New Jersey – Philadelphia 3:0 (kon.) | NY Rangers – Colorado 3:7 (kon.) | Vancouver – Boston 2:1 (2:0 po s.n.)
Vegas – Dallas 5:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
6:3 (1:1, 2:0, 3:2)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 09.12.2021, 18:00 • Tipsport arena (Praha - Holešovice) • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina A
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji moc za pozornost u dalších online textových přenosů se budu těšit. Hezký večer a na počtenou! (20:05:18)
     
    Je dobojováno! Ve třetí třetině se za domácí tým prosadili Daniel Jakab, Lukáš Novák a Andrej Fábry. Za hosty pouze zkorigoval dvěma zásahy Radim Handl. Sparťané si po výhře 6:3 nad Karlovými Vary připisují třetí výhru v nadstavbové části.
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se prosazují pošesté v utkání a kráčí za tříbodovou výhrou! Útočník ANDREJ FÁBRY zaznamenal svou druhou trefu v utkání. Asistence: Martin Vašíček, Vojtěch Port.
     
    53:13
    Sparťané si závěr utkání komplikují zbytečnými vyloučeními. Na lavici hanby usedl domácí obránce Jan Janský (SPA), který dostal "dvojku" za podrážení.
     
    51:23
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští hokejisté využívají svou přesilovou hru a gólové hody pokračují i nadále. Svou druhou branku v utkání zaznamenal útočník RADIM HANDL. Asistence: Zdeněk Šmíd, Adam Csabi.
     
    50:46
    Hosté budou mít dobrou šanci, aby ještě zdramatizovali koncovku zápasu. Na trestnou lavici usedl sparťanský obránce Jakub Hašek (SPA) za podrážení.
     
    50:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané pomalu kráčí za dalším tříbodovým vítězstvím. Po Vašíčkově přihrávce se prosadil LUKÁŠ NOVÁK, který zaznamenal svou první trefu v nadstavbové části. Asistence: Martin Vašíček, Vojtěch Port.
     
    49:51
    Další nedovolený prohřešek ze strany hostí. Karlovarští tentokrát špatně střídali, čehož si rozhodčí všimli. Trest za příliš mnoho hráčů odpyká Matyáš Malý (KVA).
     
    47:01
    Sparťané budou mít možnost znovu navýšit své vedení. Karlovarský útočník Radim Handl (KVA) totiž vyfasoval dvouminutový trest za napadení.
     
    45:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští hráči však ve svém vlastním oslabení udeřili a ztrácejí znovu jen dvě branky. RADIM HANDL svou první trefou v nadstavbové části dramatizuje další průběh utkání. Asistence: Tobiáš Pastor, Pavol Cipko.
     
    44:26
    Další komplikace pro hostující celek. Petr Pavelec (KVA), autor zatím jediného gólu Karlových Varů v tomto utkání, míří na trestnou lavici za hákování.
     
    41:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané na začátku třetí třetiny střílí svůj čtvrtý gól v utkání. Dalším úspěšným střelcem na straně domácích se stal útočník DANIEL JAKAB. Asistence: Tomáš Bartoň, Richard Žemlička.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je úspěšně za námi a viděli jsme v ní celkem dvě branky, obě v síti Karlových Varů. Druhý gól Sparty v utkání obstaral svou trefou David Hrubý a útočník Andrej Fábry upravil skóre na rozdíl dvou branek.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:22
    Karlovarští hokejisté jdou těsně před koncem druhé části do čtyř, jelikož obránce Pavol Cipko (KVA) dostal menší dvouminutový trest za podrážení.
     
    36:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané po dalším ubráněném oslabení vyrazili do útoku a prosazují se potřetí v utkání! ANDREJ FÁBRY zakončil domácí souhru a sparťané vedou o dvě branky. Asistence: Martin Vašíček, Vojtěch Port.
     
    33:33
    Sparťané se ubránili, ale v dalších minutách budou hrát znovu v oslabení. Na trestnou lavici podruhé v utkání usedl Richard Žemlička (SPA), tentokrát za sekání.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 4. Žmola (Jakab), 24. Hrubý (Žmola, Bartoň), 37. Fábry (Vašíček, Port), 42. Jakab (Bartoň, Žemlička), 51. Novák (Vašíček, Port), 60. Fábry (Vašíček, Port) – 19. Pavelec (Pastor), 46. Handl (Pastor, Cipko), 52. Handl (Šmíd, Csabi)


    HC Sparta Praha: Kogler (Obolenski) – Hašek, Marton, Šeba, Bartoň, Byakov, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Jakab, Žemlička, Novák, Fábry, Křišťan, Hrubý, Žmola.
    Trenér: František Ptáček

    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Pavlovic) – Postl, Malý, Cipko, Anton, Mähler, Kubíček – Zahejský, Šmíd, Handl, Šilhan, Pavelec, Csabi, Pastor, Váňa, Zeman.
    Trenér: Martin Gombár

    Rozhodčí: Müller – Gregar, Hradil
    bahis siteleri