Sparta B – Prostějov 2:0 (kon.) | Jihlava – Dukla Praha 0:1 (kon.) | Karviná – Líšeň 2:2 (kon.)
Táborsko – Opava 1:0 (kon.)
konec
MFK Karviná
2:2 (1:0)
SK Líšeň 2019
Neděle 23.04.2023, 17:00 • Městský stadion Karviná, Karviná • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Epický konec nakonec končí dělbou bodů. V prvním poločase otevřel skóre v 18. minutě Memič, ve 29. minutě orazítkoval tyč Sokol. Druhý poločas nebyl moc atraktivní až do 80. minuty, kdy vyrovnal Pašek po standardní situaci. V 87. minutě si vstřelil smolný vlastní branku Černín. V 90+2 opět vyrovnal Pašek, který z blízka hlavičkou překonal brankáře Neumana. V 90+6 mohl rozhodnout z přímého kopu Budínský, ale trefil pouze tyč. Zápas s velmi divokým závěrem tak nepoznal vítěze a na prvním místě zůstává Karviná. (19:09:14)
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Budínský trefil z přímého kopu tyč! Obrovská smůla pro Karvinou, záložník domácích orazítkoval z přímého kopu tyč, ihned po přímém kopu hlavní rozhodčí odpískal konec zápasu.
     
    90+5
    Přímého kopu se ujme pravděpodobně Budínský.
     
    90+4
    Karviná bude mít několik vteřin před koncem utkání přímý kop hned za hranou vápna, rukou zahrál jeden z hráčů Líšně, domácí fanoušci jsou frustrováni, že se nekope penalta, jelikož hráč zahrál rukou přesně na hraně vápna.
     
    90+3
    Lukáš Budínský vidí žlutou kartu, žlutou kartu viděl také střelec branky David Pašek.
     
    90+2
    Líšeň se postarala o senzaci! DAVID PAŠEK využil neproměněnou gólovou Boatenga a vyrovnává na 2:2! Z pravé strany přiletěl do vápna na zadní tyč centr, jeden z hráčů Líšně vrátil míč zpátky do ohně, kde se nacházel osamocené Pašek, který hlavičkou překonal Neumana.
     
    90+2
    Boateng mohl rozhodnout! Ghanský útočník běžel od půle hřiště sám na bránu, jenže to vypadalo, jako by mu v půli cesty došly síly a nakonec hostující obrana stáhla Boatengův náskok pěti metrů a znemožnila mu zakončení.
     
    90+1
    Boateng se hnal s míčem dopředu, ale v obklíčení hráčů v červeném o míč přišel.
     
    90
    Hlavní rozhodčí Ulrich nastavuje 3 minuty nad rámec řádné hrací doby.
     
    89
    Obrovská šance Líšně! Hosté mohli okamžitě srovnat, nadýchaný centr si nadaní tyči našel David Pašek, úplně osamocený pálil z halfvoleje, ale střela mu nesedla a skončila těsně nad břevnem karvinské brány.
     
    87
    Tak to je ohromná smůla! JAKUB ČERNÍN si právě vstřelil smolný vlastní gól, po závaru ve vápně se od něj míč odrazil za záda bezmocného Vajnera.
     
    86
    Karviná bude mít standardní situaci, ve vzdušném souboji se provinil Laczkó.
     
    85
    Střídání v týmu MFK Karviná:
    ze hřiště odchází Jaroslav Málek, přichází Michal Papadopulos.
     
    85
    Akce domácích skončila nepřesnou přihrávkou, následovat bude odkop od brány.
     
    83
    Na vysoký centr naskakoval ve vápně Budínský, karvinskému záložníkovi chyběl kousek, ale míč netrefil.
     
    82
    Líšeň zaskočila Karvinou vyrovnávacím gólem, domácí trošku otevřeli obranu a dá se tak očekávat, že začnou zase o něco více útočit.
     
    80
    Líšeň dokázala vyrovnat z první větší šance ve druhém poločase! Po nadýchaném centru ze standardní situace hlavičkoval jeden z hráčů v červeném dresu, jeho hlavička směřovala krásně k tyči, ale vytáhnout ji na poslední chvíli dokázal brankář Neuman, bohužel pro Karvinou to bylo jen do míst, kde se nacházel DAVID PAŠEK, který doklepl míč do odkryté brány.
     
    79
    Líšeň bude mít k dispozici standardní situaci z pravé strany, na 99% uvidíme centr do vápna. Standardku vybojoval Pašek.

    Pavel Budař

    Branky: 18. Memić, 87. Černín (vla.) – 80. Pašek, 90+2. Pašek

    Karty:   90+3. Budínský (KAR) – 23. Sokol (LIS), 90+3. Pašek (LIS)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:1.
    MFK Karviná: Neuman – Akinyemi (73. Boateng), Antovski (65. Rezek), Bederka, Boháč, Budínský, Málek (85. Papadopulos), D. Krčík, Memić (73. Bartl), Mikuš, Žídek (C).
    Náhradníci: Ciupa – Motyčka, Soukeník.

    Trenér: R. Korytář

    SK Líšeň 2019: Vajner – A. Čermák, Černín, M. Jeřábek (C), Lutonský, Machalík (67. Zikl), Matocha, Otrísal (78. Laczkó), Pašek, Polášek, Sokol (49. Šumbera).
    Náhradníci: Marek – Bednář, Džupenjuk, Weber.

    Trenér: P. Maléř

    Rozhodčí: T. Ulrich – M. Pfeifer, J. Bureš.
    bahis siteleri