Uh. Brod – IHC Prague Rats 7:3 (kon.) | IHC Dynamo Pardubice – IHC Přerov 1:3 (kon.) | IHC Prague Rats – IHC Dynamo Pardubice 5:12 (kon.)
Uh. Brod – IHC Přerov 7:6 (kon.)
konec
IHC Dynamo Pardubice
1:3 (0:2, 1:1)
IHC Night Birds Přerov
Sobota 25.06.2022, 11:00 • MEO Aréna, Přerov • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR mladších žáků inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    Duel je u konce. Přerov po boji poráží Pardubice 3:1 a ve finále Finálového turnaje JERSEY 53 MČR mladších žáků inline hokeje si to rozdá s Uherským Brodem. Night Birds ve druhé půli ustáli nápor soupeře a udrželi těsné vedení. Devadesát sekund před koncem pak přidal důležitý pojišťující gól Dominik Šindler, který v zápase skóroval podruhé. Dynamo čeká utkání o třetí místo proti Prague Rats. (12:02:33)
     
    Konec zápasu.
     
    29:45
    V oslabení si na pravý kruh najel Hanzlík, jeho prudká střela proletěla nad horní tyčkou přerovské branky.
     
    29:14
    Vyloučení v týmu IHC Dynamo Pardubice:
    Florián – 1,5MIN, krosček.
     
    29:08
    Dynamo si ještě vytvořilo krátký útočný nápor, jeho další snahu ale zastavuje krosček a vyloučení.
     
    28:30
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Minutu a půl před koncem druhého poločasu je zřejmě rozhodnuto. Veselá z levé strany útočné poloviny uvolnila DOMINIKA ŠINDLERA. Ten byl na středu hřiště zcela sám, najel si až před Šmída a pak zakončil nad jeho vyrážečku. Pro Šindlera jde o druhou trefu v utkání. Asistence: Natálie Veselá.
     
    27:45
    Na jedné straně bekhendem z levé strany nepřesně zakončoval Peluha. Na opačném konci hřiště pak přišla velká šance Andrejka, Gajdušek ale zblízka vytáhl zákrok levým betonem a drží těsný náskok svého týmu.
     
    26:50
    Mana se manévrem u vlastní branky zbavil soupeře a poté přihrál Veselé, která na útočné polovině pošetřila pro Night Birds momentálně cenné vteřinky.
     
    26:29
    Oddechový čas pro tým IHC Dynamo Pardubice.
     
    26:06
    Hanzlíkova rána příklepem zdálky nadělala přerovskému brankáři problémy. Gajdušek zřejmě viděl letící kotouč až na poslední chvíli, přesto proti němu dokázal vkleče zakročit, a to pomocí k zemi přitisknutého betonu.
     
    25:13
    Dynamo má nyní více ze hry. Na první tyč to zkusil z pravé strany Florián, Gajdušek našel puk v lapačce a ještě stačil rozehrát.
     
    24:18
    Mana sice vyjel z ideální střelecké pozice, přesto ale po zemi nasměroval kotouč na Šmída. Ten ho pouze lehkým dotekem poslal na spoluhráče před sebou.
     
    23:34
    Obratný Král obešel na levé straně útočné poloviny soupeře a vystřelil na bližší tyč. Gajdušek prudký pokus vkleče zastavil na betonu, následně pokryl i dorážku v podání Andrejse.
     
    23:00
    Gajduškovi nyní po střele z levé strany vypadl puk z výstroje, obránci před ním mu ale pomohli situaci vyřešit.
     
    22:08
    Jeden z hráčů Pardubic vyzkoušel Gajduškovu pozornost střelou na bližší tyč. Přerovský brankář máchl lapačkou, kterou zastavil puk letící někam do pravého horního rohu jeho branky.
     
    21:12
    Pavlica vyhrál osobní souboj s Hanzlíkem a za brankou Dynama udržel kotouč pro Night Birds. Výsledkem přerovské akce byla střela Many, jenž obdržel nahrávku do prostoru mezi kruhy. Za Šmídem zazvonila pravá tyč!
     
    20:16
    Po levém křídle útočné poloviny pronikl Mana, dvojice vracejících se hráčů Dynama jeho křížný pokus zablokovala. Kotouč skončil u zadního mantinelu.
     
    19:44
    Král si najel do míst nad levým kruhem, odkud kotouč nasměroval o kousek vedle vzdálenějšího horního rohu přerovské branky.
     
    18:16
    Andrejko je hodně při chuti. U středového kruhu vystihl přerovskou rozehrávku, posadil Pavlicu na zadek a vydal se vstříc Gajduškovi. Nakonec vystřelil ze střední vzdálenosti, Gajdušek vkleče hrudí vyrazil puk před sebe a případné dorážky hbitou reakcí nedopustil.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 17. Procházka (Andrejko) – 7. Mana, 9. Šindler (Pavlica), 29. Šindler (Veselá)


    IHC Dynamo Pardubice: Šmíd – Florián, Hanzlík (A), Fiala (C), Král, Andrejs – Pospíchal, Andrejko, Procházka, Hašek
    Trenér: Lukáš Andrejs

    IHC Night Birds Přerov: Gajdůšek (Shejbal) – Peluha, Kozák, Mozr – Grapl, Veselá, Benešová, Oharek, Omámik, Zelinka, Pavlica (C), Šindler (A), Mana, Strejček, Černošek
    Trenér: Patrik Škandera

    Rozhodčí: Novotný, Novotná
    thejrc.org