Most – Šumperk 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Třebíč 6:1 (kon.)
Litoměřice – Hr. Králové 0:3 (kon.) | Beroun – Kadaň 2:3 (po s.n.) | Písek – Jihlava 1:6 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:1 (0:1, 2:0,0:0)
HC Benátky nad Jizerou
Pondělí 05.11.2012, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je od nás z Kotliny pro dnešek vše! Já se vámi loučím, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek večera! Napočtenou! (19:41:49)
     
    Třetí třetina branku nenabídla, zato nám naservírovala několik zajímavých šancí, které se však tříštily o bezvadně chytající gólmany Tomáše Vošvrdu a Daniela Dolejše. Havlíčkův Brod tak po třech porážkách vítězí a zastavuje střeleckou lavinu benáteckého týmu.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Střelu Davida Kajínka zastavil svou rukou Martin Ondráček, který v bolestech míří na střídačku. Puk ve středním pásmu.
     
    59:16
    Benátky si nyní vytvořily enormní tlak, který ukončil až obětavý zákrok Jana Soldána, který do střely lehl a následně se kotouč zaklínil pod jeho tělem. Sudí přerušuje, time-out Benátek.
     
    58:26
    Benátky v útočné třetině, Vošvrda prchá na střídačku!
     
    57:38
    Jan Jaroměřský se protáhl do útočné třetiny a našel na brankovišti Jana Plodka, jehož však dokázali domácí obránci před zakončením odstavit.
     
    56:47
    Jan Pavlík uvařil nahrávku na Jana Semoráda, kterou by mu pochválil i Zdeněk Polreich. Semorádovi však kotouč utekl a tak se zdržel a nadvakrát nepřekonal sedícího Vošvrdu. Ten následně zlikvidoval i jeho další pokus po nahrávce od Pavla Musila!
     
    56:21
    Rebelové vyhazují kotouč na zakázané uvolnění. Hra se tak stěhuje před brankáře Daniela Dolejše.
     
    55:58
    Radim Ostrčil chytře nahazoval od modré čáry. Jeho nahození tečoval před brankou Martin Ondráček, ale trefil jen nastavený beton Tomáše Vošvrdy.
     
    55:32
    Daniel Špaček dostal na levém mantinelu zadovku od Dalibora Bortňáka, ale tam jej o kotouč obral Václav Meidl, který našel v útočné třetině křižnou nahrávkou Martina Ondráčka, který z první trefil jen hruď Vošvrdy.
     
    54:27
    Roman Vondráček se snažil přejít přes modrou čáru až k zakončení, ale dobrou práci odvedl Dalibor Bortňák, který jej zablokoval a nepustil dál.
     
    53:43
    O kotouč se bojovalo v rohu útočného pásma. Touš nakonec vydolovali domácí, kteří však trochu zbrkle vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    53:28
    Kotouč se nyní nalézal především ve středním pásmu. Nakonec se hracího předmětu chopil Jaroslav Vlach a individuální akcí se na pravém křídle dostal až ke střele, kterou mu však zablokoval obránce.
     
    52:24
    Adam Jánošík se dostal na levém kruhu ke střele, ale jeho pokus skončil na betonech připraveného Daniela Dolejše v brance domácího celku.
     
    51:48
    Na druhé straně musel zasahovat domácí muž s maskou Daniel Dolejš, který si poradil se střelou z mezikruží, jíž následně schoval v lapačce.
     
    51:02
    Jan Semorád se ocitl podruhé ve velké šanci! Tentokrát mu nabil Jan Knotek, ale Semorád si opět vylámal zuby na skvělém Tomášovi Vošvrdovi, který fantasticky zasáhl proti střele do protipohybu betonem!
     
    50:45
    Tomáš Vošvrda nyní hrdinou Benátek! Pavel Musil našel na pravé straně brankoviště zcela volného a nikým nehlídaného Jana Semoráda, který z první trefil jen betony parádně se přesouvajícího Vošvrdy, který se tak stal hrdinou okamžiku. Navíc následně kotouč i pokryl!
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 24. Stehlík (Knotek), 33. Ondráček (Rytnauer, Meidl) - 4. Maďar (Liška)


    BK Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Pavlík "A", Protivný, Soldán, Ostrčil, Morava "A", Novotný, Jelínek, Blažek - Endál, Polodna "C", Vondráček - Rytnauer, Knotek, Ondráček - Semorád, Meidl, Musil - Fiedler, Štěpánek, Stehlík
    Trenér: Milan Chalupa

    HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda (Blažíček) - Kolmann, Moravec, Jánošík, Kajínek, Jaroměřský, Ulrych, Vála, Plodek - Jonák, Klimt, Skalický - Špaček, Skořepa, Bortňák - Kopic, Král, Vlach - Liška, Jech, Maďar
    Trenér: Milan Černý

    Rozhodčí: Martin Fraňo, Alexander Pavlovič - Jakub Frodl, Milan Svoboda
    thejrc.org