Vyškov – Příbram 2:2 (kon.) | Jihlava – Třinec 2:1 (kon.)
konec
MFK Vyškov
2:2 (2:0)
FK Příbram
Pátek 05.05.2023, 17:00 • Sportovní areál Drnovice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:58:11)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:10.
     
    Je konec, který jsme rozhodně po prvním poločase nečekali! Vlastně až do osmdesáté minuty jsme to nečekali... Jenže právě v té minutě se po přiťuknutí Václava Dudla prosadil střelou k tyči Jakub Zeronik. Dvě minuty před koncem byla pro Příbram odpískaná penalta, kterou bezpečně proměnil Daniel Fišl. Vyškov v druhém poločase předvedl mnohem horší výkon než v první půli, naopak Příbram se hodně zvedla. Přesto to měli Jihomoravané ve své moci, nakonec se body dělí.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutá karta pro tým FK Viagem Příbram (Václav Dudl).
     
    90+3
    Viděli jsme menší potyčku u příbramské lavičky, navíc na hřiště přiletěly nějaké flašky s vodou z tribuny. Situace se ale rychle uklidňuje a můžeme pokračovat.
     
    90+2
    Jenže dokonce mohla přijít otočka! Jakub Zeronik byl úplně osamocený někde na penaltě, jenže svou těžkou hlavičku nakonec umístil těsně vedle tyče!
     
    90+1
    My můžeme v přímém přenosu vidět naprosté selhání Vyškova, který si dosud utkání celkem hlídal a šel si za třemi body... Nyní to ale vypadá na remízu.
     
    90
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    89
    Příbram právě vstřelila branku! Při první brance se DANIEL FIŠL radovat nemohl, jelikož byla vlastní... Nyní je to ale do správné brány! Fišl si totiž vzal na starosti penaltu, kterou proměnil naprosto suverénním způsobem střelou k tyči.
     
    88
    Penalta pro Příbram! Jiří Oulehla a Jaromír Srubek si nyní neporadili s Jakubem Zeronikem ve vápně, kde ho prvně jmenovaný srazil, tady prostě není o čem!
     
    88
    Alexis Alégué Elandi se trochu se štěstím dostal k míči na levé straně, ale střela mu vůbec nesedla. Takhle míč sotva doletěl k hostujícímu gólmanovi.
     
    87
    Už to vypadalo, že Daniel Langhamer bude moci zaútočit do trochu otevřenější obrany Vyškova, ale míč mu nakonec prolétl jen vedle nohy.
     
    86
    Čas se ale hostům pomalu krátí. Navíc na míči se v ofenzivě drží hráči v bílých dresech,
     
    85
    Viděli jsme pokusy na obou stranách, ale ani jedna z nich neměla gólové parametry. Oba gólmani si připsali jednoduché zákroky a míč mají domácí.
     
    84
    No, Vyškov bude muset zase začít trochu hrát, v posledních minutách jsme viděli převahu Příbrami. Tak uvidíme, jestli se Středočechům povede i srovnat.
     
    83
    Příbram právě vstřelila branku! A pozor, nakonec tu budeme mít ještě drama! Václav Dudl posunul míč na JAKUBA ZERONIKA, který je dnes nejlepším hráčem hostí. Zeronik to následně vzal na sebe a po zemi se trefil přesně k tyči!
     
    82
    Střídání v týmu MFK Vyškov:
    ze hřiště odchází Mafwenta, přichází David Krška,
    ze hřiště odchází David Němeček, přichází Jiří Oulehla.
     
    80
    A posledních deset minut do konce základní hrací doby. V případě výhry za tři body by se domácí celek dostal, alespoň dočasně, do vedení F:NL!

    Denisa Józsová


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 16. Fišl (vla.), 22. Mafwenta – 83. Zeronik, 89. Fišl (pen.)

    Karty:   74. Vokřínek (PRI), 90+4. Dudl (PRI)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 12:10.
    MFK Vyškov: Kinský – Němeček (C) (82. Oulehla), Srubek, Ramathan, Souaré – F. Štěpánek (72. Matys), Mafwenta (82. Krška) – Kanakimana, Vintr (65. Lacík), Alégué Elandi – Bayo (65. Touré).
    Náhradníci: Jícha – Dweh.

    Trenér: Jan Kameník.

    FK Příbram: Smrkovský – Jahić, Fišl, Stropek (57. Vokřínek) – Antwi (57. Čejka), Švestka (67. Langhamer), J. Jeřábek, Petrák (C) (67. Dudl), Šimáček – Zeronik, Anih (75. Youssef).
    Náhradníci: Babka – Mašek.

    Trenér: Roman Bednář.

    Rozhodčí: Hocek – Hádek, Šafránková

    Diváci: 1014
    thejrc.org