Slavia – HC Kladno 3:5 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Liberec 0:1 (kon.)
Olomouc – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Přerov – Vsetín 0:9 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 0:3 (kon.)
HC Plzeň – Chomutov 4:1 (kon.) | Havířov – Vítkovice 2:12 (kon.) | Sparta – Letňany 3:2 (po pr.)
Třinec – Zlín 5:0 (kon.) | Písek – Hr. Králové 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 27.10.2012, 12:00 • Kotlina • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod svedl s vedoucím týmem tabulky dramatický souboj, po němž prohrál fotbalovým výsledkem 0:1, když o třech libereckých bodech rozhodl Dominik Lakatoš. Rebelové se však nemají za co stydět, proti nejsilnějšímu možnému soupeři předvedli skvělý výkon a led mohou opouštět se vztyčenými hlavami. To je pro dnešek vše, já vám děkuji za pozornost a těším se na vás při dalších online přenosech ze zimního stadionu v Kotlině. (14:05:08)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Dominik Hrníčko v přečíslení 2 na 1 přihrál před branku osamocenému Dominikovi Lakatošovi, ale ten v jasné pozici bekhendem nepochopitelně minul!
     
    59:42
    Severočeši vyhodili přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Do konce duelu zbývá 18 sekund.
     
    59:08
    Obrovskou šanci teď promarnil jeden z hostujících hráčů, když z levého kruhu minul prázdnou bránu Rebelů! Gólman Vaněček se po přerušení hry vrací do brankoviště, naděje Rebelů trvá.
     
    58:45
    Hosté dokázali zažehnat nebezpečí a po vyhraném souboji v rohu svého pásma posunuli kotouč do středu pole, kam se domácí musejí vracet.
     
    58:33
    Rebelové na nic nečekají a jdou do maximálního rizika. Brankář Vaněček zůstává na střídačce a domácí to zkouší s šesti hráči v poli!
     
    58:33
    Hosté odrazili havlíčkobrodský útok, po čemž rychle vyhodili na zakázané uvolnění. Trenéři Rebelů si berou oddechový čas, po němž se bude vhazovat v libereckém pásmu.
     
    57:47
    Rebelům se nedaří získat puk do své moci a nastěhovat se na dostřel brankáře Hosnedla. Liberecká obrana si teď počíná velmi takticky a organizovaně.
     
    57:03
    Vojtěch Divila právě naskočil z lavice hříšníků na led. Hraje se tak 5 na 5, přesilovka domácích je u konce. Do konce zápasu zbývají necelé 3 minuty.
     
    56:52
    Hosté se přeci jen dokázali osvobodit a teď s železnou pravidelností kouskují útočnou snahu svého soupeře. Přesilovka domácích mladíků se chýlí ke konci.
     
    56:00
    Domácí stále drží kotouč v útočném pásmu a hosté jsou pod obrovským tlakem. Ondřej Hlídek zkusil překvapit brankáře Hosnedla k bližší tyčce, jenže bez úspěchu.
     
    55:14
    Rebelové chvíli po vhazování prokázali velký důraz v předbrankovém prostoru, kde se přes liberecké beky probíjeli do zakončení. Gólman Hosnedl byl dobře postavený a lapil kotouč.
     
    55:03
    Tohle je přesně to, co havlíčkobrodská družina v současné situaci hodně potřebovala. kombinaci v útočném pásmu přerušil hákováním Vojtěch Divila (LIB) je z toho další přesilovka.
     
    54:02
    Havlíčkovu Brodu se čas na vyrovnání výrazně krátí. Do konce zápasu už zbývá necelých šest minut, čehož si jsou domácí velmi dobře vědomi. Snaží se tak pálit ze všech možných pozic. Gólman Hosnedl si teď s jedním přízemním projektilem poradil a přerušil hru.
     
    53:33
    Marek Bancíř si poradil při nelehké úloze v rozehrávce, když na něj nepříjemně dotíral liberecký útočník Michal Gecko. Brodský zadák si však poradil a přihrál přesně, jenže jeho spoluhráči brzy o kotouč přišli.
     
    52:30
    Tomáš Ludvík se objevil ve velmi dobré střelecké pozici a bez dlouhého přemýšlení vypálil zápěstím. Jeho projektil z mezikruží byl však zblokován, Lukáš Hosnedl nemusel zasahovat.
     
    52:03
    Třetí část zápasu bude trvat o něco déle, protože časomíra byla spuštěna zhruba půl minuty po vhození buly.
     
    51:54
    Velké trápení mladých bojovníků z Kotliny teď dokonale znázornilo vyhození na zakázané uvolnění, po němž se bude vhazovat po levici gólmana Vaněčka.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 32. Lakatoš (Kalfiřt, Hrníčko)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Novák) - Cívka (A), Bušek, Klofáč, Bancíř, Ficek - Ludvík (C), Hlídek (A), L. Vala, Polák, Semrád, Krajhanzl, Málek, Dupljaku, Mäki.
    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Stezka) - Šťáva, Šír, Havlín, Kupčík (A), Zedek, Divila - Babec, Kalfiřt, Hrníčko (C), Chlapík, Král (A), Gecko, Kratochvíl, Lakatoš, Heřmánek, Bělohorský.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný - Lukáš Klouda, Lukáš Rampír
    bahis siteleri