Přerov – Třebíč 5:2 (kon.) | Slavia – Sokolov 4:3 (po pr.) | Kolín – Prostějov 5:3 (kon.)
Poruba 2011 – Vsetín 1:4 (kon.) | Šumperk – Zlín 2:4 (kon.) | Pardubice B – Litoměřice 2:5 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:2 (2:0, 2:0, 1:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 17.09.2022, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zkraje třetího dějství přišlo zbytečné vyloučení Fencla a pátá využitá přesilovka v zápase. Tentokráte ale na straně Třebíče, když Matěj Psota při přechodu do útoku mnoho nevymýšlel a přesně zavěsil. Hosté ožili a vytvořili si několik zajímavých příležitostí, Zubři je ale brzy usměrnili zpět. Ve zbytku zápasu se s pohodlným náskokem nemuseli nikam hnát, z čehož vyplynulo další oslabení a snižovací branka z hole Ladislava Bittnera. Při nerovném počtu hráčů padla také poslední sedmá branka večera. Do prázdné doprovodil puk Rok Macuh, jenž dokončil zaslouženou výhru Přerova 5:2. Já se s vámi tímto z MEO Arény loučím a u dalšího přenosu se budu těšit! Na počtenou! (19:31:58)
     
    Konec zápasu.
    59:34 Rok MACUH - 5:2
     
    59:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto, tři body zůstanou na Hané! K prázdné brance se uráčil ROK MACUH, jenž puk doprovodil až za brankovou čáru! Sedmá branka večera padá opět v nerovném počtu hráčů na ledě. Asistence: Filip Dvořák.
     
    59:16
    Buly před Petráskem.
     
    59:03
    Jakub Svoboda z půle hřiště pálí vedle!
     
    58:48
    Bořuta tratí puk na modré.
     
    58:38
    Je to tak, Mičán zůstává na střídačce, Třebíč tak zkouší power-play.
     
    58:38
    Hosté ještě zbraně neskládají. 82 vteřin před koncem třetí části si vyžádali ještě oddechový čas a pravděpodobně se pokusí výsledek napravit hrou v šesti bez Mičána.
    58:15 Ladislav BITTNER - 4:2
     
    58:15
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Máme zde šestý gól zápasu, který opět vyplynul z přesilovky. Věc málo vídaná! Třebíč ji navíc využila bleskově, a sice po jedenácti vteřinách! Před ležícím Petráskem se ocitl LADISLAV BITTNER, který pohotově zavěsil pod víko. Asistence: Martin Dočekal, Matěj Psota.
     
    58:04
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Tomáš Kudělka – 2 min., podrážení.
     
    57:28
    Zakázané uvolnění Přerova.
     
    55:52
    Třebíč hraje v plném počtu. Dvojité oslabení přečkali prakticky bez potíží. Zubři sice byli na puku po celou dobu, hráli ovšem velmi staticky a kostrbatě. Paradoxně tak proti třem soupeřům předvedli svoji nejhorší přesilovou hru večera.
     
    55:00
    Přerov má sice krátce před koncem zápasu dobrý náskok, mnoho toho ovšem v přesilovce nepředvádí.
     
    54:14
    Zubři mají skvělou příležitost zapsat pátý přesilovkový gól. Hrají totiž proti třem hostům. Tímto jsou navíc šance Třebíče zřejme nadobro ztraceny.
     
    53:52
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Václav Krliš – 2 min., nesportovní chování, odpyká Jakub Malý,
    Michal Furch – 2 min., podrážení.
     
    52:58
    Buly v pásmu hostů.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 9. Svoboda I (Černý, Kratochvil), 16. Kudělka (Svoboda I, Černý), 25. Goiš (F. Dvořák, Krisl), 37. Chroboček (Pechanec, Indrák), 60. Macuh (F. Dvořák) – 44. Psota (Vodný, Bořuta), 59. Bittner (Dočekal, Psota)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – Černý, Kudělka (A), Chroboček, Hrdinka, Krisl (C), Gréč, Ševčík – Svoboda I, Kratochvil, Doležal (A) – Indrák, Pechanec, Březina – Goiš, Macuh, F. Dvořák – Dobša, Ministr, Fencl.
    Trenér: Robert Svoboda

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (37. Mičán) – Bořuta, Tureček, Doudera, Hunkes, Forman, Poizl, Furch – Dočekal (A), Šilhavý, Holec – Vodný, Bittner (C), Psota – Krliš, D. Michálek, Ferda (A) – Svoboda II, Malý, Mat. Novák.
    Trenér: Kamil Pokorný

    Rozhodčí: Cabák, Šudoma – Blažek, Kráľ
    thejrc.org