Mladá Boleslav – Šumperk 4:1 (kon.) | Ústí n/L – Kadaň 5:2 (kon.) | Třebíč – Jihlava 1:5 (kon.)
Hr. Králové – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | Beroun – Most 3:4 (po s.n.) | Písek – Litoměřice 3:4 (po s.n.)
Olomouc – Benátky n/J 9:0 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:5 (0:1, 2:2, 1:2)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Středa 24.10.2012, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Mohli jsme sledovat divácky velmi atraktivní zápas, který nakonec končí výhrou Havlíčkova Brodu. Ten se trefil před koncem utkání, ale Hradečtí to nesli velmi nelibě. Domnívali se, že branka neměla platit. V samotném závěru jsme byli svědky bitky, která byla třešničkou na dortu tohoto střetnutí! To je ode mne vše a přeji příjemný zbytek večera. (20:41:34)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:39
    A ještě jedno vyloučení. Nervy na uzdě neudržel ani Luděk Brož, který dostává dvě minuty za sekání.
     
    59:35
    Dnešní zápas má opravdu vše! Diváci vidí i bitku! David Švagrovský se pustil do křížku s Janem Pavlíkem. Oba dva kohouti dostávají trest do konce utkání!
     
    59:18
    K jedné poslední střele se dostal Luděk Brož, jeho rána byla zblokována do ochranné sítě. Hradec to znovu zkouší v šesti.
     
    59:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je zřejmě definitivně rozhodnuto. Havlíčkobrodští si tak nejspíše odvezou zpod Bílé věže plný počet bodů. RADIM OSTRČIL se ve střední třetině ujal puku a zamířil jej do odkryté hradecké svatyně. Bez asistence.
     
    58:25
    Hradec to zkusí v šesti, Jakub Čech míří na střídačku.
     
    58:25
    Hradecká lavička si vyžádala oddechový čas.
     
    58:25
    Hradec byl vepředu a hlavní rozhodčí přerušil hru, přestože jej Dolejš neměl pod kontrolou. Zase sklízí obrovskou vlnu pískotu.
     
    57:35
    Luděk Brož se dostal do dobré šance, Daniel Dolejš ale jeho střelu zlikvidoval.
     
    57:00
    Bude se znovu vylučovat, tentokrát na hostující straně. Na trestnou míří Martin Ondráček na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    55:33
    Vít Budínský se ocitl v zajímavé šanci, jeho střela však postrádala patřičnou razanci.
     
    54:48
    Tak si to pojďme zrekapitulovat. Na hradecké straně je vyloučen Zdeněk Kubica - 2+2 minuty za hrubost. Dále pak Jakub Čech osobní trest 10 minut a kapitán Martin Vágner osobní trest 10 minut + trest do konce utkání. Za hosty za katr putuje jen Jan Knotek, jenž dostává 2+2 minuty za hrubost.
     
    54:48
    Hradečtí vehementně protestují a dlouhou dobu se nehraje, rozdá se hodně trestů!
     
    54:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné. Havlíčkobrodští se dostávají do vedení, ale velice zvláštním způsobem. PAVEL MUSIL stál takřka v nulovém úhlu, přesto to zkusil, a to se ukázalo jako správná volba. Puk byl někde u tyčky hradeckého brankáře a zdálo se, že není v brance. Rozhodčí jej ale k nevoli domácího publika uznal. Hradecký stadion se nyní zahalil do pískotu. Asistence: Pavel Musil, Lukáš Endál.
     
    54:30
    Jan Berger projel do útočné třetiny jako nůž máslem, poté přenechal kotouč Michalu Mikeskovi. Ten to ale zřejmě nečekal, a proto jeho rána postrádala jak přesnost, tak razanci.
     
    53:51
    Petr Haluza hledal někoho v černém dresu před brankou Dolejše, tam však nikdo nestál.
     
    53:19
    Vít Budínský pálil po nahrávce svého spoluhráče, jeho rána však neznamenala pro Havlíčkobrodské nějaké výraznější nebezpečí.
     
    53:00
    Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 994 diváků.
    Marken.cz

    Sanny Muharem

    Branky a nahrávky: 21. Haluza (Mikeska), 27. Kubica (Kania, Brož), 42. Haluza (Budínský, Mikeska) - 4. Novotný (Rytnauer), 28. Soldán (Jelínek, Musil), 38. Musil (Knotek, Morava), 55. Musil (Endál), 60. Ostrčil


    Královští lvi Hradec Králové: Čech (Luňák) – Karlíček, Hendrich, Roupec, Chmelíř, Kania, Vágner "C", Čáp, Klement – Kubica, Brož, Říha – Budínský, Mikeska, Haluza – Luštinec, Švagrovský, Moskal – Valášek, Macháň, Berger. Trenér: Martin Hosták.
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) – Novotný, Morava, Protivný, Pavlík, Ostrčil, Soldán, Blažek, Jelínek – Ondráček, Polodna "C", Rytnauer – Musil, Knotek, Endál – Semorád, Štěpánek, Vondráček – Stehlík, Meidl, Fiedler. Trenér: Karel Dvořák.

    Rozhodčí: Hejduk – Klouda, Křivohlavý.

    Diváci: 994
    thejrc.org