IHC Přerov – Uh. Brod 11:1 (kon.) | HC Boskovice inline – Brno 2:4 (kon.) | IHC Prague Rats – ILHK Hr. Králové 3:4 (po pr.)
Černošice – HC Hořovice 7:5 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 7:5 (kon.) | Roller Storm – ILHK Hr. Králové 6:11 (kon.)
Roller Storm – IHC Prague Rats 4:11 (kon.)
konec
IHC Roller Storm Praha
4:11 (2:7, 2:4)
IHC Prague Rats
Sobota 11.06.2022, 15:00 • Zimní stadion Nikolajka • STILMAT extraliga inline hokeje • 6. kolo
Partner:
     
    Pražské derby nakonec ovládli Krysy po jasné výhře poměrem 11:4. Hattrickem se na tom podíleli Oscar Flynn a Martin Fiala. Hosté byli celý zápas jasně lepší a zaslouženě zvítězili. Ze Zimního stadionu Nikolajka je to vše. Děkuji Vám za pozornost a budu se těšit u dalších přenosů zase někdy příště. Na počtenou! Hezký zbytek víkendu. (16:06:46)
     
    Konec zápasu.
     
    39:59
    Bernad ještě v samostatném úniku trefil tyčku Frodlovy brány.
     
    38:37
    Vyloučení v týmu IHC Prague Rats:
    Hašek – 2 min, držení.
     
    37:10
    Roller Storm právě vstřelil branku! Rychlá odpověď domácích. Novák našel JAKUBA KUCHAŘE, který střelou vedle betonu prostřelil Michajlova. Asistence: Filip Novák a Lukáš Bednařík.
     
    36:32
    Prague Rats právě vstřelili branku! Pěkná kombinace před bránou přinesla další gól. Brandejský našel u levé tyče ŠTĚPÁNA TURKA, který už poté jen poslal puk do odkryté brány. Asistence: Jiří Brandejský a Jakub Bernad.
     
    34:35
    Roller Storm právě vstřelil branku! Domácí se ještě dočkali gólu. Kuchař našel přihrávkou do jízdy MATĚJE KVASNIČKU, který si najel před Michajlova a prostřelil ho rychlou ranou. Asistence: Jakub Kuchař a Lukáš Bednařík.
     
    34:00
    Haškova rána směrem na bránu byla zblokována domácí obranou.
     
    31:25
    Prague Rats právě vstřelili branku! Desátý gól hostí je na světě! Hašek nahrál před bránu MARTINU FIALOVI, jenž puk bez problémů poslal za Frodlova záda. I on se tak dočkal hattricku. Asistence: Petr Hašek a Jakub Bernad.
     
    30:30
    Brandejský měl před sebou úplně prázdnou bránu, ovšem puk netrefil ideálně, a tak z šance nakonec nic nebylo.
     
    29:01
    Prague Rats právě vstřelili branku! Bernad vyslal do jízdy ŠTĚPÁNA TURKA, který si s těžkým pukem dokázal poradit, a následně ho bekhendovou kličkou dostal do brány. Asistence: Jakub Bernad.
     
    27:05
    Puk už mířil do odkryté brány, ovšem Frodl se stihl rychle přesunout a skvělým zásahem překazil šanci hostů.
     
    26:14
    Frodl pomohl svému týmu s rozehrávkou a dokonce si dovolil i kličku jednomu z hráčů hostí. Odvážný moment domácího brankáře.
     
    25:28
    Frodl má nyní puk v lapačce. Vhazuje se před jeho bránou.
     
    25:00
    Domácím podruhé v dnešním utkání pomohla tyč!
     
    24:00
    Pavlata svým pokusem prověřil Frodla, který jeho pokus vyrazil betonem.
     
    22:27
    Flynn zůstal sám před Frodlovou brankou a pokusil se puk zvednout nad jeho beton. Frodl ale jeho záměr přečetl a střelu ramenem vyrazil.
     
    21:50
    Hosté v plném počtu.
     
    20:28
    Prague Rats právě vstřelili branku! Hned na začátku druhé půle hosté opět skórují. Při vlastním oslabení dostal OSCAR FLYNN přesnou nahrávku, a pak zvedl puk nad beton Frodla pod horní tyč. Flynn tak kompletuje hattrick. Asistence: Martin Fiala.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 4. Vráblík (Kvasnička, Bílek), 10. Šulek (Vráblík, Frodl), 35. Kvasnička (Kuchař, Bednařík), 38. Kuchař (Novák, Bednařík) – 1. Flynn (Fiala, Tvrzník), 5. Bernad (Flynn, Fiala), 8. Bernad (Fiala, Tvrzník), 9. Flynn (Fiala), 10. Tvrzník (Flynn, Fiala), 12. Fiala (Flynn), 19. Fiala (Tvrzník), 21. Flynn (Fiala), 30. Turek (Bernad), 32. Fiala (Hašek, Bernad), 37. Turek (Brandejský, Bernad)


    IHC Roller Storm Praha: Frodl – Novák, F. Bílek (A), Kuchař, D. Bílek (C) – Kvasnička, Gardoň, Šulek, Bednařík, Vráblík,
    Trenér: Würtherle

    IHC Prague Rats: Michajlov – Tvrzník, Pavlata – Turek, Bernad (C), Flynn, Hašek, Brandejský, Fiala
    Trenér: Mecera

    Rozhodčí: Jaroš, Výborný
    bahis siteleri