Havířov – Chomutov 2:1 (kon.) | Vsetín – Kladno 3:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 17.11.2022, 17:15 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů • 15. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:19:14)
     
    59:54
    V oslabení ještě zahrozili Sýkora a Vosyka. Jde vidět, že v posledních sekundách už si Vsetínští soupeře příliš nehlídají. Prvně jmenovaný obešel hráče soupeře po pravém křídle a bekhendem zakončil od brankové konstrukce. Odražený kotouč si našel Vosyka, který dělovkou přestřelil.
     
    59:45
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno:
    Marcinek – 2 min., krosček.
     
    59:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A to se vyplatilo. Marek Melenovský ustál nápor ze strany Typolta a vymanil se z rohu kluziště, kde byl v sevření soupeře. Když měl prostor, přihrál na ŠTĚPÁNA JURKA, který kotouč nasměroval k odkryté pravé tyči. Asistence: Marek Melenovský.
     
    59:21
    Melenovský se přece jen uchýlil k cestě do útoku, kde narazil na Typolta. Kladenský útočník nejproduktivnějšího hráče Vsetína o puk obral, ale ten se k němu dostal znovu a vybojoval tak pro domácí útočné pásmo.
     
    58:51
    Domácí drží kotouč za vlastní brankou. Je logické, že v tuto chvíli příliš nespěchají.
     
    58:16
    Sýkora přešel přes Riga i Zedka, jeho finální střela z levého kruhu ovšem v míří mimo bránu.
     
    57:42
    Vsetínští vybojovali kotouč v útočném pásmu, ale stáhli se s ním za vlastní branku, odkud budou rozehrávat. Klid na to však nemají, protože za sebou mají napadající hráče Kladna.
     
    56:52
    Ve druhé třetině šlo především o souboj plný kombinací. Nyní za stavu 2:1 přibližně tři minuty před koncem oba soupeři otevírají obrany a hraje se nahoru dolů.
     
    56:04
    Hurtovu střelu z mezikruží zablokoval Fojtík. Zdá se, že Kladno přistoupilo na hru Vsetína a začalo také hrát na brejky. I tak ale stále platí, že nejvíce děje se odehraje ve středním pásmu.
     
    55:24
    Domácí se opět nastěhovali do útočného pásma, o kotouč ale musí nejprve svést souboj v rohu kluziště.
     
    54:37
    Valachy vidíme často v situacích jeden na jednoho nebo jeden na dva. To je hra, kterou se nyní domácí prezentují. Kladno by si zase rádo vytvořilo souvislejší tlak, ale domácí bleskově reagují na každou sebemenší chybu.
     
    53:41
    Vsetínští začínají na energickou hru soupeře reagovat brejky. Nejprve zahrozil Matějíček, poté se v útoku objevil Stodůlka, jehož střelu z mezikruží nejprve jemně tečoval bránící hráč a následně ji Hykel vyrazil vyrážečkou mimo prostor třech tyčí.
     
    53:00
    Hraje se především ve středním pásmu. Kladno sice přijelo na Vsetín se třinácti hráči do pole, ale zdá se, že hosté mají stále plno energie.
     
    51:41
    Domácí hrají v plném počtu. A spolu s návratem vyloučeného hráče na led se hosté také radovali ze vstřelené branky. Rozhodčí ovšem okamžitě rozpažil a gól neuznává.
     
    51:21
    Šeba byl těsně bráněn Hamříkem, a proto nemohl z ostrého úhlu zakončit. Rozhodl se proto pro křižnou přihrávku na Kulicha. Ten ji ale vůbec nečekal, a tak puk pouze proletěl mezikružím.
     
    51:04
    Sýkorova střela od modré se zastavila o bránícího Melenovského. Kladno zůstává na kotouči a kombinuje.
     
    50:23
    Kladno předvedlo rychlý přesun do útočného pásma, který hned po přechodu modré čáry okořenil střelou Hurta. Nepříjemná střela končí v Pavlíčkově lapačce.
     
    50:19
    Šebova střela z vrcholu levého kruhu zamířila mimo. Hned dva hráči se ovšem sjížděli k dorážce a ani jeden z nich nezakončil k odkryté pravé tyči. Vsetínští se osvobozují.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Zedek (Jurek, Ürge), 14. Stodůlka, 60. Jurek (Melenovský) – 21. Kulich (Hurta)


    VHK ROBE Vsetín: Pavlíček (Tkadlec) — Mlčoch, Mošnička, Hamřík, Kráčalík, Fojtík (C), Zedek — Ürge, Rigo, Jurek, Melenovský, Heinrich, Stodůlka, Matějíček, Janíček (A), Juráň.
    Trenér: Jan Srdínko

    Rytíři Kladno: Hykel (Gabriška) — Čarda, Novák, Sýkora (C), Nácovský, Šátek, Šeba, Marcinek — Iljuk, Kulich, Vosyka, Hurta (A), Typolt, Halfar.
    Trenér: Petr Procházka

    Rozhodčí: Šico — Kučera, Šobáň
    bahis siteleri