Soběslav – Karviná 0:2 (kon.) | Příbram – Teplice 0:3 (kon.)
konec
FK Příbram
0:3 (0:1)
FK Teplice
Úterý 18.10.2022, 17:00 • Na Litavce, Příbram • MOL Cup • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Teplice odčinily ligovou porážku s Českými Budějovice, když ve třetím kole MOL Cupu porazily domácí Příbram rozdílem třídy. O góly severočechů se dnes postupně postarali Tomáš Kučera a po přestávce slepenými góly Lukáš Mareček s Jakubem Křišťanem. Konečný výsledek tohoto duelu Na Litavce. Příbram 0 Teplice 3. (18:50:18)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nad rámec dnešního zápasu byla nastavena 1 minuta.
     
    90
    Tak přece jen v poslední minutě duelu něco kloudného. Teplice se teď dostaly na ose hřiště ke střele z obrovské dálky, která podle toho také dopadla a zamířila vysoko.
     
    89
    V prvním poločase nebyla nastavena ani jedna minuta. Uvidíme, zda bude něco nastaveno nad rámec celého zápasu. Sice se hodně střídalo, ale výsledek je daný.
     
    87
    Oba týmy už rezignovaly na nějaké ofenzivní snažení a závěr zápasu moc pohledný není. Příbram má sice o trochu více ze hry, ovšem žádné šance nepřichází.
     
    85
    Příbram rozehrávala v dnešním zápase sedm rohových kopů, zatímco Teplice dokonce dvanáct. Celkem tedy devatenáct rohových kopů, což se jen tak nevidí.
     
    83
    Teplice měly v závěru zápasu výhodu volného přímého kopu, následná střela ale zamířila nad bránu a Václav Smrkovský si mohl oddechnout.
     
    81
    Střídání v týmu FK Viagem Příbram:
    ze hřiště odchází David Surmaj, přichází Pavel Hájek.
     
    80
    Příbram prohrává deset minut před koncem zápasu rozdílem třídy a fanoušci Teplic radostně skandují. Na Litavce se žádné překvapení asi konat nebude.
     
    78
    Po vystřídáních na obou stranách se tempo zápasu opět zvedlo. Střídající Emmanuel Anih se ale na levém křídle do žádné příležitosti nedostal a na opačné straně neuspěli ani u pravého rohového praporku hosté.
     
    74
    Střídání v týmu FK Viagem Příbram:
    ze hřiště odchází Adam Petrák, přichází Emmanuel Anih.
     
    74
    Střídání v týmu FK Viagem Příbram:
    ze hřiště odchází Jakub Zeronik, přichází Patrik Švestka.
     
    74
    Střídání v týmu FK Viagem Příbram:
    ze hřiště odchází Filip Žák, přichází Dominik Procházka.
     
    73
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Jakub Křišťan, přichází Adam Čičovský.
     
    71
    A další šance hostí. Teplice se dostaly po rohu ke střele na vzdálenější pravé tyči brány, Václav Smrkovský se ale včas přesunul a míč vyrazil!
     
    70
    Jako bych to zakřikl. Filip Žák si naběhl na levé straně šestnáctky na kolmou přihrávku a z úhlu napřáhl k prudké přízemní střele, kterou vybíhající Václav Smrkovský hrudí vyrazil na rohový kop! Z ničeho nic šance hráčů Teplic.

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 10. Kučera, 47. Mareček, 52. Křišťan


    FK Příbram: Smrkovský – Čejka (53. Surmaj, 81. Hájek), Fišl, Sakala, Musil (53. Čermák), Petrák (74. Anih), Osmančík, Wágner (C), Dudl, Jeřábek, Zeronik (74. Švestka).
    Náhradníci: Babka – Vokřínek

    Trenér: Marek Nikl

    FK Teplice: Grigar (C) – Hybš (51. Shejbal), Vondrášek, Knapík – Kodad, Křišťan (73. Čičovský), Hyčka, Mareček, Kučera (65. Jukl) – Žák (74. Procházka), Gning (65. Vachoušek).
    Náhradníci: Mucha

    Trenér: Jiří Jarošík

    Rozhodčí: Michael Kvítek. Asistenti: Jiří Kříž, Alexandr Černoevič
    bahis siteleri