Břeclav – IHC Prague Rats 12:4 (kon.) | Mad Parrots – Devils Zlín 4:3 (kon.) | IHC Prague Rats – Devils Zlín 2:14 (kon.)
Břeclav – Mad Parrots 13:4 (kon.)
konec
IHC Prague Rats
2:14 (1:8, 1:6)
IHC Devils Zlín
Neděle 26.06.2022, 13:00 • MEO Aréna, Přerov • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR starších žáků inline hokeje • O 3. místo
Partner:
     
    Zlínští Devils získávají bronz z JERSEY 53 MČR starších žáků inline hokeje. Ve druhém dějství utkání proti Prague Rats si hlídali komfortní vedení a postupně ho ještě navyšovali. Pětkrát se přitom prosadil útočník žlutomodrých Radim Cekota. (14:07:26)
     
    Konec zápasu.
     
    29:40
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils ukazují, že jsou opravdu ďáblové. Coufalík poslal do tutové šance v podobně samostatného úniku RADIMA CEKOTU, který umístil kotouč nad vyrážečku Plašila. Asistence: František Coufalík.
     
    28:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín skóruje potřinácté v utkání. Z pravé strany se do šance protáhl JÁCHYM KUBEČKA, který oklamal Plašila a poté zakončil do prakticky prázdné branky. Bez asistence.
     
    28:11
    Marek ve vlastním oslabení projel k pravé tyči soupeřovy branky, kde dvakrát prověřil Plašila. Ten v pokleku oba pokusy dokázal zlikvidovat.
     
    27:55
    O kotouč se bojuje za brankou Zlína.
     
    27:10
    Vyloučení v týmu IHC Devils Zlín:
    Venený – 1,5MIN, hákování.
     
    27:00
    Rats mohly udeřit znovu, Tvrzník ale sám před Rajnochem neuspěl, zlínský brankář vytáhl výborný zákrok levým betonem.
     
    26:12
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Pražané trochu zmírňují skóre, které z jejich pohledu vypadá poměrně hrozivě. Z pravé strany zamířil do vzdálenější šibenice ANTONÍN VONDRÁČEK. Bez asistence.
     
    26:00
    Devils právě vstřelili branku!
    ADAM MATULA si ale nyní spravil chuť a završuje rovný tucet zlínských branek v utkání o bronz. Asistence: Richard Bečka.
     
    25:13
    Matula předstihl soupeře a z pravé strany si najel do velké šance před Plašila. Jeho pokusu scházela jen o trochu větší přesnost, nebo možná naopak o trochu menší. Zlínský útočník totiž orazítkoval levou tyčku branky Rats!
     
    24:30
    Devils právě vstřelili branku!
    Tentokrát se Zlín prosadil díky střele k bližší tyči. Znovu se trefuje JIŘÍ VENENÝ, jeho oblouček k levé tyči Plašil neudržel před brankovou čárou a pojedenácté v zápase inkasuje. Bez asistence.
     
    23:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín zkompletoval magickou desítkou, JIŘÍ VENENÝ zase hattrick! Útočník Devils si z levé strany hřiště najel neatakovaný před Plašila a blafákem do bekhendu nasměroval kotouč nad jeho levou rukou do sítě. Bez asistence.
     
    23:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Po pravé straně se protáhl Marek a prověřil Plašila na bližší tyči. Brankář Rats kotouč betony vyrazil před sebe a k dorážce se tak dostal RADIM CEKOTA. Napoprvé ještě Plašila nepřekonal, s další dorážkou ale už slavil úspěch a dovršuje tak hattrick! Asistence: Jonáš Marek.
     
    21:33
    Z pravé strany si sjel více do středu hřiště Tvrzník, střelou na lapačku si ale na Rajnocha nepřišel. Zlínský brankář puk lapačkou vyrazil před sebe a spoluhráči před ním poté kotouč odklidili do přece jen bezpečnější zóny.
     
    20:29
    Matula se poté, co Rajnoch zlikvidoval dvě nebezpečné možnosti soupeře, vydal do protiakce. Poslední bránící hráč Rats mu ale znemožnil ohrozit Plašila.
     
    19:21
    Odražený kotouč dojel jako první na levém křídle Venený a najel si do velké možnosti. Plašila chtěl překonat střelou švihem, nicméně branku Rats netrefil. To je pro žlutomodré škoda.
     
    18:05
    Krátký pas z pravé strany tečoval těsně před brankou Cekota, odkrytý prostor mezi třemi tyčemi ale minul. Kotouč narýsoval oblouček a dopadl vedle pravé tyče Plašilovy branky. To byla velká šance Zlína.
     
    17:30
    Hoferek měl poměrně slušnou rychlost. Všiml si ale, že má před sebou soupeře, proto se rozhodl vrátit se blíže k vlastní brance.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 3. Pospíšil, 27. Vondráček – 6. Venený (Kubečka), 8. Matula (Coufalík), 12. Cekota (Hoferek), 13. Uhlík (Venený), 14. Marek (Kubečka), 15. Bečka (Pánek), 15. Venený (Cekota), 15. Cekota (Venený), 23. Cekota (Marek), 24. Venený, 25. Venený, 26. Matula (Bečka), 29. Kubečka, 30. Cekota (Coufalík)


    IHC Prague Rats: Plašil – Chlouda, Burnus, Tvrzník – Hodek, Wippler (A), Cimrman, Pospíšil, Vondráček (C)
    Trenér: Martin Tvrzník

    IHC Devils Zlín: Rajnoch (Zábojník) – Mišurec, Coufalík (A), Kubečka (C), Uhlík, Cekota – Marek, Hoferek, Pánek, Venený, Matula, Bečka
    Trenér: Jaroslav Janeba

    Rozhodčí: Novotná, Takáč
    thejrc.org