K. Vary – Slavia 2:0 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 4:3 (po pr.) | Pardubice – Kladno 4:1 (kon.)
Sparta – Motor ČB 4:2 (kon.) | Liberec – Plzeň 6:3 (kon.) | Chomutov – Třinec 3:2 (po pr.)
Kometa Brno – Zlín 1:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Rytíři Kladno
Neděle 27.01.2013, 17:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pardubice vítězí 4:1 a mohou za to především skvělě využité přesilové hry. Hned tři branky musel Chábera lovit ze sítě, a tak nemělo Kladno hrozit. Tým Rytířů ale držel celkem vyrovnaný průběh po celý duel a kdyby Látal sám před brankou trefil síť, mohlo být zaděláno na drama. To se však nestalo, a tak si mohou svěřenci Miloše Říhy připsat důležité tři body v boji o předkolo play off. (19:35:00)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Vyšperkovat to mohl ještě Jan Buchtele, ale ten z levé strany na Cháberu nevyzrál, když hostující brankář vyrazil skvěle vyrážečkou.
     
    59:11
    HC ČSOB Pojišťovna Pardubice kombinuje s pukem na hokejkách po celém kluzišti a mohutný potlesk domácí doprovodí do konce dnešního utkání.
     
    58:02
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Třetí gól z přesilové hry pravděpodobně brankově uzavře dnešní duel. Somík našel volného JIŘÍHO CETKOVSKÉHO, který i s trochou štěstí může slavit svůj dnešní druhý gól. Chábera jeho ránu vyrazil, ale puk si to obloučkem nasměřoval do sítě a vůbec mu nevadilo, že se ještě Černošek snaží odvráti. Asistence: Radovan Somík.
     
    57:28
    Kladno vyhodilo puk ještě při hře čtyř proti čtyřem, a tak tu máme icing. Po něm už hrají Pardubice v plném počtu.
     
    57:20
    Za hákování je vyloučen po souboji v rohu kluziště David Kuchejda. Bez protestů to nevydržel Pavel Patera, a tak dostává osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    57:13
    Hra vysokou holí v podání obou stran teď zastavuje hru v útočném pásmu Rytířů. Vhazovat se bude ve střední třetině ledového kluziště ČEZ Areny.
     
    56:30
    Ani teď se hosté z Kladna nedostávají do útočné pásma, a tak možnost ohrožení branky padá. Domácí vyhazují.
     
    56:08
    Pardubice se zatím v klidu brání a vyhazují puk za pukem.
     
    55:26
    Přesilovku si v závěru třetí třetiny zahraje i celek Kladna. Jiří Vašíček dostává dvě minuty za držení protihráče.
     
    54:51
    Puk se dostal z ledové plochy, a jelikož nebyl tečován, tak se hra dostává do střední pásma.
     
    53:23
    Nahození Barteka z pravé strany sice Somík ani Cetkovský netečovali, ale i tak zůstává tým okolo manažera Říhy v útočné třetině.
     
    52:18
    Přesilovka pro Pardubice. Libor Procházka dostává zbytečné dvě minuty za sevření puku.
     
    52:13
    Následné zakázané uvolnění hráčů Pardubic přivolává reklamní přestávku, po které se bude vhazovat necelých osm minut před koncem třetí třetiny po pravici Martina Růžičky.
     
    51:30
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Po následné akci se ale domácí tým přeci jenom dočkal a jde do dost možná klíčového trháku. ROBERT KOUSAL dostal puk za brankou a po objetí branky ihned zakončoval bekhendem. Letící projektil se po odrazu od horní tyče lehce otřel o bezmocného Jana Cháberu, který v brankovišti nemohl reagovat a inkasuje, 3:1. Asistence: Jan Buchtele.
     
    51:02
    V ČEZ Areně opět zvonila tyč! Tentokrát ji trefuje z pravé strany Jan Buchtele, který sice mezírku mezi betony Chábery našel, jenže hostující brankář puk ztlumit na tyč. Štěstí teď hrálo z hosty.
     
    50:30
    Rytíři Kladno jsou sice ve třetí třetině lepším celkem, jenže zatím bez hmatatelného výsledku. Teď bude mít soubor okolo trenéra Vojty možnost vhazování v útočné třetině.
     
    49:48
    Zakázané uvolnění Pardubic dostává hru k pravici Martina Růžičky, kde se bude vhazovat.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 10. Cetkovský (Bartek, Somík), 28. Bartek (Benák), 52. Kousal (Buchtele), 59. Cetkovský (Somík) - 13. Kameš (Látal, Kuchler)


    HC Dynamo Pardubice: M. Růžička (Salfický) – Vašíček, Ďaloga, Kočí, Benák, Píša, Mocek, Marušák, Gawryletz – Bartek, Cetkovský, Somík – Švagrovský, Rolinek, Zohorna – Radil, Kousal, Buchtele – Tybor, Nosek, Semorád.

    Manažer: Miloš Říha. Trenéři: David Pospíšil a Jaroslav Landsman.

    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – Macholda, Černošek, Procházka, Kužel, D. Růžička, Doudera, Kameš, Piskáček – Eberle, Lukáč, Látal – Dalecký, Patera, Kuchler – Valský, Melka, Kuchejda – Strnad, Obdržálek, Hořava.

    Trenéři: Zdeněk Vojta, Petr Tatíček a Jiří Kopecký.

    Rozhodčí: Hodek, Šír – Bláha, Kostka

    Diváci: 9545
    bahis siteleri