Havířov – Val. Meziříčí 8:2 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 3:4 (po pr.) | Šumperk – Opava 1:4 (kon.)
SHKM Hodonín – Vel. Meziříčí 2:1 (po pr.) | Vyškov – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.) | Žďár n/S – Technika Brno 5:2 (kon.)
Letňany – Hronov 7:3 (kon.) | Vrchlabí – Kralupy n. Vltavou 2:1 (kon.) | Děčín – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Kobra – Písek 3:6 (kon.) | Cheb – Tábor 1:0 (kon.) | Mostečtí Lvi – Chomutov 2:3 (po pr.)
Příbram – Řisuty 6:1 (kon.)
konec
Hokej Vyškov
6:2 (1:2, 2:0, 3:0)
BK Havlíčkův Brod
Středa 22.11.2023, 18:00 • Zimní stadion Vyškov • 2. liga skupina Východ • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Hokejisté Vyškova v domácí aréně potvrdili roli favorita, soupeře z Havlíčkova Brodu porazili 5:2.

    Domácí se v úvodní desetiminutovce dostali do vedení, ale soupeř ještě před koncem první části dokonal obrat. V prostřední části vyškovští hokejisté nejenže vyrovnali, ale i zvládli strhnout těsný náskok na svou stranu, načež ve třetím dějství navýšil vedení David Štefka, do prázdné brány skóroval Tomáš Komínek a v poslední minutě utkání ještě vylepšil konečnou podobu výsledku svou druhou trefou David Štefka.

    Svěřenci trenéra Konečného se díky vítězství vyhoupli v tabulce na třetí místo s odstupem jediného bodu na druhý Hodonín. Havlíčkův Brod figuruje na postupové sedmé příčce s náskokem šesti bodů na deváté Velké Meziříčí. (20:13:16)
     
    Konec zápasu.
    59:41 David ŠTEFKA - 6:2
     
    59:41
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Hráči Vyškova v závěrečné minutě přidávají ještě šestý kousek! Dluhoš vyslal do přečíslení dvou na jednoho DAVIDA ŠTEFKU, jenž přihrával doprava najíždějícímu spoluhráči, k němuž sice hrací předmět nedoputoval, ale domácí nemuseli smutnit, protože od brusle obránce se touš podél levého betonu gólmana dostal až za brankovou čáru. Asistence: Jan Dluhoš a David Štefka.
     
    59:10
    Závěr Vyškov podle všeho stráví v oslabení. Na lavici hanby usedl Adam Popelka, který podrazil kolemjedoucího konkurenta.
     
    58:49
    Před bránu najížděl Tomáš Komínek, kam také dostal ostrou nahrávku, jenže při snaze o bekhendové zakončení mu puk přeskočil čepel hole.
     
    58:20
    Zápas se dohrává. Vyškov se pochopitelně už nikam nežene s vědomí, že získá v roli favorita tři body, soupeř se již smířil s porážkou.
     
    57:42
    S nahozením od modré čáry Dominik Šarman neměl vážnější starosti, protože na puk velmi dobře viděl a sebevědomě ho lapil do lapačky.
     
    57:16
    Tomáš Křehlík přenesl hru doleva, kde číhal Filip Dymák, jeho zbytečnou zadovku vystihl dobře pracující Tomáš Žižka.
    56:40 Tomáš KOMÍNEK - 5:2
     
    56:40
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Studený po pravém mantinelu poslal TOMÁŠE KOMÍNKA a a něj již čekal snadný úkol, kotouč ze středního pásma neomylně nasměroval do prázdné havlíčkobrodské brány. Asistence: Adam Studený a Dominik Šarman.
     
    56:20
    Hosté získali útočné pásmo a zkouší hru bez brankáře! Poměrně brzy, ale kouč Kraučuk zřejmě nechce promrhat žádnou vteřinu a věří svým šesti svěřencům na ledové ploše.
     
    56:11
    Z levého kruhu vyslal ostrý projektil ze zápěstí Filip Pártl, včas reagující Dominik Šarman touš vytěsnil vyrážečku těsně nad horní tyčku.
     
    56:00
    V permanenci musel být i Dominik Šarman, jenž si taktéž poradil na jedničku, ránu zprava na přední tyč skryl do lapačky.
     
    55:25
    Přes osobního strážce vyslal Vlastimil Hefka tvrdou forhendovou střelu, na kterou Tadeáš Dvořák velmi dobře viděl a zasáhl lapačkou.
     
    54:41
    Lukáš Bureš vyzkoušel zaútočit i při početní nevýhodě, jenže namotal se do souboje proti třem konkurentům, proti nimž neměl šanci.
     
    54:26
    Síly na ledě se vyrovnávají a Havlíčkův Brod se posléze může těšit na početní převahu, hákováním se proti pravidlům provinil Matěj Kořenek.
     
    54:00
    Na svou druhou trefu v zápase útočil Dominick Vašíček, tvrdý projektil od levého mantinelu Tadeáš Dvořák skryl v lapačce.
     
    53:18
    Naprosto zbytečně oslabil svůj tým Filip Pártl, když Šarmana po úspěšném zákroku sekl přes hokejku a od rozhodčích vyfasoval dvě minuty za sekání.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 10. Kořenek (Žižka, Krejčiřík), 29. Sebera (Komínek, D. Hohl), 36. D. Vašíček (Dluhoš, Krejčiřík), 50. D. Štefka (Kořenek, Janeček), 57. Komínek (Studený, Šarman), 60. D. Štefka (Dluhoš, D. Štefka) – 14. Valášek (Křehlík), 18. P. Kuchta (Havlát, Kopic)


    Hokej Vyškov: Šarman (Synek) – Holemý, Hefka, Dluhoš, Studený, Mikulík, D. Hohl, Žižka (C) – Lehečka, D. Vašíček, Janeček – Tomajko, Sebera, Popelka – Krejčiřík, Kořenek, D. Štefka – Komínek (A).
    Trenér: Michal Konečný

    BK Havlíčkův Brod: Dvořák (Nedvěd) – J. Novák (A), D. Vacík, Kutlvašr, Benák, Kuchta, Kerber – Tecl, Kopic, Pavelec – Havlát, Bureš, Pártl – Voříšek (A), Endál, Kuchta (C) – Křehlík, Valášek, Dymák.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    Rozhodčí: Koziol – Konvička, Klimek

    Diváci: 117
    bahis siteleri