Hr. Králové – Strakonice 18:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 9:4 (kon.) | SHK Hodonín – Havířov 7:6 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
9:4 (3:2, 3:2, 3:0)
IHC Králové Písek
Neděle 03.02.2013, 15:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Liga juniorů
Partner:
     
    Domácí hráči ve třetí třetině ještě navýšili skóre díky gólům Szilvy, Hynka a Zdražila. Dámy a pánové, já vám děkuji za pozornost, loučím se s vámi a přeji vám hezký zbytek dne! (16:57:57)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:19
    Jan Kubát na brankovišti nadvakrát nedošťouchal puk za Škutu a na druhé straně se do pásma nedostal David Homolka, kterého odstavil Michal Hošek.
     
    58:27
    Jan Kubát nyní vyslal nádhernou nahrávkou do brejku Martina Jelínka, jenž si položil Škutu, ale blafákem poslal kotouč jen nad jeho klec do ochranné sítě! Buly ve středním pásmu.
     
    57:32
    Zakázané uvolnění domácích kazí šanci Rebelů a také vrací hru před Čeňka Nováka.
     
    56:55
    Tak nyní jsme po dlouhé době viděli střelu. Na svědomí ji měli hosté, ale jeho rána na bližší tyč proletěla jen mimo.
     
    55:45
    Hra je nyní z obou stran nepřesná a ani jeden z týmů se nedokáže usadit v pásmu. Gólmani jsou nyní bez práce.
     
    54:56
    Až nyní je hra přerušena. Novák podržel v lapačce nahození od pravého mantinelu a přerušil hru.
     
    54:37
    Hraje se nyní bez přerušení a ze strany na stranu. Hra je plná nepřesností a ani jeden z týmů se nedostává k vážnější šanci.
     
    53:30
    Tak nyní i hosté dokázali vyrobit dobrou šanci! Novák měl nyní i štěstí, že Fleglova střela na bližší tyč skončila jen na tyči a z dorážky po objetí branky trefil ten samý hráč jen boční síťku.
     
    52:48
    Rebelové jsou i nadále aktivnější a sledujeme jednostrannou hru, která je občas přerušena vyhozením soupeře, nebo gólem domácích.
     
    51:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové po dalším rychlém brejku přidávají devátou branku a je to již 9:4! Michal Hošek sebral v rohu pásma puk (viz příspěvek níže), poslal jej Jakubovi Doležalovi, který vysunul do brejku MICHALA ZDRAŽILA, jenž z pravého křídla trefil přesně vzdálenější růžek Škutovy branky! Asistence: Jakub Doležal a Michal Hošek.
     
    50:53
    Milan Michel v rohu pásma zkusil nahodit kotouč na branku a opravdu zůstalo jen u pokusu, protože jeho nepřesné nahození sbírají Rebelové.
     
    49:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Domácí využili laxnosti soupeřovy obrany a MARTIN HYNEK sebral kotouč a u levé Škutovy tyče jej zasunul za jeho záda! Havlíčkobrodští si tak vypracovávají zřejmě rozhodující náskok.
     
    49:15
    Rebelům se nepovedlo udržet v pásmu a Písek dostal kotouč do střední třetiny. Vypadá to, jakoby domácí hráli jednu dlouhou přesilovku.
     
    48:38
    Další náznak šance v podání Písku skončil úmyslným ofsajdem. Hra se vrací do útočného pásma Rebelů.
     
    48:08
    Martin Flegl s Milanem Michelem nyní zkoušeli v útočném pásmu něco vymyslet a domácí muž s maskou je naprosto bez práce. Kdyby měl tužku, tak by si mohl luštit křížovky.
     
    47:34
    Útočná akce domácích neskončila ohrožením branky, protože byla odpískána přihrávka rukou. Buly před Matějem Škutou.
     
    46:40
    Písek se nyní dostal dopředu, ale neodkázal nic vymyslet a Čeněk Novák v poklidu pohlídal očima celou situaci.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 3. Kubát (Chlubna), 10. Hlídek (Szilva), 13. Szilva (Hošek, Kubát), 29. Hynek (Kříž), 31. Žemlička, 36. Jelínek (Žemlička), 46. Szilva (Kubát), 50. Hynek, 52. Zdražil (Doležal, Hošek) - 3. Flégl (Michel), 12. Flegl, 28. Vejda (Jirků, Radosta), 37. Křivonoska (Hanuš)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Č. Novák (Marek) - Hošek, J. Doležal, Křesťan, Kříž - Szilva "C", Zdražil, Chlubna, Hlídek, Kubát, Žemlička, Brebera, Hynek, Jelínek
    IHC Králové Písek: Kafka (36. Škuta) - Vejda, Jirků "C", Banci, Švanda, Homolka "A", Hanuš, Sebris, Radosta "A", Volf, Michel, Císař, Křivonoska, Klemš, Flegl, Paukner, Březina

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Martin Klouda, Petr Křivohlavý
    thejrc.org