Havlíčkův Brod – Písek 6:2 (kon.) | Benátky n/J – Třebíč 2:3 (po s.n.) | Beroun – Hr. Králové 2:3 (po s.n.)
Litoměřice – Olomouc 2:3 (kon.) | Šumperk – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Kadaň – Jihlava 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:2 (0:0, 4:0, 2:2)
IHC Králové Písek
Středa 09.01.2013, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nebýt dvou rychlých zásahů Písku v 52. resp. 53. minutě, podali by Havlíčkobrodští Rebelové stoprocentní výkon. Ani dvě inkasované branky ale nakonec nemusí domácí mrzet. Díky vypracovanému pětigólovému náskoku a pojistce Musila v 54. minutě slaví vysokou výhru 6:2. Pro Rebely jsou to velice důležité body v boji o play-off.
    To je pro dnešek vše, děkuji za pozornost a těším se opět v sobotu, kdy do Kotliny dorazí Medvědi Beroun s trenérem Petrem Novákem. (19:40:58)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Už se nic nestane. Kotlina slaví zisk tří bodů!
     
    59:44
    Ještě Heřman na druhé straně, po jehož střele zase pro změnu Dolejš nevěděl, kde má puk. Nakonec byl schovaný bezpečně mezi betony.
     
    59:22
    Hosté v plném počtu.
     
    59:10
    Zblokovaná přihrávka vyhání Rebely až do vlastního branného pásma.
     
    58:59
    Ofsajd Havlíčkova Brodu.
     
    58:01
    A málem se jí i dočkali! Hostující Semrád srazil přihrávku Brodu přesně mezi betony vlastního brankáře. Cikánek okamžitě zasedl puk na brankovišti a dlouho nebylo jasné, zda nepřejel brankovou čáru. Hosté tuto situaci nakonec ustáli.
     
    57:39
    Hosté dostávají hru do středního pásma. Domácí fanoušci jsou při chuti o dožadují se další branky.
     
    57:21
    Ještě možnost pro domácí navýšit svůj náskok. Za hákování je potrestá Šperger (PIS).
     
    56:43
    Musil s Havlem si dnes rozumí. Přihrávka zpoza branky našla Havla, který už se chystal ke střele. Hokejku mu ale včas přizvedl obránce Písku. Vhazuje se před Cikánkem.
     
    56:04
    Výborný Dolejš zabránil třetí brance! Před Vanišem se roztáhl v brankovišti a betonem vykopl puk. Rebelové následně vyhazují na icing.
     
    55:29
    Soldánovu střelu před Cikánkem přizvedl Ondráček. Puk jenom proletěl na horní tyčkou.
     
    54:35
    Rozjetý Heřman už se chystal k bekhendové střele, na poslední chvíli mu ale skokem puk vypíchl Jelínek. Na tahu jsou tak opět domácí.
     
    54:08
    Útok Píseckých zastavuje ofsajd.
     
    53:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se vracejí na čtyřbrankový náskok. S góly se nám teď doslova roztrhl pytel. Lukáš Havel byl faulovaný, přesto dokázal z úrovně brankové čáry přihrát ještě PAVLU MUSILOVI, jenž to měl už velice jednoduché. Cikánek nebyl v ideální pozici a Musil tak dorážel do zcela odkryté branky. Asistence: Lukáš Havel.
     
    52:59
    Na druhé straně po Rytnauerově střele vypadl touš Cikánkovi zpod výstroje a na chvíli byl v brankoviště úplně volný. Tentýž hráč si jel pro dorážku, byl ale včas zastaven.
     
    52:19
    Písek právě vstřelil branku!
    Tak z téměř beznadějného stavu dělají možná ještě drama. Tvrdá střela Jakuba Marka se od zadního mantinelu odrazila na pravé straně k volnému RADIMU HEŘMANOVI, který pohotově doklepl do sítě. Asistence. Jakub Marek, Filip Vlček.
     
    Dnešní utkání v Kotlině sleduje 821 diváků.
    Marken.cz

    Pavel Buňat

    Branky a nahrávky: 22. Endál (Knotek), 24. Kostourek (Ondráček, Rytnauer), 39. Havel (Musil), 39. Vondráček (Knotek, Jelínek), 50. Havel (Knotek), 54. Musil (Havel) - 52. Kučera, 53. Heřman (Marek, Vlček)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - M. Blažek, Starý, Jelínek, Soldán, Pavlík "A", Ostrčil - Polodna, Endál "C", Vondráček, Knotek, Ondráček, Milfait, Rytnauer, Havel, Štěpánek, Stehlík, Musil, Kostourek
    IHC Králové Písek: Cikánek (Mazuch) - Drtil, Kužel, Boháč, Ruprecht, Semrád, Veselý, Makovský, Petráček - Vlček, Sedláček, Kučera, Heřman, Vaniš, Volf, Marek, Šperger, Kubeš "C", Ferebauer "A", Heřman, Homolka

    Rozhodčí: Úlehla - Lučan, Svoboda
    thejrc.org