Ústí n/L – Hr. Králové 3:4 (po s.n.) | Mladá Boleslav – Jihlava 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 4:2 (kon.)
Most – Litoměřice 3:2 (po s.n.) | Olomouc – Třebíč 5:2 (kon.) | Písek – Kadaň 2:4 (kon.)
Beroun – Benátky n/J 4:3 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Pondělí 24.09.2012, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne z Kotliny pro dnešek vše. Já Vám děkuji za pozornost, přeji Vám krásné prožití dnešního dne a někdy příště u onlajn přenosů se s Vámi těším. Napočtenou!
     
    Rebelové vítězí a připisují si do tabulky další tři body. O ty se dnes výraznou měrou postaral Václav Meidl, jenž zaznamenal dvě branky. Opomenout nesmíme ani výborný výkon obou mužů s maskou. Zejména pak mladého Daniela Dolejše v brance Rebelů, který tak ukazuje, že Suchan má po odchodu Nerudy do hokejového důchodu silnou konurenci.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Střela Jana Pavlíka od modré čáry škrtla Štůralův pravý beton a skončila těsně vedla branky. Rebelové mohli završit "bůra", ale to jim nebylo přáno. O výsledku je však již rozhodnuto. Draci bojovali, ale Rebelové měli lepší přesilovky.
     
    59:25
    Útok Draků zastavil ofsajd. Rebelové v poklidu hlídají závěr zápasu a navíc najíždějí před Tomáše Štůralu, který tak musí opět zbystřit.
     
    59:04
    Knotek zavezl puk do útočné třetiny a na zadním mantinelu vznikl velký boj o kotouč, který byl následně zašlápnut a sudí přerušuje hru. Rebelové drží čas.
     
    58:39
    Draci jakoby odpadli a nyní opět zahrávají na zakázané uvolnění. Trenér Kučera chce zřejmě své hráče pošetřit a bere si time-out.
     
    58:17
    Náznak šance Draků skončil nejprve střelou od mantinelu, která šla hodně vedle branky a následně se píská zakázané uvolnění hráčů ve žlutých dresech.
     
    57:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové zřejmě rozhodují o výsledku zápasu a dvě minuty a šestnáct vteřin před koncem třetí části navyšují svůj náskok na dvě branky! U levého mantinelu dojel Roman Vondráček kotouč, využil toho, že beci Draků nebyli na svých postech, sjel si na kruh a našel křižnou přihrávkou před svatyní Tomáš Štůraly volného VÁCLAVA MEIDLA, který zvedl kotouč nad rameno přesouvajícího se gólmana Šumperku! Asistence: Roman Vondráček.
     
    57:17
    Ten nyní likvidoval dvě střely od modré čáry, nejprve zasáhl betony a následně ukryl ve výstroji střelu Radima Ostrčila.
     
    56:55
    Ladislav Rytnauer se dostal v mezikruží ke střele, která Štůralovi vypadla a následně se ještě o dorážku pokusil Kostourek, ale trefil jen hruď gólmana Draků.
     
    56:23
    Šumperk se nyní několikrát snažil projít do útočné třetiny, ale Rebelové výborně brání střední pásmo a za svou modrou čáru nikoho nepouští.
     
    55:53
    Nejprve se Cink probil až k zakončení, ale minul vzdáleněkší tyč Dolejšovy branky a poté ještě pálil Skoumal, ale jeho pokus byl zablokován do ochranné sítě. Rebelové jsou již v pěti bruslařích na ledě.
     
    55:28
    Hned po buly se Rebelové osvobozují dlouhým výhozem a následně ještě drží puk u Štůraly, který se musí mít na pozoru.
     
    55:07
    Nyní se Draci dostali až do útočné třetiny, kde po několika rychlých nahrávkách pálil od modré čáry Aleš Holík, ale Daniel Dolejš puk viděl a schoval jej do výstroje.
     
    54:31
    A dokonce zahrozili! Tomáš Štůrala si musel poradit s jedovkou Radima Ostrčila od modré čáry, ale puk si našel hostující gólman v lapačce a podržel jej.
     
    54:25
    Rebelové vyhodili puk ke Štůralovi, kde se černého kolečka chopili Draci a vyhodili jej na zakázané uvolnění. Rebelové šetří vteřinky.
     
    53:53
    A Martin Ondráček (HBR) sekl Štůralu přes lapačku a míří na dvě minuty na trestnou lavici. Oslabení pro Rebely a šance pro Draky.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 10. Meidl (Ostrčil, Vondráček), 32. Soldán (Kostourek, Morava), 53. Rytnauer (Kostourek, Ondráček), 58. Meidl (Vondráček) - 18. Holík (Staněk, Plášek), 47. Stoklasa (Holík, Plášek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Morava "A", Protivný, Jelínek, Soldán, Stehík, Pavlík "A", Ostrčil, R. Novotný - Polodna "C", Endál, Ondráček, Vondráček, Knotek, Fiedler, Meidl, Rytnauer, Štěpánek, Třetina, Musil, Kostourek
    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) - Pastor, Suchý, Holík "C", Gewiese, Vrána, M. Novotný, Sedlák, Tesařík - Skoumal, Hulva "A", Haas, Cink, Staněk, Červenka, Plášek, Blinka, Kindl, Vrdlovec, Hlinka, Stoklasa

    Rozhodčí: Jan Doležal - Ladislav Lučan, Tomáš Svoboda
    Delegát: Aleš Staněk

    Diváci: 796
    bahis siteleri