Třebíč – Hr. Králové 3:2 (kon.) | Ústí n/L – Jihlava 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Benátky n/J 4:0 (kon.)
Havlíčkův Brod – Most 4:2 (kon.) | Olomouc – Kadaň 3:2 (kon.) | Písek – Šumperk 7:4 (kon.)
Beroun – Litoměřice 3:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (2:1, 0:0, 2:1)
HC Most
Středa 19.09.2012, 17:30 • Kotlina • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod nakonec potvrdil ošemetnou roli papírového favorita, když po napínavé bitvě do posledních okamžiků zvítězil 4:2 a připsal si tři body do prvoligové tabulky. Největšími hrdiny večera jsou zřejmě útočník Milan Kostourek, který zaznamenal hattrick, a obránce Radek Novotný, jenž vstřelil vítězný gól. Opomenout nesmíme ani mladého gólmana Dolejše, který si odbyl domácí premiéru úspěšně. Most potvrdil roli houževnatého soupeře, ale na body dnes nedosáhl. To je pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost, loučím se s vámi a přeji vám hezký zbytek středečního večera. (19:59:24)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    S největší pravděpodobností je o vítězi dnešního utkání rozhodnuto! Mostu nevyšel risk se hrou bez brankáře a v šesti hráči v poli, když se po Marianu Moravovi dostal ke kotouči MILAN KOSTOUREK a střelou do opuštěné brány z prostoru kruhů završuje svůj hattrick! Asistence: Marian Morava.
     
    59:18
    Hraje se už poslední minuta a Most vrhl všechny síly do útoku. Hraje přitom bez brankáře.
     
    58:38
    Hraje se v mosteckém pásmu, kde se hostům nedaří rozehrát. Soupeř je totiž aktivně napadá. Fanoušci se u toho baví zpíváním různých chorálů.
     
    58:05
    Dlouho a nepřesnou nahrávku nestihl havlíčkobrodský útočník zachytit, i když k tomu mnoho nechybělo. Píská se tak zakázané uvolnění domácích.
     
    57:41
    Rebelové v těchto sekundách pořádně provětrali výstroj gólmana Volkeho, který se měl ve svém brankovišti co ohánět proti několika nebezpečným střelám z dobrých střeleckých pozic.
     
    57:08
    Nepřesná střela od modré čáry se odrazila od zadního mantinelu jen na hůl útočníka Nevyhoštěného, který si najel do středního pásma a nahodil kotouč do útočného pásma, který ještě dojel a ušetřil cenné vteřinky.
     
    56:45
    Havlíčkův Brod teď na ledě jednoznačně dominuje. Hosté si navíc komplikují situaci faulem, když Tauš (MST) je vyloučen na 2 minuty za faul loktem.
     
    56:15
    Po přiťuknutí Polodny od levého mantinelu poslal mohutným nápřahem mezi kruhy osamocený Protivný kotouč směrem na bránu, ale jeho rána postrádala větší přesnost.
     
    55:35
    Ostrčil nabral rychlost, přejel útočnou modrou čáru a vyslal ze své hole rychlou střelu po ledě, jíž brankář Volke vyrazil betony, když k tomu měl nekrytý výhled.
     
    55:11
    Gólman Dolejš zachytil puk a nechtěl si v nebezpečném prostoru zbytečně komplikovat situaci. Před dojíždějícími útočníky soupeře tak raději přerušil hru.
     
    54:28
    Třetinova rána z prostoru mezi kruhy mířila obloučkem do branky, ale gólman Volke ji vytěsnil lapačkou. Akce pokračovala střelou zblízka, s níž si maskovaný muž Severočechů rovněž poradil. Po odpískání jsou současně vyloučeni Charousek (MST) za hrubost a Třetina (HBR) za sekání.
     
    53:50
    Havlíčkův Brod měl další velkou šanci, když se dostal do přečíslení 3 na 1, ale hráči situaci trochu překombinovali a po nepřesné přihrávce nedokázali zakončit!
     
    53:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové hru v početní převaze využívají ve svůj prospěch po krásné akci a znovu vedou! Ladislav Rytnauer poslal kotouč do prostoru u tyčky na Martina Ondráčka, který rychle posunul kus černé gumy na ještě lépe postaveného RADKA NOVOTNÉHO, jenž hbitou a polovysokou střelou bez přípravy nedal brankáři Volkemu nejmenší šanci! Asistence:Martin Ondráček,Ladislav Rytnauer.
     
    53:05
    Svěřenci trenérského tandemu Karel Dvořák - Milan Chalupa sice získali útočné pásmo, jenže dlouhý a urputný souboj u hrazení, do kterého se zapojilo hodně hráčů, přerušuje hvizd sudího. Buly po Volkeho pravici.
     
    52:42
    Hosté vybojovali kotouč do své moci a rychle vyhodili. Domácí se musejí vracet pro puk až k brankáři Dolejšovi, odkud rozjedou další útok.
     
    52:31
    Hranáč (MST) zastavil svého protihráče za hranicí pravidel. Vyfasoval 2 minuty za podražení.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 8. Kostourek (Ondráček, Rytnauer), 15. Kostourek (Ostrčil), 54. Novotný (Ondráček, Rytnauer), 60. Kostourek (Morava) - 11. Gengel (Tauš), 46. Tauš (Čurilla, Charousek)


    BK Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Morava (A), Protivný, A. Jelínek, Soldán, Pavlík (A), Ostrčil, Novotný - Polodna (C), Endál, Vondráček, Knotek, Fiedler, Ondráček, Meidl, Rytnauer, Štěpánek, Třetina, Musil, Kostourek, Stehlík.
    HC Most: Volke (Benda) - Parýzek, Hranáč (C), Pavlů, Charousek, Přindiš, Grundmanis, Tomeček, Havelka - J. Divíšek, Nevyhoštěný, Gengel, Bojer, Slavíček, Čurilla, Heřman, Tauš, Polák, Nedrda, T. Rohan, Vaněk.

    Rozhodčí: Robert Čech - Petr Kotlík, Roman Zídek.

    Diváci: 762
    bahis siteleri