Uh. Brod – IHC Prague Rats 7:3 (kon.) | IHC Dynamo Pardubice – IHC Přerov 1:3 (kon.) | IHC Prague Rats – IHC Dynamo Pardubice 5:12 (kon.)
Uh. Brod – IHC Přerov 7:6 (kon.)
konec
IHC Prague Rats
5:12 (2:4, 3:8)
IHC Dynamo Pardubice
Sobota 25.06.2022, 14:00 • MEO Aréna, Přerov • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR mladších žáků inline hokeje • O 3. místo
Partner:
     
    Divoké utkání JERSEY 53 MČR mladších žáků inline hokeje o třetí místo je u konce. Padlo v něm celkem 17 branek, z vítězství 12:5 se radují Pardubice, které tak získávají bronzové medaile. Dynamo vyhrálo druhý poločas 8:3 a cenný kov si tak doslova vystřílelo. Na východ Čech se tím pádem nepojede s prázdnou. (15:05:30)
     
    Konec zápasu.
     
    29:30
    Před branku se středem hřiště protáhl Andrejko. Ten dokázal propasírovat puk přes Svobodu, ovšem kotouč po odrazu od jeho těla skončil mimo branku.
     
    29:04
    Pardubické vedení mohlo být ještě vyšší, dvakrát ale nyní dobře zakročil brankář Rats Svoboda.
     
    28:40
    Vyloučení v týmu IHC Prague Rats:
    Lokvenc – 1,5MIN, sekání.
     
    28:25
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Je tu dvanáctý gól Dynama v utkání o třetí místo a tedy i bronzové medaile. Podruhé za sebou se trefuje ADAM LUDĚK KRÁL, jehož střela proletěla nad lapačkou Svobody a zastavila se až v síti. Asistence: Matouš Pospíchal.
     
    27:48
    Na konci přesilovky ještě z levé strany vystřelil k bližší tyči Krejčí, Šmíd vkleče betony dokázal zakročit.
     
    27:35
    Obléhání branky Pardubic se vzhledem ke skóre a pokročilejší fázi utkání nekoná. Hra se odehrává spíše okolo středového kruhu.
     
    26:23
    Vyloučení v týmu IHC Dynamo Pardubice:
    Andrejko – 1,5MIN, sekání.
     
    26:04
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Gólové hody v zápase o bronz pokračují. Z levé strany prostřelil klečícího Svobodu ADAM LUDĚK KRÁL. Asistence: František Florián.
     
    25:34
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    S góly se nám nyní vyloženě roztrhl pytel. ELIÁŠ ZENKL, kapitán Prahy, nyní předvedl takové bekhendové zakončení, že na něj Šmíd v brance Pardubic nedosáhl. Bez asistence.
     
    25:14
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Pardubice znovu rychle odpovídají. Po přihrávce Haška se o to tentokrát postaral ŠIMON PROCHÁZKA. Na jeho zakončení byl Svoboda krátký. Asistence: Štěpán Hašek.
     
    24:55
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Nyní udeřili opět domácí, kotouč za záda Šmíd zblízka dorazil důrazný JAN ŠVEJDA. Pro něj jde o druhou trefu v zápase. Asistence: Kryštof Prokop.
     
    24:38
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Pardubice rychle odpovídají. Sám na brankáře šel MATOUŠ POSPÍCHAL, který převedl bezchybně provedený bekhendový blafák. Kotouč dokázal zvednout nad tělo Svobody, který šel naopak k zemi. Puk se nakonec zastavil pod horní tyčí. Asistence: Adam Luděk Král.
     
    24:14
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Rats korigují skóre a snižují na rozdíl pěti přesných zásahů. Z levé strany se prosadil ADAM FIŠER, na jehož křížnou střelu Šmíd lapačkou nedosáhl. Asistence: Eliáš Zenkl.
     
    22:35
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Nádherná akce Východočechů, kteří to nyní sehráli až do prázdné branky. Hašek už mohl střílet, místo ale ještě vybídl MATOUŠE POSPÍCHALA, který už měl naprosto lehkou práci. Asistence: Štěpán Hašek.
     
    22:20
    Po střele do oblasti horní tyče se Šmíd natahoval lapačkou. Nakonec ale bylo jeho úsilí zbytečné, protože kotouč šel nad brankou Dynama. Vzápětí už si hosté počínali přesněji a Šmíd musel zakročit u pravé tyče.
     
    21:37
    Hanzlík potáhl kotouč po pravé straně útočné poloviny a poté ho chtěl předat Andrejkovi. Toho ale v prostoru mezi kruhy zablokovali tři hráči Rats.
     
    20:54
    Oddechový čas pro tým IHC Prague Rats.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 8. Švejda (Krejčí), 15. Prokop (Purma), 25. Fišer (Zenkl), 25. Švejda (Prokop), 26. Zenkl – 4. Florián (Andrejko), 5. Hašek (Pospíchal), 9. Andrejko (Andrejs), 14. Andrejs (Andrejko), 16. Andrejko (Andrejs), 20. Andrejko, 21. Procházka (Hašek), 23. Pospíchal (Hašek), 25. Pospíchal (Král), 26. Procházka (Hašek), 27. Král (Florián), 29. Král (Pospíchal)


    IHC Prague Rats: Svoboda – K. Prokop, Vymazal, Švejda, Pobl – Lokvenc, Fišer, Purma, Zenkl (C), Krejčí (A), Tábor
    Trenér: Martin Mecera

    IHC Dynamo Pardubice: Šmíd – Florián, Hanzlík (A), Fiala (C), Král, Andrejs – Pospíchal, Andrejko, Procházka, Hašek
    Trenér: Lukáš Andrejs

    Rozhodčí: Peluha, Takáč
    thejrc.org