Přerov – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Písek – Technika Brno 4:1 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
6:1 (2:1, 2:0, 2:0) Stav série: 2:0
BK Havlíčkův Brod
Čtvrtek 10.03.2022, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Play-off ligy juniorů • Semifinále
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek z Přerova vše, přeji vám hezký večer. (19:59:43)
     
    Utkání je u konce. Přerov přidal ve třetí třetině další dva góly, když přesilovku využil Tomáš Hanák a poté se ještě trefil ke vzdálenější tyči Radim Kolařík. Hosté sice mohli na Hané snížit, skvělý Postava v brance Zubrů byl ovšem proti. MEO se tak v semifinálové sérii hrané na tři vítězství ujalo vedení 2:0 na zápasy.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Zubři drží kotouč u své branky, v zápase už se zřejmě nic podstatného nestane.
     
    58:02
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:54
    Hosté sice svírali soupeře u jeho branky a ostřelovali Postavu. Přerovský brankář ale předvedl několik velmi dobrých zákroků, včetně rozehrání kotouče a vyhození až za obrannou modrou čáru. Zubři hrají v plném počtu.
     
    54:54
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Kleniar – 2 min., podrážení).
     
    54:33
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Štíbr – 2 min., sekání).
     
    54:15
    Na druhé straně se před branku protáhl z pravé strany Fiala, nad Postavův beton ale poté puk nezvedl. Postava si připisuje velmi dobrý zákrok.
     
    53:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují pošesté v utkání. Kleniar uvolnil na levé straně útočného pásma RADIMA KOLAŘÍKA, jenž zamířil ke vzdálenější tyči mimo dosah Puldovy lapačky. Asistence: Patrik Kleniar a Tomáš Hanák.
     
    52:12
    Odražený puk si u levé tyče přerovské branky našel jako první Pártl. Poté ale zamířil jen do míst, kde klečel připravený Postava.
     
    50:19
    Postava chvíli otálel s rozehrávkou u své branky, nakonec poslal puk k zadnímu mantinelu na jednoho z domácích obránců. Ten ale o kotouč přišel, pro Zubry to nicméně nakonec velké nebezpečí neznamenalo. Postava se stihl vrátit mezi tři tyče a střelu z mezikruží zastavil lapačkou.
     
    49:50
    Fencl s Hradilem jeli dva na jediného obránce hostujícího celku. Prvně jmenovaný chtěl přihrát tak, aby druhý zakončoval do prázdné branky. Tento záměr mu ovšem nevyšel.
     
    48:16
    Kolařík ze vzduchu sklepl Němcovo nahození a kotouč prošel mezi Puldovými betony. Naštěstí pro hosty byl ale příliš pomalý a jeden z obránců Bruslařů ho dokázal za svým brankářem poslat z brankoviště pryč.
     
    48:16
    Šilhavý se pokusil vybojovat kotouč u brodské střídačky, právě na té ale kus černé gumy skončil. Rozhodčí nařizují buly ve středním pásmu.
     
    47:45
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    47:00
    Od modré čáry pálil z první příklepem obránce hostů Zych, přerovskou branku ale netrefil.
     
    45:45
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Hanák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    43:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři poprvé v utkání využívají přesilovku. Kleniar posunul puk na modrou čáru kapitánovi domácích TOMÁŠI HANÁKOVI, jehož prudké nahození i s přispěním teče jednoho z Bruslařů skončilo v levém horním rohu brodské branky. Asistence: Patrik Kleniar a Radim Kolařík.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 13. T. Kuchta (Kolařík, Hanák), 15. Hlávka (Hradil, Gréč), 24. Fencl (Hradil, Gréč), 37. Halík (Hradil, Gréč), 44. Hanák (Kleniar, Kolařík), 54. Kolařík (Kleniar, Hanák) – 19. Kutlvašr (Sedláček)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – Nesvadba, Holík, Hanák (C), Gréč, Němec, Billa – Hlávka, Fencl, T. Kuchta, Kleniar, Šilhavý, Štíbr (A), Halík, Brázda, Kolařík (A), Hradil, Švejda
    Trenér: Pavel Neuman

    BK Havlíčkův Brod: Pulda (Kukeně) – J. Kuchta, Mlejnek (A), Besmák, Hrbek, Kutlvašr, Zych – Janko, Pártl (C), Holenda, Hrdlička, Dymák, Sedláček, Fiala (A), Kravec, Krejčí, Bulík, Prášek
    Trenér: Václav Adam

    Rozhodčí: Pavel – Gebauer, Hanzlík

    Diváci: 178
    Přerov 3 0 Havlíčkův Brod
    #1 Středa 09.03.2022 • 18:00
    Přerov - Havlíčkův Brod 4:2
    #2 Čtvrtek 10.03.2022 • 18:00
    Přerov - Havlíčkův Brod 6:1
    #3 Neděle 13.03.2022 • 16:00
    Havlíčkův Brod - Přerov 2:3
    thejrc.org