Hr. Králové – Jihlava 0:2 (kon.) | Kadaň – Třebíč 1:0 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 3:4 (po s.n.)
Šumperk – Olomouc 4:3 (po pr.) | Litoměřice – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 4:1 (kon.)
Most – Písek 3:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
Medvědi Beroun 1933
Sobota 12.01.2013, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je u konce. Nejprve na 4:0 zvýšil Lukáš Havel, ale za Medvědy snížil Jakub Kadlec. Domácí tak vyhrávají i druhý domácí zápas v řadě.

    Drazí přátelé, to je ode mne vše. Loučím se s vámi, přeji vám hezký zbytek večera a někdy příště v Kotlině - napočtenou. (19:17:35)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Od modré čáry vypálil Lukáš Endál, jehož pokus však skončil na bližší tyči na betonu Marka Bendy.
     
    59:15
    Ještě trest pro Beroun. Na trestnou lavici míří Jakub Stromko (BER) za podražení. Přesilovka pro domácí.
     
    58:48
    Pavel Blažek se protáhl do útočné třetiny a jeho střela z pravého křídla skončila jen na hráčovi, který se mu postavil do cesty.
     
    57:35
    Milan Kostourek vystřelil z mezikruží, gólman Benda jeho střelu vyrazil a o dorážku se pokoušel Ladislav Rytnauer, který však neuspěl.
     
    56:52
    Ladislav Rytnauer se nyní probíjel do útočné třetiny, ale nahrávku na Martina Ondráčka odstranil soupeř, který mu padl pod nohy.
     
    55:39
    Lukáš Endál zachytil puk s projel s ním do útočné třetiny, ale jeho střela byla zablokovaná a k Markovi Bendovi ani nedoputovala.
     
    55:00
    Zakázané uvolnění hostujícího týmu. Rebelové se tak vrací před brankáře Marka Bendu, který předtím zlikvidoval dobrou šanci domácích.
     
    54:28
    Aleš Jelínek nyní rozehrával, ale jeho nahrávka se nepovedla, protože si neporozumněl s kolegou a píská se icing.
     
    53:27
    Otřesený Jan Soldán míří na lavičku. Nevypadá nejlépe, ale alespoň dokáže stát na nohou.
     
    53:27
    Nahození Jonáše Fiedlera skončilo na brankářovi Dolejšovi. Domácí gólman následně rozehrál a Jan Soldán jel s pukem a byl tvrdě sražen na mantinelu.
     
    52:35
    Jan Knotek se na pravém kruhu dostal ke střele, ale ta minula horní tyčku branky Marka Bendy.
     
    51:38
    Ofsajd v podání berounských Medvědů. Domácí hráči si hlídají zápas. Hlasatel právě oznámil, že na zápas se přišlo podívat 1031 diváků.
     
    50:38
    Beroun dal gól a vystřídal gólmany! Mezi tyče se postavil Marek Benda.
     
    50:38
    Beroun právě vstřelil branku!

    Medvědi snižují! Jan Soldán zachyboval a pro Jakuba Šulce se otevřel prostor. Šulc nahrál puk na JAKUBA KADLECE, který trefil puk přesně na bližší tyč pod lapačku mladíka mezi tyčemi Rebelů. Asistence: Jakub Šulc a Radan Lenc.
     
    49:45
    David Jonáš nahodil puk na bránu a Daniel Dolejš si připsal lehký zákrok betony, když kotouč odrazil. Následně vylekal domácí tribuny Aleš Jelínek, který puk kopl málem do vlastní sítě.
     
    48:51
    Rebelové jsou i nadále na koni a Beroun se jen horko těžko brání. Domácí muž s maskou se již delší dobu nepolaskal s pukem.
     
    47:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové dávají čtvrtý gól do sítě Vojtěcha Sedláčka! Pavel Musil našel Petra Polodnu, který zpoza branky posadil kotouč na hůl LUKÁŠE HAVLA, který z první prostřelil Sedláčka mezi betony! Asistence: Petr Polodna a Pavel Musil.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 38. Musil (L. Havel), 39. Kostourek (Rytnauer), 40. Endál, 48. L. Havel (Polodna, Musil) - 51. Kadlec (Šulc, Lenc)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Suchan) - Jelínek, Protivný, Soldán, Ostrčil, M. Blažek, Pavlík "A", Novotný - Endál "C", Knotek, Vondráček - Rytnauer, Kostourek, Ondráček - L. Havel, Polodna, Musil - P. Blažek, Štěpánek, Stehlík
    Medvědi Beroun 1933: Sedláček (Benda) - Šulc, Kaláb, Jebavý "A", Knesl, Přindiš, Krejčí, Beneš, Hertl - Hrdel "C", Lenc, Jonáš - Hošťálek, Doležal "A", Fiedler - Plichta, Stromko, Čurda - Kopec, Kadlec, Malý

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Michal Jílek, Martin Šperl

    Diváci: 1031
    thejrc.org