forvard Hruška střílel z mírného úhlu na levé straně k bližší tyčce, ale nepřekonal pozorného brankáře Suchana. Hosté zůstávají u puku.
     
    52:50
    Oba tábory teď podnikly útočné výpady do útočného pásma, ale dopustily se přitom nepřesností. Obě obrany tak měly výrazně ulehčenou práci.
     
    52:00
    Kotouč se teď rychle stěhuje po hrací ploše a s rychlostí bvlresku mění svého majitele. Chvíli hrají Rebeloivé, jindy pro změnu Piráti. Nyní se píská icing Severočechů.
     
    51:17
    Havlíčkův Brod drží puk ve své moci, ale nyní s ním operuje jen v obranném pásmu. Chomutov se seskupil ve středu pole, kde zahušťuje prostor.
     
    50:10
    Piráti právě vstřelili branku!

    Chomutov předvedl rychlou a přesnou kombinaci, díky níž znovu vede o dvě branky! Lukáš Pulpán našel přesnou nahrávku napříč předbrankovým prostorem úplně volného DAVIDA HRUŠKU, který bez přípravy a zblízka trefil poloprázdnou branku před sebou! Asistence: Lukáš Pulpán.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 4. Protivný (Polodna, Rytnauer), 8. Kostourek (Ostrčil, Polodna), 38. Meidl (Semorád) - 18. Pulpán (Sikora, Hromas), 20. Hruška (Palin, Hřebejk), 26. Grof (Jíra, Řehoř), 32. Gajovský (Ondřej), 51. Hruška (Pulpán)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (od 33. - 40. Opršal) - Knesl, Morava (C), Ostrčil, Blažek, Protivný, Koma, Zítka, Jelínek - Vondráček, Semorád , Meidl - Polodna, Wasserbauer, Rytnauer - Musil, Štěpánek, Stehlík - Švaňhal, Zábranský, Kostourek
    Piráti Chomutov: Řehoř (Hanuljak) - Pavlas, Grof, Pulpán, Palin, Jillson, Rutta, Macháček - Hřebejk, Kraft (C), Procházka (A), Gajovský, Hruška (A), Ondřej, Lapšanský, Hromas, Sikora, Seman, Fiala, Jíra, Heřman.

    Rozhodčí: Jiří Dvořák, Tomáš Zubzanda - Jiří Flegl, Michal Zíka.

    Diváci: 1936
    bahis siteleri