Samson České Budějovice – MB HOKEJ 0:5 (kont.) | Mělník – Chomutov 1:9 (kon.)
konec
HC Junior Mělník
1:9 (0:2, 1:5, 0:2)
Piráti Chomutov
Pátek 08.04.2022, 18:30 • Zimní stadion Mělník • Kvalifikace o 2. ligu • 5. kolo
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (20:28:30)
     
    Chomutov postupuje do druhé ligy a stále platí, že v sezóně ještě nepoznal hořkost porážky! Severočeši od poloviny zápasu diktovali tempo hry a soupeře deklasovali 9:1. Naopak Mělník zůstává v krajské lize a sezóna pro něj dnešním zápasem končí.
     
    Konec zápasu.
     
    58:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti si připisují trefu také při vlastním oslabení. Milan Kostourek naznačil střelu golfákem, ale místo zakončení přihrál na zadní tyčku, odkud se nemýlil také DAVID ČERNÝ. Asistence: Milan Kostourek.
     
    57:23
    Petr Freiberg prohodil posledního obránce, a tak sám na brankáře uháněl Milan Kostourek. Šikovný útočník ve vlastním oslabení orazítkoval břevno.
     
    56:27
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká T. Svoboda.
     
    55:36
    Zakončením od modré čáry se prezentoval znovu Marek Macek, jehož snažení vyrazil Miroslav Hanuljak betonem. Chomutov následně posunul hru do středního pásma.
     
    54:53
    Po odrazu se na levé straně útočného pásma nacházel Marek Macek, který už měl proti sobě jen hostujícího brankáře. Ovšem zakončením na první tyčku neuspěl.
     
    54:15
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Kamil Charousek – 2 min., hákování).
     
    53:26
    Pro nahození Junioru zamířil za branku Miroslav Hanuljak, který na nic nečekal a svou širokou holí vyhodil k druhému maskovanému muži na ledové ploše.
     
    52:06
    Najetý Kryštof Kapoun se z jedné opřel do kotouče, který jen těsně proletěl vedle vzdálenější tyče.
     
    51:37
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Adam Novák – 2 min., hákování).
     
    51:12
    Daniel Šilar posunul černou gumu do pravého kruhu, odkud okamžitě vystřelil Petr Freiberg! Chomutovský urostlý útočník orazítkoval bližší tyčku.
     
    49:52
    Domácí hráči mířili do přečíslení, avšak Tomáš Havel nezpracoval přihrávku od Davida Šubrta. Chomutovský gólman mohl být tentokrát v klidu.
     
    49:32
    Hra se znovu přerušuje, protože Junior Mělník vyhodil jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    48:51
    Na ose hrací plochy se pohyboval Jakub Chrpa, který mířil do levého horního rohu branky. Jenomže vyrážečka domácího gólmana byla na správném místě.
     
    48:02
    Nahození ještě ze středního pásma schoval chomutovský brankář do lapačky. Miroslav Hanuljak chtěl rychle rozehrát, ale rozhodčí už přerušil hru.
     
    46:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krásnu přihrávku naservíroval před branku kapitán juniorského výběru Chomutova! David Petrásek viděl osamoceného DANIEL ŠILAR, který se střelou na první tyč nemýlil – 1:8. Asistence: David Petrásek a Petr Freiberg.
     
    46:23
    Domácí mužstvo se nacházel malou chvíli pod tlakem, a tak přišlo vyhození na zakázané uvolnění. Jenže po chvíli rozhodčí přiznali chybu a hra se přesunula jen do středového kruhu.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 21. Macek (Havel) – 5. Mežnar (M. Žižka), 19. Josef Rindoš (Kostourek, Hartman), 27. Freiberg (Kůs), 32. Chlouba (Kůs, Mála), 33. Chrpa (Mežnar, Huňady), 33. T. Svoboda (Kostourek), 34. Freiberg, 47. D. Šilar (Petrásek, Freiberg), 59. Černý (Kostourek)


    HC Junior Mělník: Šimáček (Chábera) – Cicvárek, Krejsa, Prejza, Nesládek, Cafourek, Kapoun – Šubrt, Richtr, Lenc, Šnajdr, Fedymycz, Novotný, Šípek, Havel, Vernek, Macek, Šícha
    Trenér: Libor Stinka

    Piráti Chomutov: Hanuljak (D. Svoboda) – Charousek, Bártek, Novák, Ferbas, Hartman, M. Žižka, Petrásek – Chlouba, Kůs, Mála – Huňady, Mežnar, Chrpa – Kostourek, T. Svoboda, Josef Rindoš – Jaroš, D. Šilar, Freiberg – Černý
    Trenér: Petr Martínek

    Rozhodčí: Šperl, Květoň – Kubíček, Tuháček
    thejrc.org