Hvězda Praha – Plzeň 3:7 (kon.) | Kladno – Sparta 7:2 (kon.) | Přerov – Kometa Brno 1:4 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 3:2 (2:0 po s.n.) | Chomutov – Slavia 1:3 (kon.) | Pardubice – Jihlava 7:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Zlín 2:3 (kon.) | Tábor – Mountfield HK 2:5 (kon.) | Poruba – Třinec 3:2 (po pr.)
HC Litvínov – K. Vary 2:9 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 4:10 (kon.) | Havlíčkův Brod – Liberec 2:5 (kon.)
konec
HC Olomouc
4:10 (3:4, 0:4, 1:2)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 08.10.2022, 17:30 • Zimní stadion Olomouc • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    To je ode mne dnes vše. Děkuji za pozornost a u dalších online textových přenosů nejen z mládežnických kategorií se budu těšit, na počtenou! (19:35:07)
     
    Je konec. Poslední Olomouc dostala od prvních Vítkovic tvrdou ránu v podobě deseti gólů, hosté si tak zaslouženě do Ostravy odváží všechny body.

    V závěrečném dějství jsme viděli ještě celkem tři branky. V čase 49:54 zvyšoval vedení Vítkovic Šimon Fasner. Za necelých pět minut se kotouč dostal k Davidu Pastrnkovi, jenž prostřelil nic nevidícího Viléma. V 56. minutě upravil na konečných 4:10 forvard Vojtěch Fojtík. Hlavními hvězdy tohoto utkání se stali Šimon Fasner a Vojtěch Matějka, kteří shodně zaznamenali pět kanadských bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Vítkovice už drží kotouč na svých hokejkách, vypadá to, že se dnes už nic nestane.
     
    58:59
    Matějka se dostal do protiútoku, ve ketrém nastřelil horní tyč. Puk zůstal ležet na brankové čáře, avšak Weiss ho stačil zavčas přikrýt lapačkou. Následné dorážky Vítkovických se Hanákům příliš nelíbily, a tak za olomouckou bránou vznikla lehká potyčka. Rozhodčí už ale celou situaci uklidnili, proto se může zápas v klidu dohrát.
     
    58:35
    Šulgan dostal přihrávku od Boška zpoza brány, Vilém mu však kotouč z hole vyškrábl hokejkou.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:37
    Navrátil se dostal úplně sám před Viléma, zakončit se mu ale nepovedlo.
     
    56:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Desítka je na světě! Olomoucká obrana nechala VOJTĚCHA FOJTÍKA úplně bez dozoru, ten si najel do prostoru mezikruží a střelou pod horní tyč odpálil flašku s weissovým pitím až k zadnímu mantinelu. Asistence: Šimon Fasner a František Čuba.
     
    56:16
    Čuba vyslal na bránu tvrdý projektil od modré čáry, Weiss si ho přes zacloněný výhled všimnul až na poslední chvíli, ale zasáhnout se mu ještě podařilo.
     
    54:57
    Ve středním pásmu se srazili dva Vítkovičtí hráči, díky čemuž se mohla Olomouc vydat do přečíslení. Její nepovedená přihrávka ale skončila na zakázaném uvolnění.
     
    54:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po rycvhlém protiútoku našel Štěpán Vrána osamoceného DAVIDA PASTRNKA v prostoru mezi kruhy, jenž skrytou střelou překonal Viléma. Bod za asistenci si připisuje Štěpán Vrána.
     
    53:48
    Olomouc se nyní hodně dlouho držela v útočné třetině, celou akci zastavil až Fojtík vyvezením kotouče za svatyni domácích.
     
    52:49
    Vítkovice se opět hnaly do útoku, avšak tentokráte je zastavili forčekující Hanáci ve středním pásmu.
     
    51:33
    Jan Muroň se ocitl úplně nebráněný před olomouckým gólmanem, jeho střela mu ale příliš nesedla, a tak Weiss nemusel zasahovat.
     
    50:57
    Pokus Richardse skončil ve Weissově lapačce.
     
    49:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice využily rychlý protiútok, po pasu z pravého kruhu se v bezprostřední blízkosti Weisse prosadil ŠIMON FASNER. Asistence: Vojtěch Matějka a Vojtěch Fojtík.
     
    49:36
    Pastrnek se hnal do úniku, avšak byl dovoleným zákrokem přibržděn protihráčem. Nakonec se přece jen ke střele dostal, s tou si však Vilém poradil.
     
    49:05
    Vítkovice vyhodily až na zakázané uvolnění.
    Marken.cz

    Michal Jonáš

    Branky a nahrávky: 11. Bartok (Nemerád, Pravda), 18. Polzer (Bošek), 20. Kalman (Neoral), 55. Pastrnek (Vrána) – 5. Glos (Hanák), 8. Matějka (Fasner, Zvejška), 12. Zvejška (Muroň, Hanák), 16. Žídek, 25. Fojtík (Matějka, Fasner), 26. Matějka (Fasner), 27. Douda (Hanák), 29. Matějka (Fojtík), 50. Fasner (Matějka, Fojtík), 57. Fojtík (Fasner, Čuba)


    HC Olomouc: Čerbák (Weiss) – Bohatý (C), Vrána, Dostál, Polzer, Kalman, Přidal – Pravda, Nemerád, Šulgan (A) – Bartok, Pastrnek, Navrátil – Neoral, Drábek (A), Bošek
    Trenér: Richard Brančík

    HC Vítkovice Ridera: Vilém (Oprchalský) – Čuba, Man (C), Fojtík, Kisza, Glos, Richards, Zvejška – Saxa, Fasner, Muroň – Hanák (A), Fojtík, Nazad – Matějka (A), Žídek, Douda – Sedlák
    Trenér: Darek Stránský

    Rozhodčí: Jan Pavel – Ladislav Hrabal, Jan Kopecký
    bahis siteleri