Vsetín – HK MD Šumperk 3:4 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Slavia 0:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
HC Slavia Praha
Pátek 30.09.2022, 20:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 6. kolo
Partner:
     
    Je konec. Hodně skoupé utkání na góly rozhodla jediná trefa, a to útočníka Slavie Viktora Štípka, který rychlou a přesnou dorážkou využil dlouhou přesilovku 5 na 3. Domácí hokejisté sice bojovali ze všech sil, ale na skvěle fungující obranu soupeře dnes prostě nenašli účinný recept. Sluší se dodat, že hosté jim moc šancí dnes opravdu nedovolili. Sešívaní tak dnes naprosto zaslouženě v Kotlině zvítězili fotbalovým výsledkem 1:0 a odvážejí si domů všechny tři body. Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný víkend! Zároveň si vás dovoluji pozvat na sledování zítřejších on-line přenosů. Od 13:30 v Kotlině vyzve dorost Bruslařů Tábor a A-mužstvo od 17:00 čeká zápas s Kopřivnicí. Na shledanou! (21:56:40)
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Domácí ztratili puk ve středním pásmu. Tohle pro ně vypadá hodně zle.
     
    59:24
    Kutlvašr dostal nahrávku na modrou čáru a okamžitě střílel. Mířil však hodně nad horní tyčku.
     
    59:10
    Havlíčkův Brod aktivně napadá rozehrávku Slavie.
     
    58:55
    Domácí nahodili puk dopředu, ale první u něj byli hosté a nahodili puk dopředu.
     
    58:41
    Skoupý se prohnal po pravém křídle kolem brodských hráčů jako vítr a vypálil. Brankář Sigmund utěsnil prostor u bližší tyčky a přerušil hru.
     
    58:24
    Domácí drží útočné pásmo, ale o puk stále bojují. Nemohou tak ani zkusit hru v šesti bez brankáře.
     
    57:40
    Kudrna obdržel přesnou dlouhou nahrávku na útočnou modrou čáru a snažil se hru rychle přesunout zleva doprava na najíždějící spoluhráče. Bez úspěchu. Puk zachytili hosté.
     
    57:14
    Sražená rána ze strany skončila v ochranné síti. Buly proběhne v pásmu hostů. Brodští fanoušci si hlasitě žádají vyrovnávací gól.
     
    56:49
    Havlíčkův Brod získal chvíli po vhazování puk, znovu si však nedokázal poradit s kompaktním blokem Slavie na modré čáře.
     
    56:32
    Pražané se hrnuli v hojném počtu do útočného území. Nakonec je zastavil hvizd sudího kvůli postavení mimo hru.
     
    55:49
    Slavia si i nadále počíná v zadních řadách hodně obezřetně. V těchto chvílích hraje přesně to, co jí stačí. Zodpovědně střeží vlastní pásmo a posouvá při každé možnosti puky do brodského pásma.
     
    55:20
    Slavia přesunula děj hry k brankáři Sigmundovi, kterého však nedokázala ohrozit. Rána od modré čáry postrádala přesnost a o notný kus minula brodskou bránu.
     
    55:02
    Slavia si počíná i nadále v zadních řadách nesmírně zodpovědně a koncentrovaně. Havlíčkobrodští hráči se snaží vyvinout tlak na brankáře Pittra, ale nemohou se dostat k zakončení.
     
    54:40
    Domácí získali kotouč a rychle přesunuli děj hry k bráně soupeře.
     
    54:12
    Dráv vypálil od modré čáry, ale ranou na přední tyč si na brankáře Sigmunda, který puk ukryl v náruči, nepřišel. Bruslařům už hodně rychle utíká čas na vyrovnání.
     
    53:48
    Sešívaní jsou teď hodně střelecky aktivní. Marná sláva, pálí o sto šest, ale zatím mají značně vychýlenou mušku. Puky létají kolem brodské brány.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 27. Štípek (Tichý)


    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Kukeně) – Zych (C), Vaněček, Besmák (A), Kuchta, Topol, Kutlvašr, Bezpalec – Coufal, Kuprijanov, P. Hrdlička – Janko, Holenda (A), Krejčí – Mach, Trejbal, Kudrna – Jeletz, Niederhafner, Routa
    Trenér: Václav Adam

    HC Slavia Praha: Pittr (Hodic) – Kluch (C), Stejskal, Kulinič, Kříženecký, Hron, Dráb, J. Hrdlička (A) – Skoupý, Fibigr, Štípek, Šachl, Jokl, Tichý (A), Holanik, Rejna, Dobner, Kvasnička, Hasman, Vosmík
    Trenér: Vladimír Machulda

    Rozhodčí: Tomáš Mejzlík – Jiří Roupec, Patrik Augusta
    thejrc.org