Liberec – Vítkovice 6:1 (kon.) | Mountfield HK – Motor ČB 2:1 (po pr.) | K. Vary – Litvínov 3:1 (kon.)
Olomouc – Kometa Brno 2:0 (kon.) | Kladno – Sparta 1:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 2:3 (po pr.)
Zlín – Pardubice 0:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:5 (1:2, 0:3, 2:0)
Mountfield HK
Úterý 08.03.2022, 15:00 • PSG aréna, Zlín • DHL Extraliga juniorů - o účast v play-off • Skupina A
Partner:
     
    Během poslední třetiny jsme byli svědky ještě pozdního zmrtvýchvstání Beranů. Ani přes dva góly se ale nakonec ševcům nepodařilo vyrovnat, kvůli čemuž cestují tři body ze zlínského ledu opět do Hradce Králové. (16:58:01)
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Ani toto zakončení Michala Beneše neskončilo v bráně. K jeho smůle se navíc k tomuto pokusu dostal před vlastní bránou, kvůli čemuž se píská zakázané uvolnění.
     
    58:42
    Po timeoutu zkouší žlutomodří risk bez brankáře. I přes vyhranné buly se jim ale nepodařilo udržet v útočném pásmu, díky čemuž se dostal ke střele Pavel Šimek, který ale jen těsně minul pravou tyč.
     
    57:43
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:50
    Zpoza vlastní brány nyní vyvezl puk Dominik Luža, a to rovnou až do útočného pásma. Díky tomu se dostal ke střele od modré Stanislav Kunst, který ale našel pouze vyrážečku gólmana.
     
    55:51
    Tak toto byla skvělá nabídka Dědka pro Jakuba Čechmánka. Ten se po přihrávce před brankoviště pokusil o zakončení z první. K jeho smůle mu ale puk projel mezi holí a bruslemi.
     
    54:52
    Za svou vlastní bránou dokázal vybojovat puk Jan Boukal. Nakonec se ale jeho mančaft nedostal ani do středního pásma, díky čemuž tlak ševců pokračuje.
     
    53:53
    Tak toto byla velká šance na snížení, do které se dostal Lukáš Chludil. Ten se pokusil o dorážku odraženého puku, a to rovnou několikrát. Ani v jednom případě se mu ale nepodařilo procpat puk skrze betony gólmana.
     
    52:54
    Tak toto je opravdu nepříjemná situace pro Hradec Králové. Po tvrdém kontaktu se soupeřem se k zemi svalil Jakub Naar, který se jen horkotěžko zvedá. Nakonec ale odjíždí na střídačku, a to i bez asistence spoluhráčů.
     
    51:55
    Od pravého kruhu nyní pálil Dominik Luža. Na jeho pokus sice brankář vůbec neviděl, i přesto ale dokázal vytáhnout ze svého rukávu brilantní zákrok.
     
    50:56
    A máme tady další zámek žlutomodrých, kteří se usadili před Burdou. Ani v tomto případě se ale nedostali ke střele, a to i přes poměrně dlouhou kombinaci.
     
    49:57
    Po zisku puku před vlastní svatyní se do útočného pásma hnal Matyáš Budina. Přihrávka od jednoho z jeho spoluhráčů ale byla nepřesná natolik, že skončila na holi soupeře.
     
    48:58
    Tak toto byl opravdu tvrdý hit, kterým se předvedl Kryštof Červenka. Ten si našel za svou bránou Lužu, kterého doslova přišpendlil na mantinel. I přesto ale momentální tlak Beranů pokračuje.
     
    47:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tady další gól Beranů! Po pouhých třech minutách se opět rozvlnila síť ve svatyni Hradce. Tentokrát se o to postaral TADEÁŠ TALAFA, který svým zakončením od levého kruhu prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Lukáš Chludil.
     
    47:21
    A opět byl Adam Burian tím hráčem, který dokázal získat puk ve středním pásmu. Díky tomu se dostal ke střele od modré Dominik Luža, který ale trefil pouze jednoho ze clonících hráčů.
     
    46:22
    Své aktivní napadání nyní předvedl Adam Burian, který brilantně vypíchl puk soupeři. Díky tomu se ševci dostávají k bleskovému útoku, který ale nakonec končí opět ztrátou kotouče.
     
    45:23
    Po vhazování u svatyně Šarmana je u kotouče soupeř, který ale nakonec přišel o puk po souboji v rohu kluziště. Díky tomu dokázal do útočného pásma vyvést puk Patrik Nábělek.
     
    44:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak že by se přece jenom ještě ševci pokusili o zázrak? Po čtyřech minutách hry totiž TOMÁŠ MARTINEC svým úspěšným zakončením mezi betony snižuje ztrátu jeho celku na tři branky.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 10. Nábělek (Laciga), 45. Martinec, 48. Talafa (Chludil) – 7. Michal Beneš, 17. Budina (Matěj Beneš), 24. Budina (Matěj Beneš), 26. Budina (Michal Beneš), 28. Idžan (Novotný)


    Berani Zlín: Synek (Šarman) – Kunst, Burian, Nábělek, Talafa, Velikovský, Riedl (C), Kráčalík – Handl (A), Martinec, Dědek, Masař, Hrazdira, Luža (A), Chludil, Čechmánek, Laciga
    Trenér: Juraj Jurík

    Mountfield HK: Burda (Mrázek) – Červenka, Boukal, Havlíček, Naar (A), Perička, Pelda – Matěj Beneš, Souček, Budina, Kašpar (C), Šimek, Novotný, Idžan, Šedivý (A), Pilný, Michal Beneš
    Trenér: Jiří Janoušek

    Rozhodčí: Hradil, Maršálek – Vašíček, Viskot
    bahis siteleri