Vyškov – Havlíčkův Brod 4:6 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 4:3 (2:0 po s.n.)
konec
Hokej Vyškov
4:6 (2:1, 1:2, 1:3)
BK Havlíčkův Brod
Čtvrtek 22.02.2024, 18:00 • Zimní stadion Vyškov • 2. liga skupina Východ • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Čtrnáctizápasová vítězná série Vyškova je u konce. Druhý tým východní skupiny podlehl v utkání 39. kola na domácím ledě 4:6 Havlíčkovu Brodu, ačkoliv vedl už v 8. minutě 2:0. Vyškov byl po většinu zápasu aktivnějším týmem a nejednou si dělal z obrany soupeře takříkajíc "dobrý den", celek z Vysočiny ale podržel v klíčových momentech skvěle chytající Cinka. Pod vítězství souboru trenéra Kraučuka se dvěma góly podepsali Lukáš Endál s Petrem Kuchtou. Po jedné trefě zaznamenali Marek Kopic a Filip Pártl. Havlíčkův Brod si díky výhře polepšil o jednu pozici na páté místo. Vyškov je nadále druhý, kde již setrvá až do konce základní části. (20:15:33)
     
    Konec zápasu.
    59:59 Petr KUCHTA - 4:6
     
    59:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Pouhou vteřinu před koncem upravuje na konečných 6:4 pro Havlíčkův Brod PETR KUCHTA. Po zisku kotouče v obranném pásmu trefil odkryté domácí zařízení střelou takřka skrze celou délku kluziště. Bez asistence.
     
    59:00
    Teď už to domácí celek zkouší v šesti!
     
    58:43
    Domácí trenér Michal Konečný si vyžádal oddechový čas. Vzhledem k vhazování v pásmu Vyškova se po něm Tobiáš Synek určitě vrátí do branky.
     
    58:43
    Vyškovu se nedaří usadit v útočném pásmu. Marek Tecl potáhl puk po pravém křídle. Od mantinelu střílel na bližší tyč do lapačky Tobiáše Synka.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny. Tobiáš Synek je stále ve svém brankovišti, už ale pomalu pokukuje po střídačce.
     
    57:38
    Hosté se znovu osvobozují jen za cenu odevzdaného puku. Uvidíme, kdy se Vyškov rozhodne pro hru bez brankáře.
     
    57:02
    Vyškov drží kotouč a snaží se prokombinovat do střeleckých pozic. Havlíčkovu Brodu se daří nabourávat hru.
    55:46 Matěj TOMAJKO - 4:5
     
    55:46
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Nenápadný protiútok Vyškova končí kontaktní brankou! MATĚJ TOMAJKO jel s pukem po pravé straně. Měl před sebou trojici protihráčů, a tak zkusil střelu. Ta i díky teči zamířila nad lapačku Cinky. Ještě to bude drama! Asistence: Michal Janeček a David Lekeš.
     
    55:25
    Vstřelená branka vlila Havlíčkovu Brodu do žil čerstvou krev. Vyškovská obrana se teď musela prezentovat v krátkém sledu hned dvěma bloky.
    54:15 Filip PÁRTL - 3:5
     
    54:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a dělají rázný krok za vítězstvím! Lukáš Endál přihrál z rohu kluziště na vrcholek levého kruhu FILIPU PÁRTLOVI a ten mířil přízemní ranou bez přípravy opět mezi Synkovy betony. Havlíčkův Brod uděluje domácímu celku lekci z produktivity. Asistence: Lukáš Endál a Marek Kopic.
     
    54:01
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Jan Holemý – 2 min., podrážení.
     
    53:58
    Obrovská šance Vyškova a v ní Adam Studený. Sjel si s pukem za obranu a z levé strany mířil na Cinku. Proti jeho technickému zakončení zápěstím do pravé části branky švihl gólman Havlíčkova Brodu elegantně lapačkou.
     
    53:28
    Matěj Mikulík nasadil k dělovce ze středního pásma a odjel střídat. David Cinka zasáhl lapačkou a rychle rozehrál.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 6. Kořenek (D. Štefka, J. Štefka), 8. A. Popelka (Komínek, Janeček), 31. Komínek (Lehečka), 56. Tomajko (Janeček, Lekeš) – 11. Endál (Pártl, Tecl), 25. Kopic (Pártl), 34. P. Kuchta (Endál, Valášek), 51. Endál (Kerber, Pártl), 55. Pártl (Endál, Kopic), 60. P. Kuchta


    Hokej Vyškov: Synek (Šarman) – Hefka, Holemý, Dluhoš, Studený, Mikulík, D. Hohl, Žižka (C) – Kořenek, D. Vašíček, Janeček – Tomajko, Lekeš, D. Štefka – A. Popelka, Lehečka (A), Krejčiřík – Komínek (A), J. Štefka, Sebera.
    Trenér: Michal Konečný

    BK Havlíčkův Brod: Cinka (Nedvěd) – M. Krejčí, A. Dvořák, Benák, Ja. Novák (A), Kutlvašr, Kerber – Valášek, Tecl, Kopic – Dymák, Pártl, Voříšek (A) – Endál, P. Kuchta (C), Pavelec.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    Rozhodčí: Schenel – J. Kučera, Štěrba
    bahis siteleri