Kadaň – Slavia 0:5 (kont.)
konec
HC Olomouc
8:1 (2:0, 3:0, 3:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 22.01.2022, 12:00 • Zimní stadion Olomouc • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina E
Partner:
     
    Konec zápasu. (14:14:29)
     
    58:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Střelecky se dnes prosadil i útočník JAKUB NAJMAN, který využil asistence Adama Kalmana a zvýšil náskok Olomouce na 8:1!
     
    52:17
    Zatímco domácí střílejí góly, hosté plní trestnou lavici. Pátým potrestaným je Matěj Juráň, kterého čeká dvouminutový odpočinek za sekání.
     
    50:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Neuplynulo ani půl minuty a tým trenéra Křivohlávka se dočkal sedmého gólu. Čtvrtý bod v zápase si připsal Jakub Belan, který asistoval DOMINIKU JEŘÁBKOVI – 7:1! Druhá asistence: Adam Kalman.
     
    50:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci našli rychlou odpověď na úvodní trefu Vsetína. Šestý gól do soupeřovy sítě zajistil obránce MATĚJ NĚMEC! Asistence: Vojtěch Neoral – 6:1!
     
    49:32
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! Vsetínská přesilovka trvala jen osm sekund, protože velmi rychle ji ukončil JAKUB FROLO! Asistence: Adam Koláček, Matěj Juráň – 5:1!
     
    49:24
    První přesilovku si zahrají také Valaši. Na dvě minuty za napadení byl vyloučen Vojtěch Neoral.
     
    47:35
    Vsetín toto čtvrté oslabení přežil bez inkasované branky.
     
    45:33
    Jeden trest nestačí. Vsetínští znovu hráli v šesti a budou za to pykat. Dvouminutový trest odsedí Ondřej Vaněk.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:03
    V závěru druhé třetiny si domácí zahrají přesilovou hru, protože v přesile byli na chvíli Vsetínští. Rozhodčí si všimli většího počtu hráčů na ledě a rozhodli se trestat. Na lavici hanby za příliš mnoho hráčů na ledě usedl Adam Raušer.
     
    34:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tuto přesilovku už Hanáci využili. O pátý gól ve vsetínské síti se postaral mladý obránce ŠTĚPÁN KALMAN. Svůj třetí bod v utkání si připsali Tristan Konobejl a Jakub Belan – 5:0!
     
    33:55
    Další přesilovka pro Olomouc. Na trestnou lavici putoval za nedovolené bránění vsetínský Adam Kotrla. Opět to je dvouminutový trest.
     
    30:40
    Vsetín první oslabení přežil bez inkasovaného gólu.
     
    28:39
    Další šance na vstřelení gólu pro Olomouc. Domácí si zahrají první přesilovou hru, poté co byl na dvě minuty za sekání vyloučen vsetínský obránce Tomáš Herman.
     
    27:26
    Trenéři Vsetína sáhli ke změně v brance. Víta Čadu nahradil mezi tyčemi Martin Konečný.
     
    27:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Stejná dvojice jako u třetí branky měla prsty ve čtvrté trefě. Gól si opět připsal JAKUB BELAN a svou druhou asistenci v utkání také Tristan Konobejl – 4:0! Druhou asistenci si připsal Dominik Jeřábek.
     
    24:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dorostenci Mory zvyšují svůj náskok. Po asistenci Tristana Konobejla skóroval JAKUB BELAN! Druhou asistenci si připsal Viktor Šulgan – 3:0!

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 8. Šulgan (Neoral, Němec), 14. Šlahora (Golais), 25. Belan (Konobejl, Šulgan), 28. Belan (Konobejl, Jeřábek), 35. Kalman (Konobejl, Belan), 51. Němec (Neoral), 51. Jeřábek (Belan, Kalman), 59. Najman (Kalman) – 50. Frolo (Koláček, Juráň)


    HC Olomouc: Frgál (Čerbák) – Drábek (C), Němec, Šlahora (A), Vrána, Kalman, Galvas – Šulgan, Šenk, Kučera, Najman, Jeřábek, Konobejl, Neoral, Golais, Belan (A).
    Trenér: Křivohlávek.

    VHK ROBE Vsetín: Čada (28. Konečný) – Stodůlka, Kučný, Šedlbauer (A), Kotrla, Herman – Bartoněk, Koláček (A), Juráň (C), Vaněk, Kovář, Škarka, Budín, Frolo, Pejchal, Dočekal, Raušer.
    Trenér: Dědek.

    Rozhodčí: Šmíd – Bezděk, Šobáň.

    Diváci: 51
    thejrc.org