Č. Budějovice – Hr. Králové 0:0 (odl.) | Ostrava – Sparta 2:3 (kon.) | Bohemians 1905 – Hlučín 3:0 (kon.)
odloženo
SK Dynamo Č. Budějovice
0:0 (-:-)
FC Hradec Králové
Sobota 19.11.2022, 15:00 • Fotbalový stadion Střelecký ostrov, České Budějovice • MOL Cup • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání mezi Dynamem a Hradcem se v plánovaném termínu neodehraje. Jih Čech totiž zasypala sněhová nadílka a hrací plocha není v odpovídajícím stavu. (09:30:42)
     
    Dnes nás ale čeká jiná soutěž. K vidění bude souboj v rámci národního poháru a liga jde dnes stranou. Jihočeši v letošním MOL Cupu postoupili zatím přes Chomutov (5:0) a Vlašim (3:1). Hradec měl los jednodušší, když nejprve hrál s Čáslaví (11:0) a v dalším kole pak s Chlumcem nad Cidlinou (4:0). Zajímavostí dnešního zápasu je mimo jiné to, že oba celky se nedávno střetly na Střeleckém ostrově v rámci FORTUNA:LIGY a překvapivě snadno vyhrál Hradec 3:0.
     
    Hezké sobotní odpoledne z Českých Budějovic, kde je dnes na programu osmifinálový zápas poháru MOL Cup mezi Dynamem České Budějovice a Hradcem Králové. K vidění tedy bude souboj dvou prvoligových týmů, které prožívají velmi odlišnou sezonu. Zatímco Jihočeši hrají v lize jako na houpačce a dobré výkony střídají ty nepovedené, Hradec Králové podobně jako v loňské sezoně překvapuje a zatím se drží v horní polovině tabulky FORTUNA:LIGY.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Aleš Strouha

    Branky:


    SK Dynamo Č. Budějovice:
    FC Hradec Králové:
    thejrc.org