Technika Brno – Písek 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Přerov 2:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 0:2, 1:1) Stav série: 0:3
HC ZUBR Přerov
Neděle 13.03.2022, 16:00Play-off ligy juniorů • Semifinále
Partner:
     
    Přerov tak v sérii vyhrál i potřetí a zaslouženě postupuje do finále play off Ligy juniorů. Bruslaři se ale za svůj výkon nemusí vůbec stydět. Přestože na zápasy prohráli 0:3, svého soupeře pořádně potrápili. Pro juniory Havlíčkova Brodu tak sezona končí. Přerov se ve finále vyřazovací části utká s vítězem skupiny Západ – Pískem. (18:06:24)
     
    Je tu konec dnešního zápasu a s tím i celé série! Přerov si v polovině třetí třetiny vytvořil dvoubrankový náskok. Bruslaři pak ale ještě necelých osm minut před koncem utkání snížili. Ve zbývajícím čase svého soupeře dostali pod tlak a byli blízko vyrovnání. Zubři však nakonec těsné vedení ubránili, a vyhráli tak těsně 3:2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Přerov po tuhém boji získal ve svém pásmu kotouč a kontroluje hru.
     
    58:47
    Matěj Halík se dostal do ideální střelecké pozice před brankářem, nastřelil ale jen lapačku Pavla Puldy!
     
    58:19
    Dan Fiala dostal nahrávku před brankoviště, jeden z bránících hráčů ho ale srazil.
     
    57:56
    Rozhodčí signalizoval faul, kdy měl brankář podrazit útočícího hráče. Čárový ale jeho verdikt opravit. Hraje se stále pět na pět.
     
    57:21
    Hosté v závěru jen vyhazují, Bruslařům se ale zatím nedaří ohrozit bránu.
     
    56:50
    Dan Fiala našel na ose hřiště Jaroslava Práška. Ten si však musel přehodit kotouč na bekhend. Jeho střela tak postrádala gólové parametry.
     
    56:11
    Jeden z přerovských hráčů se velice těžce zvedal z ledu, rozhodčí přerušil hru. Vylučovat ale nebude. Vhazuje se před bránou Michala Postavy.
     
    55:21
    Po střele od modré čáry se k dorážce dostal Tobiáš Kuchta. Proti jeho ráně se ale dobře přesunul brankář domácích.
     
    55:09
    Domácí si špatně nahráli, píská se zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po Puldově pravici.
     
    54:37
    Bruslaře snížení nakoplo, Přerovu se ale zatím daří bránit jejich útočné pokusy.
     
    53:44
    Bruslaři ještě bojují o srovnání. Hosté nyní ale zašlápli kotouč u mantinelu a nasbírali několik sekund. Vhazovat se ale bude před jejich bránou.
     
    52:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině se schyluje k pořádnému dramatu! Domácí si v přesilové hře vytvořili několik velkých šancí. Ta poslední ale Bruslařům konečně vyšla! Po střele od modré čáry z hole Filipa Dymáka se k dorážce z levé strany dostal MIROSLAV SEDLÁČEK, jenž propálil přesouvajícího se gólmana. Asistence: Filip Dymák, Ondřej Besmák.
     
    51:41
    Další obrovská šance domácích! Ti si na pravém kruhu vykombinovali obranu hostů, před bránu se pak dostal Filip Pártl, jenž ale trestuhodně šanci zahodil!
     
    51:00
    Martin Zych nahodil kotouč od modré, k velice nebezpečné dorážce se následně dostal Jaroslav Prášek! Michal Postava tuto situaci zvládl jen s vypětím všech sil.
     
    50:47
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Hradil – 2 min., hákování).
     
    49:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do dvoubrankového vedení, postup mají velice blízko! Zubři se dostali do přečíslení dva na jednoho. Jan Fencl vzal celou akci na sebe a vystřelil prudkou ránu, která se od tyče havlíčkobrodské brány odrazila přesně na hůl RADIMA HRADILA, jenž zavěsil do prázdné klece. Asistence: Jan Fencl, Adam Holík.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 6. Sedláček (Kravec, J. Kuchta), 53. Sedláček (Dymák, Besmák) – 24. Billa (Kolařík, Kleniar), 37. Kolařík (T. Kuchta, Kleniar), 50. Hradil (Fencl, Holík)


    BK Havlíčkův Brod: Pulda (Kukeně) – Zych, J. Kuchta, Besmák, Kutlvašr, Hrbek, Mlejnek (A) – Pártl (C), Prášek, Fiala (A) – Kravec, Dymák, Sedláček – Janko, Krejčí, Bulík – Hrdlička
    Trenér: Václav Adam

    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – Nesvadba, Holík, Hanák (C), Gréč, Němec, Billa – Šilhavý, Halík, Kolařík (A), Švejda, Fencl, Štíbr (A), T. Kuchta, Hradil, Kleniar, Hlávka, Bursík
    Trenér: Pavel Neuman

    Rozhodčí: Lukáš Květoň – Martin Kreuzer, Václav Kubíček
    Havlíčkův Brod 0 3 Přerov
    #1 Středa 09.03.2022 • 18:00
    Přerov - Havlíčkův Brod 4:2
    #2 Čtvrtek 10.03.2022 • 18:00
    Přerov - Havlíčkův Brod 6:1
    #3 Neděle 13.03.2022 • 16:00
    Havlíčkův Brod - Přerov 2:3
    thejrc.org