HC Boskovice inline – Uh. Brod 6:3 (kon.) | Roller Storm – Černošice 3:4 (kon.) | Brno – Devils Zlín 6:7 (po pr.)
IHC Prague Rats – Černošice 7:2 (kon.) | Roller Storm – HC Hořovice 3:2 (kon.) | HC Boskovice inline – Devils Zlín 3:14 (kon.)
Brno – Uh. Brod 9:2 (kon.) | IHC Prague Rats – HC Hořovice 4:2 (kon.)
konec
HC Boskovice inline
3:14 (1:6, 2:8)
IHC Devils Zlín
Sobota 13.05.2023, 15:00 • Zimní stadion, Boskovice • STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    Devils Zlín potvrdili, že v úvodu sezony mají skvělou formu. Zvítězili i ve třetím utkání, Boskovice rozstříleli na jejich vlastní půdě 14:3.

    Zlínští hráči uspěli hlavně skutečností, že svého soupeře výrazně přestříleli. Hlavním hrdinou zápasu byl kapitán hostujícího celku Daniel Gazda, jenž k šesti vstřeleným gólům přidal ještě dvě asistence. Velmi dobrým výkonem se prezentoval i další obránce Jiří Suhrada (3+2).

    Zlín zůstává jediným neporazitelným týmem soutěže a po zásluze figuruje na čele tabulky. Boskovice k jednomu vítězství přidaly druhou prohru. (16:19:55)
     
    Konec zápasu.
     
    39:54
    A ještě jedna šance se Boskovicím rýsovala, jenže Matyáš Formánek do úniku směřující přihrávku nezvládl zpracovat.
     
    39:22
    Blízko snížení byl Jonáš Novotný. Dostal přihrávku do levého kruhu, ovšem Patrik Hamrla soka vychytal parádním zákrokem pravým betonem.
     
    38:51
    Devils právě vstřelili branku!
    Fazóna Devils neopouští. Daniel Gazda vyslal dopředu JIŘÍHO SUHRADU a ten našel volné místečko u pravé tyčky domácí svatyně. Asistence: Daniel Gazda.
     
    38:10
    Devils právě vstřelili branku!
    Vstřeleného gólu se dočkal i ADAM HAMRLA. Pěknou asistenci na jeho trefu zapsal Karafiát, Martinčík loví puk ze své sítě již potřinácté. Asistence: Jiří Karafiát.
     
    37:45
    Zlínští se v závěru inline hokejem baví a chtějí střílet další a další góly, zatímco na domácích je vidět, že už si přejí konec.
     
    36:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Souhra obránců zafungovala. Daniel Gazda se rozdělil a nahrál JIŘÍMU SUHRADOVI, Martinčík toho zase nemohl udělat nic moc navíc proti dobře mířené střele. Asistence: Daniel Gazda a R. Hrazdira.
     
    36:20
    Před domácí bránou došlo k menší potyčce mezi dvěma hráči, kterou rozhodčí vyřešila bez udělení dvouminutových trestů.
     
    35:49
    Michal Martinčík je v jednom ohni. Nyní si poradil na jedničku, tvrdou střelu Adama Hamrly bez váhání podržel ve výstroji.
     
    35:08
    Devils právě vstřelili branku!
    Krásná kombinace, na jejím konci jedenáctý zlínský gól. Lukáš Chludil vymyslel zleva křižný pas, na TOMÁŠE PAVLŮSKA potom zívala prázdná bána. Asistence: Lukáš Chludil a Jiří Karafiát.
     
    34:29
    Samostatně pokusil štěstí Jonáš Novotný. Jednoho protihráče se zbavil, ale na toho druhého, Jiřího Suhradu, už recept nenašel.
     
    33:30
    Devils právě vstřelili branku!
    Utkání se stává exhibicí jednoho muže. DANIEL GAZDA opět dostal nabito na střed, zase se nenechal dvakrát pobízet a Martinčík byl na dělovku krátký. Asistence: Jiří Karafiát.
     
    32:56
    Do levého kruhu dostal nabito Daniel Gazda. Vyslal tvrdou dělovku, kterou Michal Martinčík s vypětím všech sil vytáhl nad břevno.
     
    32:04
    První oslabení dnešního utkání budou hrát Boskovice. Menší trest za podražení si vysloužil obránce Lukáš Ošlejšek.
     
    31:11
    Devils právě vstřelili branku!
    Pátý gól na své konto připisuje DANIEL GAZDA. Nebylo to poprvé v zápase, co zafungovala spolupráce mezi ním a Chludilem, Martinčík byl bezmocný. Asistence: Lukáš Chludil.
     
    31:01
    Zmatky před bránou Boskovic gólem neskončily. Velkou příležitost měl Richard Hrazdira z bezprostřední blízkosti napálil brankáře.
     
    30:40
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Rozdíl ve skóre čítá pět gólů. JIŘÍ ŠMAHEL ujel poslednímu obránci a po bekhendovém blafáku poslal brankáři puk zkušeně do volného prostoru mezi tělem a pravou rukou. Bez asistence.
     
    30:20
    Devátý zlínský gól měl na holi Jiří Suhrada, když vypálil z pravého kruhu z první, domácí gólman se štěstím schoval puk pod levým betonem.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 1. Müller (Šmahel, Ošlejšek), 28. Novotný (Göndör, Ošlejšek), 31. Šmahel – 3. Bachánek (R. Hrazdira, A. Hamrla), 6. Gazda (Brida), 13. Gazda (Suhrada), 15. Gazda (Suhrada, Chludil), 16. Suhrada (Chludil, Gazda), 16. R. Hrazdira (Šindelek), 23. Šindelek (Brida), 23. Gazda (Chludil), 32. Gazda (Chludil), 34. Gazda (Karafiát), 36. Pavlůsek (Chludil, Karafiát), 37. Suhrada (Gazda, R. Hrazdira), 39. Hamrla (Karafiát), 39. Suhrada (Gazda)


    HC Boskovice inline: Martinčík – Bílý (C), Ošlejšek – Formánek, Göndör, Müller (A), Novotný, Pospíšil, Šmahel.
    Trenér: Nikolas Külzer

    IHC Devils Zlín: P. Hamrla – Brida, Gazda (C), A. Hamrla, Šindelek, Suhrada – Bachánek, Chludil, Karafiát (A), Pavlůsek, R. Hrazdira.
    Trenér: Jiří Suhrada

    Rozhodčí: Novotná, Cik

    Diváci: 30
    bahis siteleri