Karlovy Vary – HC Sparta Praha Sledge 2:4 (kon.) | SOHO Olomouc – SHK Mustangové 0:5 (kon.) | Zlín sledge – Studénka Sledge 12:1 (kon.)
konec
SOHO Olomoučtí Kohouti
0:5 (0:3, 0:2, 0:0)
SHK Mustangové AUTO IN
Sobota 03.11.2012, 16:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    Ve třetí třetině i přes velké šance na obou stranách se skóre neměnilo, a tak Pardubice vítězí na olomouckém ledě 0:5. Kohouti tak prohráli i svůj šestý zápas v sezóně a stále čekají na první body. Ode mě je to vše, přeji vám krásný zbytek soboty a někdy u dalších sportovních přenosů na počtenou. (18:09:36)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:04
    V poslední minutě zápasu je vyloučen Jan Stodola (OLS) za vražení.
     
    42:12
    Během krátkého okamžiku měl dvě velké šance domácí kapitán Karel Veselý (OLS), čestnou branku svého týmu však nedokázal vsítit.
     
    40:23
    V souboji jeden na jednoho vychytal Hulín pardubického Jiřího Kubeše!
     
    37:19
    Oddechový čas pro domácí.
     
    33:24
    První střelu ve třetí třetině si připsal Kubeš P. (PCS), tentokráte však jeho pokus postrádal gólové parametry.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině Pardubičtí navýšili svůj náskok, který nyní čítá již pět branek. Podruhé v utkání se prosadil aktivní Pavel Kubeš a v poslední minutě prostřední části se trefil Marek Michalec. Olomoučtí si vytvořili slibnou příležitost v podobě úniku kapitána Karla Veselého, jenž svoji šanci ale nezužitkoval. Třetí třetina začne přibližně v 17:44.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:51
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Těsně před koncem druhé třetiny střílí Východočeši svoji pátou branku, i když jim k tomu hodně dopomohl nešťastnou tečí Michal Černoch (OLS). Střelcem je MAREK MICHALEC. Bez asistence.
     
    28:33
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Po závaru před olomouckým brankovištěm se podruhé v zápase trefuje pardubický PAVEL KUBEŠ. Asistence: Tomáš Kvoch.
     
    26:30
    Obrovská šance Pardubic! Pavel Kubeš (PCS) dostal přihrávku do volného prostoru před Hulínem, téměř odkrytou branku ale trefit nedokázal!
     
    25:40
    Olomoučtí jsou v posledních minutách pod velkým náporem hostů, dvakrát teď Hulín vychytal Pavla Kubeše (PCS) střílejícího z levé strany.
     
    23:45
    Pěkná individuální akce Motyčky (PCS), který si vzal puk ve středním pásmu, poté prokličkoval mezi dvěma olomouckými hráči, ale nakonec zakončoval vedle Hulínovy svatyně.
     
    21:37
    Pavel Kubeš (PCS) rychle objel olomouckou klec a z otočky zakončoval. Hulín však zasáhl a pardubický nejproduktivnější hráč si zatím další gól nepřipisuje.
     
    17:40
    K překvapení hostujících hráčů se do úniku dostal na modré čáře schovaný Veselý K. (OLS), jeho střela však postrádala razanci i přesnost, a tak se skóre nemění.
     
    17:28
    Do dvou slibných šancí se během několik desítek vteřin dostal Pavel Kubeš (PCS), Hulína však nepřekonal.
     
    16:28
    Hosté v plném počtu.

    Luděk Stránský

    Branky a nahrávky: 6. Motyčka (Kubeš P., Michalec), 14. Kubeš P. (Motyčka), 14. Kvoch (Kubeš P.), 29. Kubeš P. (Kvoch), 30. Michalec


    SOHO Olomoučtí Kohouti: Hulín – Veselý K. (C), Stodola – Veselý J., Černoch, Novák, Rozkopal, Prášil, Geier.
    SHK Mustangové AUTO IN: Boček – Kubeš P. (C), Kvoch, Buhr V., Štěpják, Michalec, Kubeš J., Chudomský, Horníček, Hýbner, Motyčka, Kolek, Buhr R.

    Rozhodčí: Novotná, Cik

    Diváci: 27
    thejrc.org