Chomutov – Mělník 6:1 (kon.) | MB HOKEJ – Samson České Budějovice 3:4 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
6:1 (2:0, 0:0, 4:1)
HC Junior Mělník
Neděle 27.03.2022, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Kvalifikace o 2. ligu • 2. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (18:23:28)
     
    59:37
    Kryštof Kapoun chtěl ještě do jedné šance, ale po levém mantinelu se do útoku nedostal. Sudí pískají ofsajd.
     
    58:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti vyhodili a dočkali se dalšího gólu v oslabení. TADEÁŠ SVOBODA unikl podél levého mantinelu, sjel si až před branku, kde si položil brankáře a zakončil do horní části branky. Nejhezčí branka večera. Asistence: Kamil Charousek.
     
    58:35
    Jan Vernek tvrdě zakončoval od modré čáry, ale branku se mu nakonec trefit nepovedlo.
     
    57:26
    Piráti dohrají utkání ve čtyřech, ale Mělníku se zatím nedaří něco vymyslet a případně utkání zdramatizovat.
     
    56:37
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Michal Žižka – 5 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku + osobní trest do konce utkání, nedovolený zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Jakub Jaroš.
     
    56:37
    Po velmi nešťastném, ale strašlivě vypadajícím zákroku se na zemi objevil hostující Šípek. Sudí udělí velký trest pro domácího obránce Michala Žižku.
     
    55:47
    Freiberg si najížděl do střelecké pozice mezi kruhy, ale ke střele se nakonec nedostal. Puk mu sjel, ale domácí celek je nadále aktivní.
     
    54:34
    Mělník právě vstřelil branku!
    Ani nyní chomutovská jednička neudrží čisté konto. Nejdříve byl v tutovce Chrpa, ale branku netrefil. Následně ujel ONDŘEJ NOVOTNÝ, který udělal kličku vyjíždějcímu Hanuljakovi a zakončil do prádzné branky.
     
    53:12
    Chomutovští hokejisté jsou za vlastní branku a směrem do útoku se ženou spíše sporadicky.
     
    52:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    I po skončení přesilové hry byli domácí hokejisté aktivnější a MILAN KOSTOUREK se také dočkal. Domácí osmaosmadesátka dostala přihrávku přímo na hokejku do prázdné branky. Asistence: Jakub Chrpa a Erik Mežnar.
     
    52:01
    Hosté v plném počtu.
     
    51:44
    Milan Kostourek nyní poslal dělovku z vrcholku kruhů, ale ta nakonec šla jen těsně vedle levé šibenice.
     
    50:45
    Piráti se dostali do dobré kombinace, která byla zakončena před brankou. Jednomu z hráčů se ovšem nepovedlo přehodit beton Jana Chábery.
     
    50:00
    Vyloučení v týmu HC Junior Mělník (Libor Stinka – 2 min., podrážení).
     
    48:30
    Po delší přestávce se pokračuje. Kamil Charousek nahazoval od modré čáry, ale jeho rána do vzdálenější šibenice skončila nakonec na zadním mantinelu.
     
    48:15
    Rozhodčí nyní přerušili hru, protože fanoušci Mělníku odstartovali rvačku se security a přidali se později také fanoušci domácího celku.
     
    47:05
    Milan Kostourek si nyní najel od levého mantinelu až k zadní tyčce, kde zakončoval po ledě. Chábera si ovšem připsail velmi povedený zákrok.
     
    46:29
    Domácí v plném počtu.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Řezníček (Kostourek), 17. Chlouba (Kůs, Žižka), 42. Žižka, 43. Mála (Chlouba, Žižka), 53. Kostourek (Chrpa, Mežnar), 59. Svoboda (Charousek) – 55. Novotný


    Piráti Chomutov: Hanuljak (Tuček) – Ferbas, Charousek, Petrásek, Žižka, Bártek, Hartman, Novák – Josef Rindoš, Kůs, Chlouba – Chrpa, Mežnar, Huňady – Freiberg, Řezníček, Kostourek – Jaroš, T. Svoboda, Mála – D. Šilar.
    Trenér: Petr Martínek

    HC Junior Mělník: Chábera (Šimáček) – Cicvárek, Prejza, Krejsa, Chvátal, Nesládek, Cafourek, Kapoun – Lenc, Šubrt, Šnajdr, Macek, Richtr, Stinka, Novotný, Šípek, Havel, Vernek, Litera, Šícha
    Trenér: Libor Stinka

    Rozhodčí: Battěk, Kraval – Kučera, Jurak

    Diváci: 2584
    thejrc.org