Slavia – Šumperk 7:2 (kon.) | Prostějov – Sokolov 2:1 (kon.) | Litoměřice – Vsetín 3:0 (kon.)
Přerov – Zlín 3:4 (po pr.) | Kolín – Poruba 2011 4:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Pardubice B 2:4 (kon.)
Třebíč – Jihlava 3:1 (kon.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:1)
Berani Zlín
Sobota 07.01.2023, 17:00 • MEO Arena, Přerov • Chance liga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:44:16)
    64:18 Michal GAGO - 3:4
     
    64:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci podruhé v této sezóně vítězí na přerovském ledě v prodloužení! Do útočného pásma nabral rychlost MICHAL GAGO, který prostřelil Michala Postavu ranou z pravého kruhu pod lapačku! Bez asistence.
     
    63:31
    Březina velmi chytrou přihrávkou vyslal do souboje proti Honzíkovi Pechance, ten ale obloučkem letící přihrávku nedokázal na poprvé zpracovat a přišel tak o drahocenný čas, kvůli kterému už nemohl soupeřovu branku výrazněji ohrozit.
     
    62:28
    Kotouče se zmocnil Gago, který počkal na prostřídání spoluhráčů. Do útočného pásma se brzy zkusí vydat zase Zlín.
     
    61:41
    Okál se neúspěšně pokoušel obkroužit branku, puk ale zůstává na hokejkách Přerova.
     
    61:16
    Honejsek se dostal do úniku s Chrobočkem na zádech, nastřelil ale jen pravý beton Michala Postavy!
     
    60:05
    Puk mají v držení Zubři, konkrétně Robert Černý.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Zubři zkraje třetí třetiny hostům pořádně zavařili. Své gólovky ale neproměnil jak Černý, tak ani Okál. Na opačné straně nastřelil spojnici Gago a tempo hry paradoxně stáhla nevydařená přesilovka Hanáků a následná série icingů. Nezáživný hokej plný nepřesností, chyb a urputné obrany se táhl až do poslední minuty, kde museli být kvůli manku aktivnější domácí. Ti se nakonec prosadili při powerplay bez brankáře, kdy se po dělovce Jakuba Svobody dostal k dorážce Antonín Pechanec a poslal zápas do prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:52
    Ofsajd Ševců.
     
    59:30
    Ve hře se pokračuje i bez plexiskla za zlínskou střídačkou, puk má na hokejce Novotný.
     
    59:12
    Za zlínskou střídačkou je rozstřelený kus plexiskla a ve hře se tak nějakou dobu nemohlo pokračovat. Těžko ovšem říci, jak k poškození plexiskla došlo. Mohlo jít o úder některé z rozčílených zlínských hokejek, ale také o radost přerovských fanoušků, kteří by po vyrovnávacím góle s tvrzeným sklem lomcovali.
    59:12 Antonín PECHANEC - 3:3
     
    59:12
    Přerov právě vstřelil branku!
    MEO Aréna je na nohou, Zubři v poslední minutě dokázali srovnat! Jakub Svoboda napřáhl k prudké střele za modrou čarou a před brankou se v tu chvíli ocitali Přerované v přesile! Honzík puk vyrazil pouze před sebe, čehož se snažil využití Doležal. Byl však zaměstnán obráncem, který už nemohl pokrýt ANTONÍNA PECHANCE a ten zblízka doklepl puk za brankovou čáru! Asistence: Tomáš Doležal, Jakub Svoboda.
     
    58:38
    Postava opouští branku, Zubři to zkusí v šesti.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny. Zubři by měli něco vymyslet, pokud se Zlínem nechtějí padnout také potřetí v tomto ročníku.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 8. Jak. Svoboda (Chroboček, Březina), 25. Březina (Jak. Svoboda, Pechanec), 60. Pechanec (Doležal, Jak. Svoboda) – 14. Honejsek (Mrázek), 23. Köhler (Mrázek, Gazda), 37. Heš (Kindl, Pospíšil), 65. Gago


    HC ZUBR Přerov: Postava (Žurek) – R. Černý, Krisl, Chroboček, Dluhoš, Ševčík, Gréč – Jak. Svoboda, Pechanec, Březina – Okál, F. Dvořák, Doležal – Jan Svoboda, Macuh, Goiš – Dobša, Indrák, Fencl – Hradil.
    Trenér: Robert Svoboda

    Berani Zlín: Honzík (Huf) – Talafa, Gazda, M. Novotný, Suhrada, Husa, Zbořil, Riedl – P. Sedláček, Honejsek, Mrázek – Pospíšil, Kindl, Heš – Ondráček (A), Hejcman, Kubiš (C) – Zabloudil, Gago, Köhler (A).
    Trenér: Miloš Říha

    Rozhodčí: Jaroš, Mejzlík – Bezděk, Kučera
    thejrc.org